מתחרים אנונימיים

talush33

New member
מתחרים אנונימיים

אני חושבת שצריך לקחת אנשים אנונימיים ולעשות איתם תחרות. זה יותר מעניין. אני מוכנה להיות הראשונה שתשתתף. מצפה לתגובה!!!

elall

Member
מנהל
לא ילך....

נראה לי חצי מדינה תבוא לאודישנים ,אבל איך עושים אודישנים לדבר כזה? זה מה שעושה את כל הענייין מעניין- שמתחרה לא יודע לרקוד! לנולד לרקוד , למשל, בחרו את הכי טובים. ומה פה? יבחרו את הכי עקומים? גם איך יודעים שבן אדם אף פעם לא למד ריקוד? לדעתי , לראות סלבריטאים במצב לא רגיל זה מה שעושה את התוכנית מעניינת. את זה מעניין לראות איזה איציק או שמוליק מאיזה קריית משהו מנסה לרקוד ריקודים סלוניים?

talush33

New member
ההפך, הוא הנכון

ההפך הוא הנכון, לקחת בן אדם שלא למד בחיים שלו ריקוד ולהפוך אותו לרקדן, קודם כל, זאת גדולה ודבר שני יש הרבה כשרונות חבויים אצל אנשים שאפילו הם אינם יודעים עליהם. אני למשל, כן למדתי ריקוד, אומנם מגיל קטן וריקוד זה משהו שאני אוהבת אבל את הסגנונות האלה אף פעם לא ניסיתי ונראה לי מאוד כיף ומעניין ללמוד כזה דבר. וחוץ מזה לא יקרה כלום אם רשות הטלוויזיה תעניק פרסים אמיתיים לזוכים............

elall

Member
מנהל
לזה בדיוק התכוונתי...

יש אלפי אנשים בארץ שלא יודעים לרקוד. אלפי אנשים שאפשר להפוך לרקדנים ושפתאום במהלך תוכנית יגלו שיש להם כשרון. אבל איך את בוחרת מתוך אלפי מועמדים כאלה, 8 אנשים בלבד שישתתפו בתוכנית? לפי איזה קריטריונים את הולכת לסנן אנשים? ולדעתי לאנשים שכן רקדו , אבל בסיגנון שונה עדיין יש להם יתרון גם אם אף פעם לא רקדו ריקודים סלוניים. זה אנשים שיש להם כבר ביטחון עצמי, חוש קצב, יכולת טובה יותר להזיז את הגוף וללמוד יותר בקלות את הצעדים. אלי מזרחי בעצמו אמר פעם שריקודי באלט זה בסיס טוב להתחיל ללמוד ריקודים סלוניים. גם בנולד לרקוד כל אחד בא עם סגנון ריקוד שלו, אבל כשאני רואה אותם רוקדים סגנונות זרים להם הם מצליחים מאוד יפה. ולגבי פרסים... אני בטוחה שלא סלבריטאים ובטח שלא רקדנים לא עשו את זה בחינם. את חושבת שאליענה נורא נהנתה אחרי יום צילומים לטלנובלה להתאמן 4 שעות? וכך גם כוכבים אחרים. וגם הרקדנים מבזבזים את זמנם כל יום סתם ככה? הרי בטח רובם סטודנטים וחבר'ה צעירים שיש להם מה לעשות בחיים. לדעתי הם כולם קבלו משכורת יפה -גם הרקדנים וגם הכוכבים.

למעלה