מתחרט, לא רוצה קרבי

מתחרט, לא רוצה קרבי

שלום אני בעל פרופיל 967, קבא 54 ואני אחד שנכשל ביום הסיירות. במנילה הקרבית שקיבלתי סמנתי את השרות כלוחם ברמה הכי גבוהה, שמתי הדנסה ראשון, מגב שני ונ"מ שלישי. תאריך הגיוס הוא 28/7, שלחתי לצבא מכתב שבעקבות קשיים כלכליים אני מעוניין לדחות אותו לנומבר עוד לא קבלתי תשובה. מתי אקבל? חלו המון שינויים במהלך חצי השנה האחרונה מאז קבלת המנילה, בעיות משפחתיות וגם רצון שלי פשוט לוותר על כל הקטע הקרבי. מה עושים במצב כזה? מורידים פרופיל? פונים לצבא? אין לי עוד מושג לאן אני הולך להתגייס בכל מקרה. בבקשה אל תכתבו לי למה כדאי לי להשאר בקרבי כי כבר שמעתי את זה אז תחסכו את זה ממני. תודה מראש על העזרה.

liorhikri1991

New member
על אף שחבל...

אתה צריך להצהיר להם על בעיות כלכליות,בעיות ת"ש,וכנראה שתקבל ת"ש שימנע ממך להיות קרבי כמו שאתה רוצה.

Ma†an

New member
תברר אם אפשר לשנות מנילה

ואל תיעלב סימנת מנילה על הפנים יענו
חוץ מזה אם אי פעם תחשוב שנית, נסה גיבוש צנחנים. יום סיירות זה לא סוף העולם ואני בכלל לא קיבלתי יש לך נתונים טובים, וכמו זה שאמר למעלה, חבל, בהצלחה בדרכך :)

thebestdw

New member
שמע

אני יכול להגיד לך דבר אחד.. אתה צריך לחשוב טוב טוב עם עצמך האם אתה באמת באמת לא רוצה קרבי? בסופו של דבר לקרבי יש חסרונות ויתרונות, אין... פשוט אין! הרגשה יותר טובה לחזור הביתה אחרי סגירה בבסיס כשאתה קרבי.. תאמין לי. מצד שני, אם אתה בטוח ב100% שקרבי זה לא בשבילך, אז תנסה לצאת כבר עכשיו, כי אחרי הגיוס זה קצת יותר קשה. אני ממליץ לך לחשוב טוב אם אתה באמת לא רוצה קרבי, כי בסופו של דבר זה קריעת תחת... אבל אתה לומד דברים מעניינים והשירות עובר יחסית מהר.. אני עוד חודש מסיים טירונות 05 ואני מרגיש כאילו רק אתמול התגייסתי. הכל תלוי בך.. :)

למעלה