מתחתנת...
ת תמריקי New member 27/12/05 #7 אני אמרתי שהם מאורסים אבל אני ממש ממש ממש ממש מקווה שהם לא יממשו את זה...בעעע הינה המכוער!
ק קאטי22 New member 28/12/05 #11 וואטטטטטטטטטטטטט???????? למה???????????????????? אני לא מאמינה שהיא מתחתנת איתווווווו!!!!!!!!! הוא כזה מכוערררררררררררררררררררר
וואטטטטטטטטטטטטט???????? למה???????????????????? אני לא מאמינה שהיא מתחתנת איתווווווו!!!!!!!!! הוא כזה מכוערררררררררררררררררררר
מ מתוקה ומצחיקה New member 28/12/05 #10 איכס איזה מכוער! השער שלו נראה כמו שער של מטאטא! איכס איכס ואיכס היא יפה ומצליחה היא יכולה להשיג כל אחד מה היא רוצה אותו?!!?!?!!? או כמו שאומרים האהבה עיוורת רק כשאצלה האהבה היא אליו ואצלו היא האהבה לכסף שלה! לבטל ומהר!
איכס איזה מכוער! השער שלו נראה כמו שער של מטאטא! איכס איכס ואיכס היא יפה ומצליחה היא יכולה להשיג כל אחד מה היא רוצה אותו?!!?!?!!? או כמו שאומרים האהבה עיוורת רק כשאצלה האהבה היא אליו ואצלו היא האהבה לכסף שלה! לבטל ומהר!
ק קאטי22 New member 28/12/05 #14 חחחחח...הוא נראה כמו... סער בקשי (או איך שלא קוראים לו) עם פן!! יאכככככככככככ!!
S SaRaS GirL New member 29/12/05 #19 זה כן השם נעורים של סבתא שלי זה אדלר. היא גרמנייה. בטח הוא גרמני =]