*מתחתנת*
מ מלאכית16 New member 12/3/03 #8 פששששששש../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif כמה חתונות בכל כך מעט זמן.... יפה... אוי, הוא פשוט מושלם...
פששששששש../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif כמה חתונות בכל כך מעט זמן.... יפה... אוי, הוא פשוט מושלם...
P PureBlood1 New member 12/3/03 #11 ../images/Emo129.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא חושבת שאני יכולה להרשות לעצמי לקנות מתנות לכ"כ הרבה חתונות...
../images/Emo129.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא חושבת שאני יכולה להרשות לעצמי לקנות מתנות לכ"כ הרבה חתונות...
מ מלאכית16 New member 12/3/03 #12 אביגיל, את חייבת לצמצם ב...../images/Emo110.gif ...הוצאות שלך (האגודה למען הרחבת המקום בכותרת ) יש מיתון במשק אנשים שוקלים אם בכלל להתחתן ואת מתחתנת בלי חשבון אפילו אני מיתנתי את כמות החתונות שלי....בינתיים היו 22 חתונות....צפו לעוד....
אביגיל, את חייבת לצמצם ב...../images/Emo110.gif ...הוצאות שלך (האגודה למען הרחבת המקום בכותרת ) יש מיתון במשק אנשים שוקלים אם בכלל להתחתן ואת מתחתנת בלי חשבון אפילו אני מיתנתי את כמות החתונות שלי....בינתיים היו 22 חתונות....צפו לעוד....
P Penny s New member 12/3/03 #15 we could be your bridesmaids../images/Emo15.gif and each bridesmaid could choose her own usher I choose this guy
we could be your bridesmaids../images/Emo15.gif and each bridesmaid could choose her own usher I choose this guy
מ מלאכית16 New member 12/3/03 #17 ואם לשתיכם לא אכפת../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif אני הייתי בוחרת בסנייפ אבל כפי שאני רואה *עכשיו* הוא תפוס (אחר כך בחדר השינה הוא יהיה פנוי מאוד...הרי למרות הכל הוא נשוי לי...) אני אבחר בקולונל ברנדון שלי
ואם לשתיכם לא אכפת../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif אני הייתי בוחרת בסנייפ אבל כפי שאני רואה *עכשיו* הוא תפוס (אחר כך בחדר השינה הוא יהיה פנוי מאוד...הרי למרות הכל הוא נשוי לי...) אני אבחר בקולונל ברנדון שלי
מ מלאכית16 New member 12/3/03 #18 אתכן* ../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif איך יכולתי לעשות שגיאה שכזו
P Penny s New member 12/3/03 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif I don't mind lending him for one night [or two..]