מתחשק לי שאלון!

bluestvixen

New member
מתחשק לי שאלון!

1. מה הייתה העונה האהובה עליכן? 2. מי הייתה המתמודדת האהובה עליכן? 3. מי הייתה הזוכה האהובה עליכן? 4. מה הייתה העונה השנואה עליכן? 5. מתמודדת שנואה? 6. זוכה שנואה? 7. הפוטושוט החביב עליכן, אפשר ורצוי גם להוסיף את התמונה האהובה עליכן מתוכו
8. השופט האהוב עליכן 9. השופט השנוא עליכן 10. ה-Runway האהוב עליכן בפרקי הסיום וה-Runway החביב עליכן בפרקים רגילים

bluestvixen

New member
אגב, אין לי מושג עד איזו עונה שידרו בארץ

לכן אולי כדאי ליתר בטחון לשים
בפתיח של התשובות

bluestvixen

New member
../images/Emo58.gif תשובות ../images/Emo58.gif

1. העונה האהובה עלי: כ"כ קשה לי לבחור! העונות הישנות הכי טובות - 2-4 ממש אהבתי. גם את עונה 7 ממש אהבתי ואת עונה 13. 2. מתמודדות אהובות: קיילן מעונה 4, הת'ר מעונה 10, שאנדי מעונה 2, ג'יילה מעונה 5. 3. זוכות אהובות: קארי די, נעימה ומק'קי. אני גם מתה על דניאל ועל ניקול מעונה 13. 4. עונה שנואה: עונה 5 הייתה משמימה ביותר. גם את עונה 12 לא אהבתי. 5. מתמודדות שנואות: מוניק ומלרוז מעונה 7. 6. זוכה שנואה: ללא כל ספק - ניקול מעונה 5! אגב, עכשיו היא דוגמנית של הרשת האמריקאית Forever21. גם את טיונה או איך שלא קראו לה, מעונה 12, ממש לא סבלתי 7. הפוטושוט של ההרג'וקו בעונה 3, הפוטושוט של הז'אנרים של המוזיקה בעונה 10, הפוטושוט עם הכדור הפורח בעונה 11. 8. ג'ניס דיקנסון ואנדריי ליאון טאלי. 9. פולינה פוריסקובה, ללא ספק. מעצבנת מעצבנת מעצבנת!!! 10. ה-Runway האהוב בפרקי הסיום: עונה 7 - Ghost brides ועונה 4. ה-Runway האהוב בפרקים - הראן וויי של Jared Goold עם הג'וקים

:) ../images/Emo58.gif

1. מה הייתה העונה האהובה עליכן? קשה. אולי 13? ממש לא סגורה על זה. 2. מי הייתה המתמודדת האהובה עליכן? חח מי זוכר. אני אעבור על רשימת המתמודדות ואראה
מרסדס (2), קיילן (4), נאימה (4), ניק (5), ג'ואני (6), קארידי (7), הת'ר (9), אניה (10), וויטני (10), אייזיס (11), אנהלי (11), לונדון (12), אליסון (12), סאנדיי (13), לורה (13), ניקול (13) 3. מי הייתה הזוכה האהובה עליכן? ניקול (מ13 לא מ5) וקארידי. ואולי גם נאימה. 4. מה הייתה העונה השנואה עליכן? הממ לא יודעת. אולי 14 כי שנאתי את כל הבנות
אבל אני פשוט לא ממש זוכרת. 5. מתמודדת שנואה? יש יותר מהאהובות. עזבו
6. זוכה שנואה? ג'סלין, קריסטה... לא זוכרת עוד. 7. הפוטושוט החביב עליכן, אפשר ורצוי גם להוסיף את התמונה האהובה עליכן מתוכו חח אני לא זוכרת פוטושוטס ברמה הזאת 8. השופט האהוב עליכן טיירה כמובן
וגם מיס ג'יי ואנדרה לאון טאלי. וקצת ג'ניס ג'קסון. ומיני הכלבלבה של נולה מארין
9. השופט השנוא עליכן לא יודעת 10. ה-Runway האהוב עליכן בפרקי הסיום וה-Runway החביב עליכן בפרקים רגילים אני לא ממש זוכרת כאלה דברים :X הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

אני לא אוהבת אותה, היא פשוט מצחיקה

לזה התכוונתי כשאמרתי "קצת" תכלס היא די מעצבנת ומזעזעת P:

bluestvixen

New member
ג'ניס הייתה תותחית

ואמרה מה שהיא חושבת בלי לדפוק חשבון. לא כמו פולינה פוריזקובה שכל העונות בילתה בלהתחנף לטיירה, אלוהים יודע למה.

