מתח בין בני זוג

מתח בין בני זוג

מה לדעתכם צריך לעשות כאשר המתח המיני בין בני זוג לריקוד מגיע לרמות מטורפות ולא ניתן למימוש...(עקב המצב המשפחתי)?

נפש של רקדנית , אתן לך תשובה

פשוטה , יש שתי אופציות, כן לממש או לא לממש כל אחד לפי אופיו השקפת חייו ומצב מצבו המשפחתי

אופציות

בהנחה שהאופציה לא ניתנת למימוש ובהנחה שהעניין מעסיק את מחשבותי רבות -היית ממשיכה לרקוד עם אותו אדם?

virgo1978

New member
לברוח ומיד

אני מציעה להפסיק עם זה ומיד אין ספק שז מפתה כרגע - אבל את ממש לא רוצה להרוס את המשפחה שלך בשביל זה.............שלא נדבר על המשפחה שלו.......... ואם את כן רוצה לפרק את המשפחה שלך- אז קודם תעשי את זה אחר כך תבגדי... זאת דעתי .......... ואם היית רואה את התוכנית בינו לבינה על הזוגות שבגדו היית רואה כמה הם מצטערים ועצובים אחר כך..... מקווה שתתפכחי.....

מי דיבר על בגידות?

כתבתי שזו ממש לא אופציה וגם אין לי כוונות כאלה. לא יכול ליהיות מתח מיני בלי בגידה??

virgo1978

New member
שיהיה בהצלחה

איך את חושבת שהתחילו כל הבגידות?? את יודעת כמה אנשים אצלנו בהרקדה פירקו את המשפחות שלהם בגלל משהו שהתחיל כדבר חסר משמעות??? את לא צריכה לכעוס - אני רק רוצה בטובתך(לא יוצא לי מזה כלום)

danielia1

New member
תלוי אצל מי "הרמות לא סבירות"

אם זה אצלו, יש לזה תרופה מהירה. סוף הבדיחה הזו... "not tonight Josefinn" ואם זה גם תצידך , אז פשוט תדברו על זה חופשי.

משהא

New member
נפש של רקדנית זה תלוי מי שולט במוח

לפני שאביע דעה אומר רק שאם האופציה ניתנת למימוש אין טוב ממנה. הבעיה היא שהרבה רגעים טובים בחיים מביאים שנים רעות. וכעת לעניין : כל עוד יש לאדם שליטה מוחלטת על מוחו- היינו על מעשיו- יש פתרונות רבים והראשון בהם להמשיך לרקוד עם אותו אדם בשליטה מלאה. מנסיוני אהבה לריקוד בתוספת משיכה לבן/בת הזוג שווה הנאה כפולה ומשולשת מההרקדה. יש אופציות ללפני הריקודים יש אופציות לאחרי וכל האופציות תקפות כל עוד אפשר לשלוט בהם. לא נתקלתי בחיי הארוכים במקרים שגבר ואישה חשקו מאד זו בזה והחשק התנדף ועלה לשמים. אז השאלה הראשונה היא מה מרגיש אותו אדם. אם גם הוא במצבך הסכנה בפתח !!! "תעברי לעיר אחרת". עד אז מנסיוני שתי הצעות. שתיהן כמובן רלוונטיות אם יש לך בבית בן זוג מבין עניין נאור וחכם. תדאגי שכשאת חוזרת מהריקודים ספוגה באנדרנלדין, והראש נפוח, ימתין לך בן זוגך ובלי מקלחת "כשהמנוע חם"- סקס מהסרטים. תוציאי עם כל הכוח את כל מה שיש לך ובראש תחשבי מה שבא לך. זה טוב גם לגברים !!! הצעה שניה = סיפור מהחיים. בשנות השבעים היה לי שותף ממוצא תורכי שכל אשה שנקלעה בדרכו הייתה פוטנציאל לנסות להתוודע. אשתו שידעה על חולשתו לנשים אך אהבה אותו כי באמת היה גבר נאה, איש טוב ובעל מסור, התעוררה כל בוקר בשעה- 05.00... לאחר "הסקס" הייתה מכינה לו ארוחת בוקר, כוס קפה ובחיוך מאוזן לאוזן שולחת אותו לעבודה. יש נשים חכמות.!!!!!! ולאלו שיספרו לי שיש ילדים בבית ואי אפשר - עוד סיפור. זוג ששבוע לא היגיעו לסקס מחוסר זמן והתעסקות עם הילדים החליטו שביום שישי בארוחת צהרים האמה תגיד שאין לה תאבון ותלך לחדר השינה. לאחר כמה דקות האבא יגיד לילדים להמשיך לאכול וילך לראות מה קורה עם אמא ואז עד שהילדים יגמרו לאכול יעשו סקס. וכך היה. אחרי כעשר דקות דאגו הילדים להוריהם והבכור הלך לראות מה קורה. לאחר דקה חזר הילד ואמר לאחיו. אני מציע לכם לאכול יפה כי מי שלא אוכל יפה אבא דופק אותו. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אהבתי

אהבתי את מה שכתבת. לא יודעת מה גילך אך כנראה שאין חכם כבעל ניסיון. כרגע באמת בעלי מרויח בגדול (וגם אני...). הבעיה היא שמצד אחד אני חושבת שאני שולטת על המוח. אני יודעת בדיוק מה מותר ומה אסור ובהחלט שאני לא מעוניינת להסתבך או לסבך אחרים. מצד שני יש את כל הפרפרים בבטן והמחשבות שלא מרפות. הרבה זמן לא הרגשתי כך...וזה קצת מלחיץ אותי כי ההרגשה היא קצת של איבוד שליטה. למה אם הוא גם מרגיש כך צריך ל"עבור לעיר אחרת" ואם רק אני אז לא?

