מתחרפן כבר...

frik50

New member
מתחרפן כבר...

יש לי חבר חרדי נשוי עם ילדים...איך אני יכול לדעת אם הוא סטרייט לגמרי או שיש איזה סיכוי קלוש שאולי הוא גם נמשך לגברים?? אני חייב איזה רעיון אני מוכן להכל, כלכך רוצה לגעת בו...למי כאן היה ניסיון כזה בעבר, מוצלח או כושל אני ישמח לפרטים, אולי אני ילמד מזה משהו..

דחלילי

New member
נשמע חבר טוב

למה שתרצה להרוס לו את הנישואין? את החיים? למה שתרצה להרוס לאישתו את החיים? ולילדיו...? למה שתרצה להרוס משפחה שלמה? בשביל ה- "..." אחרי ה"לגעת בו" (ציטוט שלך) ? האם זה שווה חייהם של 4+....? משיח משיח משיח משיח....

ישי 321

New member
מהנסיון שלי...

יש לי חבר שהוא החבר הכי קרוב שלי.הייתי מאוהב בו קשות ו"מתחרפן" כמוך. החלטתי לספר לו בהדרגה. תחילה סיפרתי לו שיש לי נטיות ומשיכה לגברים. הוא ניסה לשכנע אותי להתחתן למרות הכל ולהתגבר על זה. הוא אמר שהוא אוהב אותי בכל מצב ורוצה להמשיך ולהיות חבר שלי. ( אגב הוא גם נשוי דתי עם ילדים) לפני כשנה לא יכולתי לשמור את הסוד בנינו יותר וסיפרתי לו שאני מאוהב בו ונימשך אליו.. הוא אמר שהוא לא טיפש והוא הרגיש זאת מזמן.. אמרתי לו שאני לא יכול להסתיר ולשקר זאת ממנו כחבר הכי טוב שלי ושאני מספר לו את זה כדי שיעזור לי איך להתמודד עם זה ולא כדי למשוך אותו למיטה או משהו... . משהו בתוכי אומר לי שיש לו איזשהיא משיכה או סקרנות לגביי אבל אני בטוח שהוא לא הומו. הוא אומר שאני בשבילו יותר מאח ושהוא רוצה שנמשיך להיות חברים. התוצאה מכל הסיפור הזה שמאז(כבר שנה) אנחנו בקשר אבל ממש לא כמו שהיינו קודם. היחסים התקררו. גם כי אני קשה לי מאוד להיות איתו הרבה ומצד שני לסבול שאני לא יכול אפילו לומר לו שאני אוהב אותו או לנגוע בו... והאמת עד עכשיו אני לא יודע מה עדיף להמשיך את הקשר איתו והרבה פעמים לסבול מזה שזוהי אהבה שאי אפשר לממש או לנתק לגמרי את הקשר איתו.

frik50

New member
זה בדיוק מה שקורה בינינו...

אבל כמו שראיתי בסוף מה שכתבת, אחרי שגילית לו היחסים כבר לא כמו שהיו, והדבר האחרון שאני רוצה שיקרה זה לאבד את הקשר איתו...אני מוכן להיות סמרטוט שלו רק כדי שימשיך להיות חבר שלי

ישי 321

New member
כן אבל..

מצד אחד הוא אדם נהדר ומבין אותי אבל מצד שני כשאני איתו אני סובל המון מאי מימוש האהבה שלי איתו. וקשה מאוד לעשות את ההפרדה ולהבין שהוא "רק " חבר רגיל. כמו שכתוב" מים רבים לא יכבו את האהבה" זה בדיוק מה שאני מרגיש כלפיו. אבל מצד שני אני חושב שיתכן שעדיף לנתק איתו לגמרי את הקשר ( מה שגם קשה לי מאוד) ועם הזמן יהיה לי קל יותר. כי כל עוד שהלב שלי נתון אליו קשה להתאהב במישהו אחר. ואני רוצה לאהוב מישהו אחר ולהיות נאהב גם. תעדכן אותי אחי מה קורה. בהצלחה מכל הלב.

למעלה