מתח בין בני זוג

נכנס

New member
נפש של רקדנית../images/Emo24.gif

קורה גם קורה.אני בורח ממצבים של מחשבות ושליטה. אני אוהב את אישתי ומאוהב בה ומתרחק ממצבים שיש בהם מתח מיני. וכך שומר אל משפחתי אני לא חושב כלל לוותר על משפחתי. ואת לצערי רק כרגע שוב ממליץ לך לחזור הביתה לפני שיאוחר לך. למדי את בעלך לרקוד ופטחו מתח מיני בניכם. שבת שלום הרבה גשם חיבוקים ונשיקות במיוחד לילדים.

נכנס

New member
שוב טעות מ

ופתחו מתח מיני זה בגלל שאני מבשל לשבת ורץ בין לבין שלא ישרף לי שום בישול וחסר לי מקום לגז אחד שבת שלום.

כן , אני חושבת שהייתי ממשיכה לרקוד

עם אותו אדם, כי עד שיש בחיים דבר שעושה לי טוב למה להפסיק אותו, עכשיו בענין המימוש כנראה שלא, כי אני שמרנית מטבעי , ושמרנות אצלי גוברת על כל דבר אחר, והיו דברים מעולם.

לדעתי

מתח מיני קיים בין כל בני זוג, הרוקדים יחד על בסיס קבוע,מעצם העובדה שאנחנו בני מינים שונים, המתנסים במגע אינטימי. מתח מיני אינו רע לכשעצמו, גם אם הוא לא כלפי אישך (בעלך- שונאת את המילה הזו), כל עוד הוא בגבולות הסביר. אבל- כאשר הוא "מגיע לרמות מטורפות" יש צורך להגיע להחלטה. אני מאמינה שאת יודעת מה ההחלטה הכי נכונה בשבילך!!!. אני יכולה לשבת פה ולכתוב לך הרבה נימוקים מצויינים לשני הכיוונים, אבל מה שמשנה בסוף הוא התשובה האמיתית שלך, ולדעתי היא נמצאת בתוכך, כך שאינך צריכה אותנו כדי לפתור את הסוגיה.

rak dan

New member
נפש של רקדנית באדום, וראש גבר כחול.

רקדנית של נפש, סליחה על החיבור שעשיתי בין שתי הנשמות, שלך ושל הרקדנית באדום. חוץ מהפרש הגילים והמצב המשפחתי, התשוקה בראש עובדת שעות נוספות בדיוק אותו הדבר. היא משתוקקת ומפנטזת על המרקיד ואילו את מפנטזת על בן הזוג לריקוד. נדמה לי שכבר מותר לכן, נערות ונשים חופשיות של שנות האלפיים להגשים את רצונכן ומשאלותכן. ראש כחול של גבר לידיעתך, בשיקולי הבחירה שלי במהלך כל שנותי כרוקד תמיד אבל תמיד, יש השיקול המיני. בת זוג קבועה שלא בא לי עליה אין כל סיכוי שאבחר בה. ובמילים יותר עדינות, אני גבר היא אישה וצריכה להיות משיכה טבעית על מנת שיהיה חיבור מוצלח לרקוד כזוג קבוע. כל גבר שיגיד לך שזה לא נכון, אל תאמיני לו !!! האמור לעיל כלל אינו קשור, לאפשרות ולסיכוי של מימוש הפנטזיות האישיות. כמו שאמרו לך, מכאן הכל תלוי בך, במצבך ומי שאת, תצטרכי להתמודד לבד. וסתם שאלה בשביל הפורום, המתח הוא הדדי או שלך בלבד ?

מסכימה

באופן כללי אני מסכימה עם מה שאתה אומר. אני חושבת שהמתח הוא הדדי. אף פעם לא דיברנו על זה ואני לא יודעת באיזה רמה זה משפיע עליו.

../images/Emo204.gif לע"ד....

רוקדים
נהנים {גם מתוספת של הנופח המיוחד לריקוד...
} ו...
חוזרים הביתה...
... כולנו אנשים בוגרים ואמורים לשאת באחריות להחלטות שאנו מקבלים - ולכן,מעבר לזאת קטונתי מלייעץ {מי אני
.. מה אני
.. מי אני
.. מה
...
}

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif

כי יש פה שתי רכבות שדוהרות....
{ידעתי שאוכל לסמוך עליך...
}

Romantic Lady

New member
חושבים אלף פעם

לפני שעושים צעד אחד קדימה. תבחני טוב טוב את כל ההשלכות האפשריות.
ים זה נחמד וזה יכול רק להוסיף לביתך, אבל..."סוף מעשה במחשבה תחילה"

זכית לחוויה, תהני בלי שטויות../images/Emo13.gif)

אחת התחושות הכי כייפיות, אלו הריחשושים בבטן
) תהני מהתחושה, ואל תתפתי ליותר מזה. המתח המיני, הוא חיבור נעים, ובדרך כלל, גם ערך מוסף לריקוד. (ואני לא מזכירה לך בכלל את המתחים והשקרים שיהיו לך בבית, שהם מיותרים, ולא יתרמו לך מאומה) העובדה , שהאופציה קיימת, היא זו שיוצרת את הריגוש. זכרי, שבהרבה מיקרים, מימוש האופציה--------הרג את הקשר.
))

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif....../images/Emo45.gif

ושוב...מסכימה מאוד..... ניסחת זאת מצויין...

חחחח והיה וזה נכון רקדן../images/Emo13.gif)

לפחות ידעו הגברים, מה הנשים באמת חושבות
) זה בהחלט נושא ראוי,בתחום הזה,ובהחלט שנוי במחלוקת, מבחינת כיוון החשיבה, של אנשים שונים, ובגילאים שונים.
)

אכן, זה רק "נפש" של רקדנית.

אכן, זה רק "נפש" של רקדנית. זאת לא הרקדנית בעצמה. יתכן והנפש שוכנת בתוך רק-דן?

למעלה