מתחננת לעזרה

אמא11

New member
יוסף יקר

לפי ההוראות של פורטל תפוז למנהלי הפורומים, כל פירסום אמור לקבל את אישורם. גם פירסום לספרך. למעשה, כאשר כתבת את ההודעה הראשונה על הספר, הייתי אמורה למחוק אותה ולכתוב לך שתפנה להנהלת הפורומים לבקש את אישורם. לא עשיתי זאת כי חשבתי שמדובר בהודעה חד פעמית ש"תיבלע" בין ההודעות ובסך הכל מדובר בעזרה לחברי הפורום שמתעניינים בסוג זה של כתיבה. אציין גם שקיבלתי כמה אימיילים ממשתתפים ששללו את ה"פירסום" כמשתתפים בפורום ולא כהנהלת תפוז. אודה לך אם תענה למשתתפים לגופו של ענין ללא איזכור הספר. כאשר הוא יצא לאור תפרסם אותו בדרך המקובלת. בהצלחה תמי

אמא11

New member
ועוד משהו ליוסף

לא מקובל לכתוב כאן בפורום לאנשים מפוחדים שנמצאים על סף התמוטטות "את חייבת" לעשות כך וכך... אנא, כתוב כל מה שאתה כותב בלשון הצעה, אפשרות. לא כל אחד אמור להתחבר למה שלדבריך, לך אישית, עזר. תמי

מפוחדת1

New member
מתחננת לעזרה

אני סובלת מהפרעות חרדה למעלה מ-3 שנים אני עם כדור ציפרליקס (10 מ"ג) היה לי שקט, החיים התנהלו במסלולם, המשכתי להימנע מדברים שמפחידים אותי מאוד. אני אישה עובדת אמא ל- 3 ילדים נותנת להם את ליבי ונשמתי שיצליחו בחיים כדי שחס וחלילה לא יעברו את מה שאני עברתי ועוברת. מאז התחילו כל סיפורי הזוועות על חניקת תינוקות והריגת ילדים נכנס בי פחד מטורף שאם אותם אנשים באם ולוקחים חיים, אנשים שפויים, נורמטיבים, כמוני אז גם אני מסוגלת לעשות זאת, כמו האם שהטביעה את ביתה, האב שחנק את בתו חודשיים אני מסתובבת כמו סהרורית מתפרקת לרסיסים לאט לאט מתה מפחד שאחנוק את ביתי הקטנה (שנתיים וחצי) מזועזעת מעצם המחשבה, אני נמצאת בחרדה מתמדת הגוף שלי לא עומד בעומס, אני מרגישה שאני לא מסוגלת לשאת את העול יותר, קשה לי בטרוף, אני מתעוררת בלילה בפחד, מפחדת להיות עם הילדה בבית לבד, בעלי מודע למצב ולא יודע מה לעשות איתי. בבקשה תעזרו לי.

מפוחדת1

New member
אני מרגישה שאני

מאבדת את שפיותי שאני נמצאת על התהום ועוד שנייה אני נופלת. מפחדת פחד מוות שאולי צריך לאשפז אותי ובגללי הילדים שלי יסבלו, הבושות שאני אגרום להם.

אמא11

New member
בוקר טוב שוב

כתבנו במקביל. בין חיים כמו שעכשיו ובין אישפוז יש טווח רחב מאד של אפשרויות. הראיה של שחור או לבן אופיינית לנו מאד. בינתיים נסי למלא את היום באופן שלא יותיר לך זמן לחשוב. רק טוב תמי

גם אני

מפוחדת יקרה, גם אני לאחרונה שרוי בפחדים המטורפים שיש לך בעיקבות הסיפורים המחורבנים שמופיעים בעיתונות, אני גרוש ובדיוק השבת נפגשתי עם הילדים, ואלוהים יודע שזה היה סיוט, עכשיו נרגעתי, ואני אומר לך שאת רחוקה מהמעשים האילו כרחוק מזרח ממערב, אין לך שום קשר לזה, בכהוא זה, פשוט יש לנו מנגנון אסוציטבי לא מבוקר,ואנחנו רצים למקומות הכי אפילים, דיברתי עם החברים השפויים שלי ,והם אמרו לי שגם להם עוברות מחשבות כאילו, אבל הם שמים עליהם פס, וזה ההבדל ביננו לבין השלווים ,שהם לא מוטרדים ממחשבות אילו ואנחנו כן, בגלל הרגישות הגבוהה שלנו, אני שולח לך חיבוק חם ,הלוואי שייקל לך, ותביני עד כמה את רחוקה ממעשים נוראים שכאילו,

אמא11

New member
מפוחדת יקרה../images/Emo24.gif

אנחנו יכולים רק לכתוב ולעודד ולומר שזה הOCD וזה לא אמיתי. מי שבאמת יכול לעזור הוא הפסיכיאטר שמטפל בך ורשם לך את הציפרלקס או פסיכולוג שמתמחה בטיפול קוגניטיבי התנהגותי. בעלך אמור לתמוך בך ואנחנו נתמוך בך ונקשיב ונכתוב, אבל לעזרה אמיתית שתשפר את איכות החיים שלך - כדאי לפנות לאדם שזה מקצועו וחבל על כל רגע שאת סובלת כך. האם את ישנה בלילות? חיבוק גדול תמי

למעלה