מתחנפת:

שם ים

New member
מתחנפת: ../images/Emo85.gif

בגללכם אני מסתובבת כבר יומיים עם חיוך דבילי על הפרצוף. באהבה, שם ים

rubber duck

New member
חיוך זה נהדר ../images/Emo13.gif אבל למה דבילי

החיוך שלך הוא הכי יפה שיש לך והוא אף פעם לא דבילי ואגב גם אני מחייך הרבה יותר בזכות האנשים הטובים שיש פה
שרון

סיון b

New member
מממ.... כן, זה טוב.

תמשיכי להתחנף עוד. אני רוצה להרגישה טפיחה על האגו. עוד, עוד..... כמו אורלי...... עכיו נשאלת השאלה - מה את רוצה בתמורה לזה שאת מתחנפת אליונ????

שם ים

New member
האמת, שאלה קצת רגשנית ../images/Emo23.gif

בגדול, שימשיך להיות לי פה טוב. ושתסמונת הלא רוצים אותי לא תופיע, ושאמשיך לחייך, כי מה שמיוחד פה, לדעתי, זה שאחרי שאני פורקת את הגועל שהצטבר לי בנשמה, שטוב שיש מקום מיוחד, עם המון חיבוקים וחיוכים, וגם זו חוויה מאוד חיובית בשבילי, הפורום הזה, כי בד"כ כשאני במקום שבו לכולם טוב, אז לי רע, כי אני מתמלאת בתחושות חוסר שייכות, ומה שטוב כאן, זה שלא נותנים לי להרגיש שלא בנוח. ושאני מאוד אני, ואם רציני לי, אז אני רצינית, ואם כואב לי, אז אני כאובה, והכי הכי מגניב לי אז אני צוחקת באהבה, שם ים

deep ocean

New member
שולחת לך המון אהבה

ולא הספקתי להגיב בכלל על הודעה שכתבת לפני כמה ימים פה, שסיפרת על עצמך!

סיון b

New member
שם ים

טוב, אז אם כתבת כל כך יפה, מי אני שאהרוס? בוודאי שאנחנו רוצים אותך כאן! בוודאי שלא תבוא הרגשת הלא שייכת. לפחות לא מצידנו ומקווה מאוד שגם לא מצידך... וכל כך כיף לדעת שאת מרגישה כאן כל כך נו לצחוק כשבא לך, לבכות כשבא לךף ולעשות כל מה שבא לך... הרי זו המטרה. אם זה מה שגורם לך להרגיש טוב! שם ים, אני שמחה שאת כאן. תישארי...... (אורלי טובה בהתחננויות.....
אבל כרגע אני לא רואה צורך.....). סיון

למעלה