../images/Emo45.gifבדיוק../images/Emo118.gif

היא לא שמה על אף אחד ואמרה מה שהיא חושבת, זה מה שאני רוצה בשופט. לא שיגרום לצופים לאהוב אותו מסיבה כזו או אחרת. היא דווקא ממש מדהימה. כשבעונה השניה מרסדס סיפרה לה על המחלה, היא ממש התרגשה ונתנה לה לזכות באתגר.. ובזכות זה הסוד של מרסדס "יצא" בצורה הכי טובה.

בשבילי היא מטורפת

שאמרה מה שהיא חושבת=קללות מטומטמות בלי לחשוב מה היא מוציאה מהפה

NP16

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo13.gif

1. מה הייתה העונה האהובה עליכן? 7, 10 ובעיקר 3 2. מי הייתה המתמודדת האהובה עליכן?קודם כל- ג'ואני
(6) וגם אן ואווה, קארידי, מלרוז,התאומות,אניה,וויטני,ניקול 13,אליסון,אנה-לי,נטשה
...ועוד :) 3. מי הייתה הזוכה האהובה עליכן?נראהלי שסך הכל ניקול 13,אבלכמעט כל הזוכות אהבתי בייחוד קארידי,אווה, וויטני. 4. מה הייתה העונה השנואה עליכן?כנראה 12,גם לא מת על 5 ו14 ו9 הכי עיצבנה אותי 5. מתמודדת שנואה?יש המון :) זאת שבשאלה הבאה מככבת. וגם: יוג'ינה וג'יידה(7), אמינה(12),שרה(6),קמיל(2),רנה מבחינת אופי בלבד! 6. זוכה שנואה? סלישיה
7. הפוטושוט החביב עליכן, אפשר ורצוי גם להוסיף את התמונה האהובה עליכן מתוכו- כנראה עד היום עם העכביש בעונה 3 שם אווה מככבת, יש גם את הבובות מעונה 6, הזוגות סלבריטיז ב7, הצבעי פנים ב10 8. השופט האהוב עליכן- מיס ג'יי
9. השופט השנוא עליכן- האמת שכולם בסדר בצורה מפתיעה 10. ה-Runway האהוב עליכן בפרקי הסיום וה-Runway החביב עליכן בפרקים רגילים- עם הג'וקים בעונה 6 באמת היה נחמד ,גם באיזה עונה שהן הלכו בלי לראות. של הגמר עונה 4 היה הכי טוב ,אבל 7 קרע אותי מצחוק
בקיצור אני איתך בשאלה אחרונה.

bluestvixen

New member
../images/Emo58.gif כשהן הלכו בלי לראות זה היה בעונה

11, לא? אני זוכרת שאנה-לי ומק'קי היו חלק מהראנוויי הזה.

../images/Emo58.gifגם אני!!

1. מה הייתה העונה האהובה עליכן? מממ הכי אהבתי נראה לי את 13, אבל גם את 3,5,6,10,11 2. מי הייתה המתמודדת האהובה עליכן? לא חסר- אנדריאן, שאנון, יוהאנה, שנדי, אווה, בריטני (4), ניקול, (5), דניאל, ג'ואני, מלרוז, קארי-די, ג'סלין, רנה, שאנטל, הת'ר, ויטני(10), אלינה, ניקול (13), ריינה 3. מי הייתה הזוכה האהובה עליכן? הכי הרבה ניקול מ13, אבל כמעט את כל הזוכות אהבתי- אדריאן, יוהאנה, אווה, ניקול (5), דניאל, קארי-די, ג'סלין, ויטני, מקי 4. מה הייתה העונה השנואה עליכן? לא אהבתי את 12, 9 ו-14 בעיקר בגלל הזוכות 5. מתמודדת שנואה? כל מיני שלא צריך להיזכר בהן כרגע
6. זוכה שנואה? לא מתתי על נאימה, סלישה, טיונה וקריסטה 7. הפוטושוט החביב עליכן, אפשר ורצוי גם להוסיף את התמונה האהובה עליכן מתוכו- אהבתי כמה, אבל נציין פה את העכבישים מעונה 3, ואני מצרף את התמונה של אווה
8. השופט האהוב עליכן- נייג'ל
ג'ניס, מיס ג'יי 9. השופט השנוא עליכן- לא חושב שהיה כזה 10. ה-Runway האהוב עליכן בפרקי הסיום וה-Runway החביב עליכן בפרקים רגילים- לא ממש שם לב לזה חחח

