מתחננת לעזרה....

ravidbendavid

New member
מתחננת לעזרה....

פעם עשיתי דיקור באוזן למניעת תיאבון ועזרה בדיאטה מסיבות מסוייימות הפסקתי ועכשיו אני שוב מחפשת מטפל או מטפלת אין לי מושג איך למצוא ניסיתי חיפוש באינטרנט ודפי זהב אני לא יודעת למי לפנות למי כדאי מישהו יכול להמליץ?לתת שמות? בכלל אני לא זוכרת כמה אמורה לעלות פגישה לדיקור ותזונה?בבקשה עיזרו לי....תודה

harduf9

New member
מספיק לבקש. רק דיקור או כל טיפול אחר

שתוצאותיו ירידה במשקל ? בריאות שלמה גיא הרדוף

ravidbendavid

New member
לגיא...

אני מחפשת משהו שאמור להוריד את התיאבון הבלתי נשלט....אני זוכרת שהדיקור ענה על כך... משהו שיתבסס גם על מעקב ושקילות...כמה זה אמור לעלות?תודה רבה

harduf9

New member
OK

ברפואה טבעית אנחנו מעדיפים לברר מה גורם לתאבון. האם זה איזון הורמונלי, פיצוי רגשי משהו אחר, גם וגם וכו'. לפי מקור הבעיה ניתן להתאים טיפול, יכול להיות דיקור, רפלקסולגיה, תוספי תזונה ותזונה מתאימה, דמיון מודרך, ביופידבק ועוד. מעקב ושקילות כל אחד יכול לעשות. העלות משתנה ממטפל למטפל. באזור ת"א אינני מכיר. מוסיף לך קישור לכתבה שכתבתי שאולי תעזור לך להתחיל לבד. בריאות שלמה גיא הרדוף

ravidbendavid

New member
מיכל....תוכלי לענות לי בבקשה....?

האם את מכירה מדקר סיני לדיאטות באיזור גוש דן?תודה

לאט לאט

אני קוראת את כל ההודעות ומגיבה כאשר יש לי סבלנות וזמן. אשלח לך טלפון של מטפלת במסר. אני רוצה להדגיש שהטיפולים שאני תומכת בהם הם אף פעם לא טיפולים למטרה אחת ויחידה (לרדת במשקל) או לסימפטום, אלא לאיזון הגוף. כלומר, לטיפול שימצא מדוע הגיע עודף המשקל, מה גרם לו ואיזו מערכת בגוף ניתן לחזק/לאזן באופן שיעזור, בין היתר להרזיה.

למעלה