מתחננת שתעזרו לי!!

barbie91

New member
מתחננת שתעזרו לי!!

אני צריכהה את הפרקים הראשונים של העונה הראשונה של מכושפות..!! מישוו יודע מאיפהה אני יכולה להשיג ??!? ראיתי את כל הסדרה..כל העונות כמעט .. חח .. אבל במיוחד את ה-8.. מאיפה אני יכולה להוריד את העונות?... סוריי שאני דרמטית פשוט זהה דחוף לי .. תודה! ברבי

flying eagle

New member
../images/Emo207.gif

כל מי שנשאר ער עדיין, יש ב-3:00 צ'אט עם אליסה מילאנו. ההרשמה לאתר היא בחינם. קישור

flying eagle

New member
טוב הצלחתי להישאר ערה

אבל אף אחד מהשאלות שאני שאלתי לא נענתה.....
טוב בכל זאת, היו שם איזה 300 איש וכל אחד שולח איזה 4 שאלות מינימום לצ'אט שנמשך קצת יותר משעה (ואליסה עוד נשארה קצת יותר ממה שהיא תכננה...) היא דיברה כמובן הרבה על unicf ועל בעיות שיש בעולם וכאלה, ונתנה איזה אתר וביקשה שכולם יכנסו אליו. וסיפרה כמה היא מתגעגעת לכל האנשים במכושפות. היא אמרה שרוז היא השחקנית הכי מצחיקה שהיא אי פעם פגשה. ובעיקרון יש זכויות על התוכן של הצ'אט אז לא יופיע טרנסכריפט שלו בשום מקום.... ולקינוח, משפט ממש יפה לדעתי שהיא אמרה: "We are all right where we are supposed to be"

anat113

New member
איזה מגניב!!!../images/Emo60.gif

איזה מגניב שהיית בצ'אט איתה...אחד הטובים...

flying eagle

New member
אה,

היה גם קטע איזה עשר דקות לפני הסוף שהיא אמרה (בערך): "my mother is yelling at me that the soup's getting cold..." (אצלם הצ'אט היה בין 6 ל-7 בערב) חחח זה היה ממש מצחיק מצידה
וזה גם עשה אותה יותר "אנושית", יותר כמו כולם.... היא באמת משהו מיוחד.

מכושפת15

New member
../images/Emo9.gif

היא ענתה על שאלה שלי! שאלתי מהו החג האהוב עליה והיא אמרה חג המולד :] וגם, יש לי תיעוד של הצ'אט עם תמונות מסך, אני יסדר את זה קצת בפוטושופ ויעלה לפורום של אליסה מוזמנים לבוא לראות

מוכר עונה 1 חדשה ב DVD בזול !

היי אנשים אני מוכר את העונה הראשונה והמצויינת של מכושפות , מקורית ב DVD !! חדשה לגמרי ...מחיר מאד זול !! פרטים אליי...תודה

למעלה