מתחת לעץ הזית...

• פותח הנושא Enni
  • פורסם בתאריך

Enni

New member
מתחת לעץ הזית...

שם, מתחת לעץ הזית מונח מכתב מכתב שהוא עוד כתב בבית מכתב שהיית אמורה לקבל עכשיו. שם, בתוך החדר הקטן מונח יומן יומן שחשף את כל מה שחשב יומן שהיית צריכה לקרוא מזמן. שם, בתוך ליבו למעלה מונח לו רגש רגש עליו רצה לספר לך הלילה רגש שנתן לחייו עוד ערך. שם, בתוך השכל בשמיים מונחת מחשבה מחשבה שלא ניצל בזמן מחשבה על אהבה... ******* כל כך הרבה מתגלה אחרי ש... כתבתי לפני שבוע את הצוואה שלי. לא, אני לא הולכת למות, אבל בעצם אף אחד לא הולך למות. מתים פתאום. בגלל זה הצוואה. כל החיים שלי חייתי במסגרת רק שלי. אף אחד לא הורשה להיכנס לתוך המסגרת הזו. אף אחד לא יודע באמת מה אני חושבת, מרגישה. קשה לי להכניס רגשות למילים. בצוואה ניסיתי עד כמה שאני יכולה להבין את עצמי ולתת לכם להבין אותי. רק בסוף אנחנו מגלים מה היה שם מההתחלה. לפעמים, כשאני עצובה, אני משכתבת את הצוואה. כל פעם משהו משתנה. כל פעם אתה שונה. חבל שרק כשקורה משהו מגלים את האמת. ואולי זה כל הקסם. הגילוי החד פעמי של רגש שנגלה רק בעתות מיוחדות. אולי..

ranger joe

New member
o my gud....

צוואה??? מה אכפת לך מה יקרה אחרי שתמותי? (חלילה).... קשה לך להכניס רגש למילים? למה את חושבת שהתאהבתי במילותייך?... ודי עם הצוואה...לא מסכימה לך. דרך אגב, למה הפסקת כמעט לכתוב פה ?...:-( אוהבת , ג`ו.

Enni

New member
אהובתי..

אין מצב שבעולם שאת אוהבת אותי יותר. ג`ו, את יודעת קצת עליי. אני בן אדם שיודע לזייף רגשות. אני לא רוצה שאחרי שאמות, אנשים ישארו עם שאלות שלעולם לא יקבלו תשובה, אז כתבתי צוואה. כל יום אני מגלה דברים חדשים על עצמי, לפעמים הם סותרים אחד את השני. משהו מוזר מתרחש לי שם במוח כבר המון זמן. בגלל זה הפסקתי לכתוב פה. אני צריכה להבין את עצמי קצת. אוהבת אותך אנני :cool:

דוVשה

New member
לא חשבתי שיש עוד מישהי....

לא חשבתי. הצוואה שלי מורחקת אי שם... באמת לא מזמן חשבתי עליה. בעצם אמרת כבר הכל, לא נותר לי אלא להסכים אתך. ``רק בסוף אנחנו מגלים מה היה שם מההתחלה...ואולי זה כל הקסם, הגילוי החד פעמי של רגש שנגלה רק בעתות מיוחדות``... אמרת הכל. פשוט... נפעמת.

רותי ב.

New member
השיר נפלא,

והדברים שכתבת, מעוררים מחשבה, והמשפט שלך `רק בסוף אנחנו מגלים מה היה שם מההתחלה`, בעיני הוא הכי מדויק למה שאני חושבת כל כך הרבה פעמים.

למעלה