Just לובלו
New member
מתחת לירח
חושך שמיים כוכבים ירח וזוג שמחובק על ערסל. הוא מתעקש איתי שהגעתי לראות סרט, ואני משתדלת. באמת. מנסה להבין על מה ברוס ויליס מדבר ואיך יכול להיות שמישהו אחד חוטף כ"כ הרבה מכות ובכ"ז נשאר חי? וקערת הפופקורן מונחת על הבטן. הוא לוקח ובדרכו אל פיו, "נוגע לא נוגע" בחזה שלי, לופת את הפיטמה ומוציא ממני הברות לא ברורות. אני זזה בערסל, מנסה להיתמך במשהו. מעליי - חושך, שמיים, כוכבים, ירח. מרגישה איך עומד לו, כמה שזה קרוב אליי, שולחת את ידי ומלטפת אותו בעדינות. הוא עוד רואה את הסרט! מתנשקים בלהט ואני פותחת את מכנסיו. "אפשר לק"? מבקשת בילדותיות. "רק אחד, מבטיחה". פי נפתח ואני מכניסה את הזין הרותח עמוק בפנים, מלקקת בתאווה ומראה לו כמה שאני נהנית מזה. כעבור דקות ארוכות, מודה שנסחפתי, הוא מצהיר בטון רציני - "אמרת רק לק אחד". "שיקרתי". קרוב קרוב, מציעה שנראה סרט במקום אחר והשחקנים יהיו אנחנו. "קומי לחדר, תחכי לי ערומה על המיטה, שכובה על הבטן". רק מההתרגשות, הלב מפרפר. מחכה לו, מצפה, הוא מתעכב ובינתיים אני מרטיבה לו את הסדינים. לא יכולה לעכב את זה, מכניסה לתוכי 2 אצבעות ונדהמת לגלות עד כמה אני רטובה. באיטיות הוא נכנס לחדר חשוך, מדליק מוזיקה שקטה כששומעת את בקבוק השמן נפתח. ידיי לפותות באזיקים. מטפטף עליי את השמן הקר, מעסה ומחמם אותו בידיו תוך כדי שהוא מלטף את עורי החלק ומשחרר את כל השרירים. נצמד לגופי, מתחכך בי קדימה ואחורה עם גבו, הציצים שלי נמחצים למיטה ואני מרגישה את ההשפעה דווקא למטה - בין הרגליים. "אצבע, אצבע". שומעת את עצמי לוחשת/צועקת לתוך הכרית. גופי מתמקר לו, מתחילה לרעוד כשהוא שם, קרוב קרוב ובכ"ז לא מכניס. משחק איתי, מטריף לי את הדעת לא פחות מאת הגוף,מעין מלחמה על מי יישבר קודם. האזיקים מותרים ממני ואני מנסה לשלוח את ידי לזין, לחוש, למשש, לטעום. הוא מחזיר את ידיי ולא נותן לי לעשות כלום. פתאום, בזמן הכי לא צפוי, מרגישה את הבוהן שלו חודרת ומחליקה פנימה. זז בדיוק אל הנקודה הנכונה ("ישר, שמאלה ולמעלה"?
) ומפעיל לחץ שגורם לי להתפוצץ תוך שניות. טון דיבורי, המלמולים החוזרים, הנשימות המואצות והאורגזמות הבאות ברצף וגוררים אותנו לכל רוחב המיטה. מגיעים לסופה, אני מעליו ורגליי פתוחות, פשוקות רחב, הוא מכניס לתוכי את כל אצבעות ידיו, אני מבקשת שיקרע אותי עד הסוף ולא ירחם ולצד כל הטירוף, דמעות נקוות לי בזוית העין. "זה טוב, חזק, חזק", צועקת ומבקשת עוד. האוויר אוזל לי, רק מרטיבה עוד ועוד. "אני רוצה לגמור לך על האצבע". הוא מנשק את צווארי, נושך אותו חזק כשנועץ את שיניו בעורי. מניע את אצבעותיו בתוכי בקצב שעין אדם לא יכולה לעקוב אחריו. אני כבר בוכה! רק חום גופו כשנצמד אליי, חזה אל חזה, הרגיע את הנשימה. עוד סיבוב כזה, הוא מסתובב מסביב לכוס, מלטף את השפתיים החיצוניות, מסתכלת עליו מקרוב וחושבת לעצמי איך זה בא לו בטבעיות. אני מתמוססת ומתפזרת לאלפי רסיסים והוא שולט. "את הכלבה שלי", לוחש לי באוזן, מחרמן אותי ואנחנו מנהלים שיחה. "מה אני בשבילך? תגיד, רוצה לשמוע. תספר לי מה אתה עושה לי בכוס, איפה אתה אוהב לזיין אותי"? "אני מרגיש את הרטיבות שלך על האצבע שלי, איזור מחוספס, גדול ובולט, פה!!!" אני שוב מדברת בשפה שרק הגוף מבין. מאבדת שליטה ורועדת עד קצות האצבעות. מפנקת אותו במסאג' ונצמדת אל גבו עם הציצים - חוזרת ויורדת, ידי נשלחת למטה, מלטפת את הביצים ואת הזין המדהים הזה. שפתיי מלקקות את הזין לכל אורכו ולשוני נהנית לטייל עליו. מכניסה אותו לפי לאט לאט, מרגישה איך הוא משתנה לי לפי היניקה. "אני אוהבת למצוץ לך", מרימה ראשי ורואה אותו עוצם את עיניו וחיוך רחב על פניו. חוזרת להתעסק ומתחילה ללקק את החור של התחת. מכניסה לשון חמה וארוכה לנקודה הרגישה בין החיבור של הביצים לישבן, חשה את ההתכווצויות שלו על לשוני, מגבירה קצב וציפורניי שורטות את גופו החלק. משרטטות ציורים. " אני רוצה לרכב לך על הזין. לזיין אותך חזק - חזק - חזק". פותחת רגליי ומחדירה אותו עמוק לתוך הכוס. מתחילה לקפוץ ולנוע קדימה ואחורה, שומעת איך הוא נכנס ויוצא מתוכי, מרגישה איך אני "נוחתת" לו על הזין, מונפת לאוויר וכשחוזרת - עדיין מרחפת אי שם למעלה. "תסתובבי". מצליף על ישבני, סוטר חזק ואני מבקשת שכשיתחיל לזיין אותי בדוגי ויחדור לישבן, ימשוך לי חזק בשיער, יזיין אותי כמו סוסה או כלבה מיוחמת. הוא מורח את האיזור בשמן, למרות שהרטיבות הגיעה גם לשם, ונכנס. מתחיל להיכנס - תחילה לאט ואז יותר ויותר מהר. הכאב הזה, אותו כאב שמשתווה אצלי לעונג עילאי. עונג שקשה לתאר במילים. מושך את שיערי עם כל דחיפה פנימה, כל ראשי נמשך אחורנית ואני רועדת בצורה היסטרית. "אאאא, זה טוב, מאמי!!! כן!!!" "תזיין, חזק, עוד, זה טוב, יואו!!!" נשכבת על הגב והוא שוב חודר לישבני. הפעם מרגישה את החדירה כאילו היא בכוס, מחבקת את צווארו והוא נשכב מעליי, מזיין אותי חזק וקשה דקות ארוכות. "תביאי את הפה שלך!" פוקד עליי. אני מוטרפת לחלוטין, לא מתמהמהת ופוערת את הפה הכי גדול שאני יכולה. רוצה שיגמור לי בפה, להכיל את המתוק הזה. הוא מתכווץ וממשיך, רוטט לי בידיים. מתחת לירח, בין כוכבים, יש חוויה שתישאר לעולמים
.
חושך שמיים כוכבים ירח וזוג שמחובק על ערסל. הוא מתעקש איתי שהגעתי לראות סרט, ואני משתדלת. באמת. מנסה להבין על מה ברוס ויליס מדבר ואיך יכול להיות שמישהו אחד חוטף כ"כ הרבה מכות ובכ"ז נשאר חי? וקערת הפופקורן מונחת על הבטן. הוא לוקח ובדרכו אל פיו, "נוגע לא נוגע" בחזה שלי, לופת את הפיטמה ומוציא ממני הברות לא ברורות. אני זזה בערסל, מנסה להיתמך במשהו. מעליי - חושך, שמיים, כוכבים, ירח. מרגישה איך עומד לו, כמה שזה קרוב אליי, שולחת את ידי ומלטפת אותו בעדינות. הוא עוד רואה את הסרט! מתנשקים בלהט ואני פותחת את מכנסיו. "אפשר לק"? מבקשת בילדותיות. "רק אחד, מבטיחה". פי נפתח ואני מכניסה את הזין הרותח עמוק בפנים, מלקקת בתאווה ומראה לו כמה שאני נהנית מזה. כעבור דקות ארוכות, מודה שנסחפתי, הוא מצהיר בטון רציני - "אמרת רק לק אחד". "שיקרתי". קרוב קרוב, מציעה שנראה סרט במקום אחר והשחקנים יהיו אנחנו. "קומי לחדר, תחכי לי ערומה על המיטה, שכובה על הבטן". רק מההתרגשות, הלב מפרפר. מחכה לו, מצפה, הוא מתעכב ובינתיים אני מרטיבה לו את הסדינים. לא יכולה לעכב את זה, מכניסה לתוכי 2 אצבעות ונדהמת לגלות עד כמה אני רטובה. באיטיות הוא נכנס לחדר חשוך, מדליק מוזיקה שקטה כששומעת את בקבוק השמן נפתח. ידיי לפותות באזיקים. מטפטף עליי את השמן הקר, מעסה ומחמם אותו בידיו תוך כדי שהוא מלטף את עורי החלק ומשחרר את כל השרירים. נצמד לגופי, מתחכך בי קדימה ואחורה עם גבו, הציצים שלי נמחצים למיטה ואני מרגישה את ההשפעה דווקא למטה - בין הרגליים. "אצבע, אצבע". שומעת את עצמי לוחשת/צועקת לתוך הכרית. גופי מתמקר לו, מתחילה לרעוד כשהוא שם, קרוב קרוב ובכ"ז לא מכניס. משחק איתי, מטריף לי את הדעת לא פחות מאת הגוף,מעין מלחמה על מי יישבר קודם. האזיקים מותרים ממני ואני מנסה לשלוח את ידי לזין, לחוש, למשש, לטעום. הוא מחזיר את ידיי ולא נותן לי לעשות כלום. פתאום, בזמן הכי לא צפוי, מרגישה את הבוהן שלו חודרת ומחליקה פנימה. זז בדיוק אל הנקודה הנכונה ("ישר, שמאלה ולמעלה"?