עונה

1. מה הייתה העונה האהובה עליכן? 7,13,6 ובטח יש עוד שאני לא זוכרת 2. מי הייתה המתמודדת האהובה עליכן? ג'ואני,התאומות,ניקול(13),שנדי,קיילן,ריינה,אלינה
,אנה-לי,קרידי. 3. מי הייתה הזוכה האהובה עליכן? ניקול (13),נאימה,קארידי, 4. מה הייתה העונה השנואה עליכן? 9,12 5. מתמודדת שנואה? אני לא זוכרת איך קוראים לה אבל זו שרצה ערומה והייתה שיכורה רוב העונה בעונה 11 נראה לי ,ועוד אחת שאני לא זוכרת את שמה כרגע אבל הכוונה לאמא שהמעצבנת הבלונדה מעונה 10 ,ואת הרוסיה גם מאותה עונה. 6. זוכה שנואה? דניאל ,סלישה 7. הפוטושוט החביב עליכן, אפשר ורצוי גם להוסיף את התמונה האהובה עליכן מתוכו מאוד אהבתי את הצילומים של העיניים בעונה 11 ואת הצילום שטיירה עשתה בעונה 7 נראה לי עם העדות המיוחדות,ואת הצילום של הערפדים מלא זוכרת איזה עונה נראה לי 14 ? 8. השופט האהוב עליכן מיס ג'יי 9. השופט השנוא עליכןג'ניס !
איייכס 10. ה-Runway האהוב עליכן בפרקי הסיום וה-Runway החביב עליכן בפרקים רגילים לא זוכרת
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

יו קשה לבחור!../images/Emo118.gif

1. מה הייתה העונה האהובה עליכן? השישית. 2. מי הייתה המתמודדת האהובה עליכן? אליסון [מקום 2 בעונה 12] 3. מי הייתה הזוכה האהובה עליכן? ניקול [עונה 13] 4. מה הייתה העונה השנואה עליכן? אוח, עונות 1-3 היו קצת מציקות. 5. מתמודדת שנואה? כל המתמודדות עם הגישה המטומטמת. דוגמה טובה היא טיפאני מעונה 4,
ומהעונה הזאת אפילו אנה-מריה. 6. זוכה שנואה? קרידי, מעונה 7. היא היתה פשוט מעצבנת, ולא האמנתי כשהיא זכתה.. העדפתי בהמון את מלרוז. 7. הפוטושוט החביב עליך, אפשר ורצוי גם להוסיף את התמונה האהובה עליך מתוכו זו התמונה הכי אהובה עלי בלי קשר לפוטושוט, מעונה 12 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos..._80906850747_8816160747_1897701_6614775_n.jpg וזה הפוטושוט האהוב, כאילו טקס פרסים, מעונה 11 - זו התמונה http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v356/241/64/8816160747/n8816160747_1038223_9835.jpg 8. השופט האהוב עליך: אהבתי מאוד את טוויגי, גם אנדריי ממש נחמד - אבל טיירה בחיים לא נמאסת. 9. השופט השנוא עליכן: נייג'ל ממש מציק לפעמים, וגם למיסטר ג'יי בלי קשר יש מלא קטעי סנוביות.. 10. ה-Runway האהוב עליכן בפרקי הסיום וה-Runway החביב עליכן בפרקים רגילים קשה לי להצביע על משהו מאוד מסויים, אבל בסוף עונה 12 היה ממש שווה כשהן התחילו להשתולל ועף הקוקו השזור של טיונה.

your avalanche

New member
יש מצב לספויילרים

1. מה הייתה העונה האהובה עליכן? 5,7,10,13 2. מי הייתה המתמודדת האהובה עליכן? מישל (13) אליסון (12) התר (10) אנה-לי ,אניה(10) 3. מי הייתה הזוכה האהובה עליכן? קרידי,מישל(13),ניקול(5) 4. מה הייתה העונה השנואה עליכן?9,6, 5. מתמודדת שנואה?סלישה,פטימה!!!!,מלרוז, מרוויטה,דומיניק. 6. זוכה שנואה?סלישה דניאל(6),נאימה 7. הפוטושוט החביב עליכן, אפשר ורצוי גם להוסיף את התמונה האהובה עליכן מתוכו יש הרבה אהובים נורא אוהבת את הצילומים שטיירה עושה 8. השופט האהוב עליכן מיס ג'יי 9. השופט השנוא עליכן ג'ניס 10. ה-Runway האהוב עליכן בפרקי הסיום וה-Runway החביב עליכן בפרקים רגילים אני לא זוכרת הכל אבל אהבתי את המסלול עם השמלות כלה.

למעלה