דעתי היא לא להפסיק לרקוד איתו!

להרגיש את התחושה שאת מתארת (מתח מיני ברמות מטורפות...) זה דבר קסום שמוסיף המון מלח ופלפל לחיים :) על טעם החיים הזה לא הייתי מוותרת... הוסיפי לזה את התחושה העילאית שגורמים הריקודים והמוסיקה... - בכלל ריחוף :) לאור מה שכתבת למשהא, אני רואה שאת מסוגלת לנתב את התשוקה שאת חשה כלפי בן הזוג שלך לריקוד, לבעלך וזה מצויין!! לפנטז זה נורמלי, נהדר ורצוי! אל תייסרי את עצמך בקשר לזה הדבר מראה שאת אישה שחיה! זה שאת נשואה לא אומר שאת מפסיקה להרגיש.

../images/Emo204.gif מסכימה ../images/Emo45.gif....

וזו הייתה כוונתי בתגובתי שלמטה.... נטע פשוט ניסחה זאת טוב ממני...

משהא

New member
נפש של רקדנית הקובע הוא אורך הפתיל

לשאלתך- גילי מתקרב ל- 74. על אף שכל מה שכתבתי נשקף מהמראה של החיים, מתובל בדברי הרבה הומור. גם את הדברים הקשים קל יותר לשפוט ברוגע ועם הרבה הומור. למדתי מנסיוני שהתרחשות המביאה פיצוץ מושפעת מאורך הפתיל ומעוצמת הבערה. אם גם הוא ירגיש כמוך, הפתיל קצר והפיצוץ קרוב. על כן בהומור כמובן צריך להתרחק אם רוצים למנוע. עיר אחרת זה להתרחק. אם רק את בעניין אז יש עדיין סימן שאלה לבאות. ובלי סיפור אי אפשר ועכשיו פורים.... בבית משוגעים ערכו מסיבת פורים שכללה תחרות למסכה הטובה ביותר. עולה על הבמה משוגע בערום חלקי. שואל אותו המנחה: למה התחפשת? לפצצת אטום! מחיאות כפיים מהקהל. עולה משוגע שני יותר חושפני. למה אתה התחפשת? לפצצת מימן! שאגות מהקהל...עולה משוגע שלישי עירום לגמרי. שואל המנחה: למה אתה התחפשת? ללבנת חבלה. תוך דקות כל המשוגעים בורחים מהאולם. לאחר שאנשי הסגל מרגיעים את הקהל שואלים את המשוגעים: פצצת אטום נשארתם ? פצצת מימן נשארתם ומלבנת חבלה ברחתם, למה?? ענו המשוגעים: ראיתם איזה פתיל קצר היה לו...... ריקודים שמחים אורי גבעוני

תודה

הבנתי - תודה. אני לא יודעת מה אורך ה"פתיל" שלו (זה נשמע לא כל כך טוב...
). מכיוון שאני לא מעוניינת בפיצוץ מכל סוג שהוא (גם לא מ"לבנת חבלה"), נראה לי שאני אמשיך לרקוד איתו - מאוד התחברתי למה ש"באהבה ובמילה פשוטה" כתבה - אבל אנסה קצת לצנן את ההתלהבות.

משהא

New member
נפש של רקדנית טעות בהבנת הנקרא

לא התכונתי לפתיל שלו ולא הייתי כותב דבר מעין זה. כי להערכתי זו גסות רוח לשמה ולא הומור. הסברתי לך שאני משלב הרבה הומור אבל הכוונה לפתיל הייתה "זמן" !! אורך הפתיל= זמן להתרחשות. במקרה הדנן = פיצוץ. ריקודים שמחים אורי גבעוני.

אני ממש מצטערת

אורי, אתה נשמע כמו אדם מאוד חכם ורגיש. הבנתי בדיוק את דבריך שנאמרו בצורה הומוריסטית ומקסימה. לא היתה לי כוונה לפרשן את דבריך בצורה אחרת. פשוט שכשאני כתבתי את הדברים המונח "פתיל קצר" פתאום נשמע לי לא טוב. אני חצי מגילך ואולי הייתי צריכה ליהיות קצת יותר רגישה. אני ממש מתנצלת.

נכנס

New member
נפש של רקדנית

שבת שלום רק המחשבות שאת חושבת זו ביגדה. אין סיכוי שתצליחי לשלוט במצב מסכן בעלך נותן בך אמון ואת בוגדת בו בנתיים במחשבות ולא רחוק הזמן בבגידה. הבגידה לא רק בבעלך בכול המשפחה.
חיזרי הביתה לפני שיהיה מאוחר מידי(אין חשוב יותר מהמשפחה ובתח לא ריקוד חולף מחר גבר זה יעבור לבת זוג אחרת). תבקשי יפה
מהנשמה שלך וחיזרי למשפחה שלך.

מחשבות

קצת קשה לשלוט במחשבות. לך לא קורה שאתה רואה אישה שמוצאת חן בעינך וחושב עליה? אני לא רואה זאת כבגידה אלא כפינטוז לגיטימי. הריקודים הם הנאה גדולה בחיי - הם ממלאים אותי ונותנים לי המון כוח ואני לא חושבת כרגע לוותר עליהם. במקסימום אם אני אראה שדברים יוצאים משליטה, אני אעבור להרקדה במקום אחר. ובקשר למשפחה שלי - אני לא מוותרת עליה כל כך בקלות...

למעלה