מתחרטת...

Maggie May6

New member
מתחרטת...

היי לכולם,

לפני כחודש נפרדתי מהחבר הרציני הראשון שלי. הפרידה קרתה בלהט הרגע, כתוצאה מריב. עכשיו אני ממש מתחרטת... אני עדיין אוהבת אותו ומוכנה לעשות הכל כדי לקבל אותו בחזרה...
כנראה זה חשוב לציין שבזמן שעבר מאז הוא לא יצר איתי שום קשר בשום צורה, לא שיחת טלפון, לא SMS. כנראה שלעובדה שסיימתי את השיחה במילים "אני מעדיפה שלא נהיה יותר בקשר", יש חלק בזה

חלק גדול מהסיבה שעשיתי את זה היה בשביל "לזעזע" אותו, רק כי הוא היה כ"כ בטוח בעצמו שזה לעולם לא יקרה, כי אני כ"כ תלויה בו...חשבתי שהוא יגיב איכשהו אח"כ, ינסה ליצור איתי קשר ולהתנצל, לבקש שנחזור...
אבל על ידי כך רק פגעתי בעצמי יותר ועשיתי משהו שלא באמת רציתי לעשות, משהו אני מבינה רק בדיעבד.

מצד אחד אני מרגישה כאילו שנינו משחקים עכשיו chicken, לראות מי יתקפל ראשון ויצור קשר ... מצד שני אולי הוא כבר התגבר עליי? המשיך הלאה ולכן לא יוצר איתי קשר?
יש לכם עצות, מה אני יכולה לעשות? איך אני יכולה ליצור איתו קשר ומה להגיד, וכתוצאה מכך שנחזור להיות שוב ביחד?

שבת שלום.

Ziggy Stardust7

New member
אני חושב שכדאי לך להתחיל בקטן

הכוונה היא לנסות ליזום איתו קשר באופן שאינו מאיים או פוגע.
אני הייתי שולח לו SMS וכותב לו "היי".
אחרי שתשלחי לו את ההודעה, תחכי כמה זמן לראות אם הוא מגיב.
אם הוא יענה לך ב"היי", תוכלי לכתוב לו "מה שלומך?"
ולראות איך השיחה מתפתחת.
רק קחי בחשבון שהוא יכול גם להתעלם, או לכתוב לך הודעה בנוסח של "תעופי ממני" או משהו פוגעני כזה או אחר (מה שאני מקווה בשבילך שלא יקרה).

יכול מאוד להיות שהוא נפגע ממך, ויכול להיות שהוא לא יהיה מוכן לסלוח לך.את זה תצטרכי לבדוק בעצמך.

אם את רואה שההתכתבות ביניכם זורמת, תוכלי להציע לו שתעברו לדבר בטלפון, ואם גם שם השיחה תזרום, תציעי לו שתיפגשו ותעשו הערכת מצב מחודשת של היחסים ביניכם.

כמו שכתבתי, תתחילי בקטן ותנסי לזרום עם זה צעד אחר צעד.

בהצלחה :)

מה לעשות?

להחליט אם חשוב לך לשחק משחקים או חשוב לך הבחור
ואם חשוב לך הבחור, להפסיק לשחק משחקים ולהגיד לו מה את מרגישה.

פרידה לא קורית בלהט הרגע,

פרידה קורית אחרי מחשבה עמוקה לאורך זמן בישיבה על הגדר כש"זה לא זה",
עצם העובדה שאת אימפולסיבית, נשים את זה בצד. אך, אין ספק בכלל כי לא על זה נפרדתם ואם אתם משחקים עכשיו (להרגשתך), סימן שאת מעידה על קשר חולה.
קשר נורמלי לא אמור לעבור זעזועים כאלה ובטח לא בשביל להרגיש אדרנלין ממה שפרידה גורמת.
אם את יודעת שהוא משחק איתך עכשיו, סימן שהוא לא לוקח אותך ברצינות ויודע שאת אימפולסיבית ונותן לך להתבחבש בהרגשה שלך עד ש"תתקפלי". למה? כי את אמרת את זה בעצמך "שאת תלויה בו".

נורא מדאיג שאת רואה בכל הסיטואציה הזו סיטואציה רומנטית או המעידה על קשר כלשהו עם האדם הזה.
עצוב.

2461

New member
אם הוא לא יצר איתך קשר...

כנראה שכם הוא רצה לסיים את הקשר הזה...

אני אישית לא הייתי שולחת כלום...ואם את רואה אחרי תקופת זמן של חצי שנה לערך שהוא לא נשכח ממך אז אולי הייתי מנסה

שלום

אם את מחבבת אותו, חשוב שתהיי נחמדה אליו ותיצרי אתו קשר בדרך נעימה. אז סביר שאם גם הוא מחבב אותך, ייענה לך בחיוב וייוצר קשר. נסי לא להעיק ולא להדאיג, אלא לתת חיבה ואהבה בדרך אמתית, עדינה ונחמדה. דברי אתו על דברים שמעניינים אתכם כמו חוויות מעניינות, אמרי לו מלים יפות בכנות, וכשיצטרך עזרה במשהו דאגי ועזרי לו.

orig429

New member
תני לזה חודש.

אם הוא לא יוצר קשר, תנסי ליזום איתו שיחה.

orig429

New member
אם עבר חודש, אז אולי כדאי שתנסי ליזום

שיחה איתו. אם הוא רציני כלפייך הוא יעריך את זה שאת עושה
את הצעד הראשון.

אגב אל תתני לו לתפוס עלייך תחת רק כי עשית את הצעד הראשון
לאחר הנתק. אדם שבאמת אוהב אותך, לא יעשה לך תרגיל כזה.

כמה חבל..

שכנראה אין ברירה אלא לעבור את שנות העשרים ועוד קצת כדי להגיע למסקנה שהחיים קצרים מדי בשביל כל המשחקים האלו, ושאין כמו אמת פשוטה, ישירה ונקיה.
השבוע פגשתי אישה בת 40 שאף פעם לא גמרה במיטה עם בעלה
שאלתי אותה למה?? היא אמרה שלא נעים לה להגיד לו מה בדיוק היא צריכה כדי שזה יקרה. היא מעדיפה לזייף ושהוא יחשוב שהכל נפלא, כי אחרת אולי הוא יעזוב אותה.
וכן, זה קשור, כי גם כאן הם שניהם משחקים איזה משחק טיפשי במקום פשוט להגיד מה הם רוצים. וצריכים.

Megie

New member
היי מאגי

השאלה, מה היה בקשר? פרידה זה משהו שנובע ממשהו..לא קורה סתם..השאלה- אם יש מקום לנהל את הקשר אחרת.. אם לא תחזרי לאותו קשר בו ריב יכול לפוצץ קשר, כששני הצדדים לא מנסים לתקן.
מצד שני, אמרת שאת מעדיפה שלא תיהיו בקשר.. אל תצפי שהוא ייזום, כשזה לדעתו מה שאת צריכה, והוא מכבד את זה.
אז אם את באמת רוצה- שימי את אגו מחוץ לקשר ודברי איתו.

למעלה