מתח בין בני זוג

כל כך אישה

נשית ורכה, חושנית ו...מסתורית. מעולם לא הרגשתי יותר אישה. תמיד הסתדרתי והתחברתי טוב יותר לגברים (חברים, ידידים, בוסים וכו'), אבל ולמרות זאת, הייתי רוצה לפעמים ליהיות מסוגלת לחשוב כמו גבר. אצלכם הכל הרבה יותר פשוט ולא מסובך (ראה תגובתו של האביר הלבן מהשרון, Arie4s ועוד). אפילו אתה מנתח דברים בצורה מאוד פשוטה של אדום וכחול, שחור ולבן. אין לך בעיה להמשך לבנות זוגך לריקוד ולהמשיך כאילו הכל מובן מאילו ולא מתנגש עם מחשבות אחרות....בקיצור, לא נראה לי שגבר היה מעלה את הנושא מלחתחילה

הייתי פעם במצב דומה

היתה לי בת זוג נהדרת, נהנינו לרקוד יחד, לצחוק, לרמוז וזהו... הפנטזיות היו של שנינו. יום אחד הודעתי לה שאני מפסיק לרקוד איתה. היה לי קשה, היה לה קשה. לשאלה שלה מדוע ? עניתי : כי אני מפחד מעצמי, שלא אוכל להתגבר על הפנטזיה. התגברנו שנינו על הפנטזיות, נשארנו בידידות. כל אחד רוקד עם מישהי אחרת, ללא פנטזיות.

תודה לכל המגיבים ../images/Emo24.gif

רציתי להודות לכל המגיבים בנושא "המתח הגבוה". כשרשמתי את ההודעה הראשונית הייתי מאוד נסערת רגשית, הרגשתי קצת על סף איבוד שליטה. קיבלתי תגובות שונות ומגוונות אשר עזרו לי להגיע אל האמת הפנימית שלי. עכשיו אני מרגישה קצת יותר שלמה ורגועה. שוב מנצלת את הזדמנות להתנצל אם פגעתי בדברי במישהו. ולסיום, תודה מיוחדת ל"באהבה ובמילה טובה"

למעלה