מתח

מצב
הנושא נעול.

מפית

New member
מתח

מתח
בנות אני צריכה עחודד חמודות. תמיד כשאני בשלבי המתנה לדעת אם אני בהריון אני בקלות מתרגזת ועצבנית ומתוחה מכל דבר הכי קטן ודוקא זה קורה כשצריך להיות רוגע. הבעל שלי תמיד תמיד מרגיז אותי במקום להיות מבין תומך ומפנק. האם קרה למשהיא שכן היתה בהריון והיתה מרוגזת ועצבנית.... תודה לחמודות

כן, בהחלט

מתח
בנות אני צריכה עחודד חמודות. תמיד כשאני בשלבי המתנה לדעת אם אני בהריון אני בקלות מתרגזת ועצבנית ומתוחה מכל דבר הכי קטן ודוקא זה קורה כשצריך להיות רוגע. הבעל שלי תמיד תמיד מרגיז אותי במקום להיות מבין תומך ומפנק. האם קרה למשהיא שכן היתה בהריון והיתה מרוגזת ועצבנית.... תודה לחמודות
כן, בהחלט
אני הרבה יותר מתוחה ומתפרצת על כל דבר קטן. הסובבים אותי מנסים להתחשב. למרבה השמחה זה עובר אחרי שבועיים.

כן, וכן!

מתח
כן, וכן!
עצבנות לא אומרת כלום על מצב הבטא. זה רק אומר שאת כנראה בלחץ וזה הדבר הכי טבעי בעולם. תחזיקי מעמד, זו התקופה הכי קשה ותזכרי שיש לך את כל הלגיטימציה בעולם להיות עצבנית עכשיו. אולי פעם ימציאו תרופת פלא שתקפיא את העולם לשבועיים הנוראיים האלה. בתקווה לימים שמחים ורגועים ותשובה חיובית במהרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה