נפש של רקדנית זה תלוי מי שולט במוח
לפני שאביע דעה אומר רק שאם האופציה ניתנת למימוש אין טוב ממנה. הבעיה היא שהרבה רגעים טובים בחיים מביאים שנים רעות. וכעת לעניין : כל עוד יש לאדם שליטה מוחלטת על מוחו- היינו על מעשיו- יש פתרונות רבים והראשון בהם להמשיך לרקוד עם אותו אדם בשליטה מלאה. מנסיוני אהבה לריקוד בתוספת משיכה לבן/בת הזוג שווה הנאה כפולה ומשולשת מההרקדה. יש אופציות ללפני הריקודים יש אופציות לאחרי וכל האופציות תקפות כל עוד אפשר לשלוט בהם. לא נתקלתי בחיי הארוכים במקרים שגבר ואישה חשקו מאד זו בזה והחשק התנדף ועלה לשמים. אז השאלה הראשונה היא מה מרגיש אותו אדם. אם גם הוא במצבך הסכנה בפתח !!! "תעברי לעיר אחרת". עד אז מנסיוני שתי הצעות. שתיהן כמובן רלוונטיות אם יש לך בבית בן זוג מבין עניין נאור וחכם. תדאגי שכשאת חוזרת מהריקודים ספוגה באנדרנלדין, והראש נפוח, ימתין לך בן זוגך ובלי מקלחת "כשהמנוע חם"- סקס מהסרטים. תוציאי עם כל הכוח את כל מה שיש לך ובראש תחשבי מה שבא לך. זה טוב גם לגברים !!! הצעה שניה = סיפור מהחיים. בשנות השבעים היה לי שותף ממוצא תורכי שכל אשה שנקלעה בדרכו הייתה פוטנציאל לנסות להתוודע. אשתו שידעה על חולשתו לנשים אך אהבה אותו כי באמת היה גבר נאה, איש טוב ובעל מסור, התעוררה כל בוקר בשעה- 05.00... לאחר "הסקס" הייתה מכינה לו ארוחת בוקר, כוס קפה ובחיוך מאוזן לאוזן שולחת אותו לעבודה. יש נשים חכמות.!!!!!! ולאלו שיספרו לי שיש ילדים בבית ואי אפשר - עוד סיפור. זוג ששבוע לא היגיעו לסקס מחוסר זמן והתעסקות עם הילדים החליטו שביום שישי בארוחת צהרים האמה תגיד שאין לה תאבון ותלך לחדר השינה. לאחר כמה דקות האבא יגיד לילדים להמשיך לאכול וילך לראות מה קורה עם אמא ואז עד שהילדים יגמרו לאכול יעשו סקס. וכך היה. אחרי כעשר דקות דאגו הילדים להוריהם והבכור הלך לראות מה קורה. לאחר דקה חזר הילד ואמר לאחיו. אני מציע לכם לאכול יפה כי מי שלא אוכל יפה אבא דופק אותו. ריקודים שמחים אורי גבעוני