"מתחתנים לי"....

karni23

New member
"מתחתנים לי"....

שלום לכולכם. טוב, היום גיליתי שיש פורום שכזה לרווקים ורווקות שבינינו (כן גם אני בינינו) אז אמרתי אולי אשתף אתכם במה שקורה סביבי לאחרונה, ואני בטוחה שגם לרובכם מעל גיל 25 זה קורה. (אני בת 26 וזה קורה בטירוף סביבי). כולם מתחתנים לי. אני לא אומרת את זה במירמור או מתחושת נחיתות למה לכולם יש ורק לי לא וכאלה... זה כבר משהו אחר... הבעייה היא יותר פרקטית עבורי. (גם שצריך לשלם לכל החתונות אבל זה בקטנה...). אני מרגישה שאנשים קרובים נעלמים לי, מתאדים, מתחילים להביא ילדים וכאלה (או שעוד מעט יתחילו) והזמן שלנו יחד כבר לא יהיה כמו פעם... בכל שיחה, בכל מקום, אני שומעת על הכנות לאיזה שהיא חתונה. דרך אגב... מחר אני בחתונה שאני שידכתי ואני נורא שמחה..... ובכל זאת, איך מרחיבים את המעגל החברתי, מוצאים עוד חברים ועיסוקים, וחיים בכלל בסביבה שמגדירה "זוגיות" כ"הצלחה" ? טוב זו שאלה כבר פילוסופית אבל בכל זאת... אשמח אם תחלקו עמי...

קודם כל,

ברוכה הבאה לפורום! לגבי כל החתונות-זו תקופה שיש בה יותר חתונות וגורמת לנו לחשוב על עצמנו,מתי נתחתן ומה יהיה עם חברנו.מה אגיד לך-כל דבר קורה לטובה,הכל מסתדר בסוף

טל205

New member
תחושה עצבנית

מה אומר ומה אדבר. ראשית, ברוכה הבאה. אני רק יכל לשתף אותכם בידיד נפש אמיתי,ש.. התחתן לי ועזב אותי לאנחות.. אז כן, אני בקשר צפוף איתו אך בכ``ז, זה לא זה. יש מחוייבות וכו.. וזה קצת קשה אבל מסתגלים לכל דבר וגם אני מאמין שהכל לטובה. אולי אתם מתביישים ואני יהיה ה``שדכן`` כאן בפורום ?? חחחחח

גם לי

ולא מזמן רשמתי על זה.... זאת תקופה של קיץ חתונות וכאלו... כל אדם שני שאני מכירה קשור לחתונה נו אין ברירה רק לשמוח בשבילם ולקוות שזה יבוא וסמכי עליי אחותי , זה יבוא!! בנתיים אנחנו פה!!!

אני כ"כ מזדהה עם מה שכתבת

ודרך אגב, זה לא רק זוגות שנישאים, אצלי זה גם חברים שמוצאים חבר/ה ו"משאירים" אותי מאחור.

בש"ה....

אתה לא צריך להישאר מאחור זה שרובם עם בני זוג זה לא אומר שהחברות נגמרת מכירה המון אנשים שיש להם חברים עם זוגות כאלו או אחרים והם עדיין בקשרים טובים

צודקת

אבל עצם העובדה שהם עם בני זוג מותירה להם פחות זמן פנוי לשאר החברים. זה תהליך טבעי, אני כמובן לא מאשים אותם, אבל לפעמים זה קצת מעצבן.

צודק

אבל ככה זה בחיים עדיף שיבוא לך מאוחר וטוב מאשר מהר ולא מוצלח תחשוב חיובי

למעלה