מממ... ../images/Emo29.gif
יש גם אופציה קצת אחרת, במיוחד ל"צעירים" (כמו שההיא כתבה שם) - אני לא יודעת עד כמה זה נפוץ, אבל שמעתי על זה לא פעם - מנות "משמחים" - אלו המנות לחברים של החתנכלה, אלו שבאים כדי לרקוד, ולא כדי לאכול.. הם הרי לא יושבים ואוכלים את כל המנות ואת כל הקינוחים - מנה שעולה כ-40 $ (אני מעריכה, כבר מזמן לא התעדכנתי במחירים..), אז יש מנות זולות יותר, לא פחות טובות, שמספיקות למי שבא כדי לשמוח ולשמח... וחוץ מהפתרון הזה, אפשר באמת לעשות 'הפקה' (אני משתמשת במילה הזאת כי זה מה שזה הפך להיות..) קצת פחות גרנדיוזית ויקרה, אבל הרבה יותר שמחה. ואז לא צריך לצאת עם חור בכיס מכל חתונה. היו לי 2 אירועים השבוע, אז אני מודעת לבעיה. בתור "בת שירות תפרנית" - כמו שהחברות שלי לדירה מגדירות את זה - זה לא פשוט להוציא כ"כ הרבה כסף בבת אחת, וב"ה יש הרבה שמחות ואירועים... מה שאני עשיתי זה נתתי מתנה (עבודת יד), ולא כסף. נראה לי יותר נעים לתת מתנה לחברה, מאשר צ'ק. גם יותר מקורי ושימושי (מקווה), וגם לא הכנסתי את עצמי למצב לא נעים של כמה כסף בדיוק נתתי. השקעתי סכום סביר במתנה (וחוץ מזה התארגנו כמה חבר'ה ואנחנו קונים מתנה גדולה משותפת), אז נראה לי שזה פתרון הגיוני.