מתחנן לעזרה.

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

randu

New member
מתחנן לעזרה.../images/Emo53.gif

היום קיבלו מס' אנשים למייל, הודעה שזהם זכו בזוג כרטיסים למפגש אישי עם עברי. מישהו קיבל זוג כרטיסים ויש לו כרטיס אחד מיותר? בבקשה, אם יש לכם כזה. תודיעו לי. ואם מתחילים פה גלים של הודעות, אז תזכרו מי היה הראשון.
תודה רבה. וכמובן, שלחו מסר...תודה.

Naych

New member
אנחנו לא יודעים על מפגש כזה..

אני אברר את זה מול המנהלת האומנותית של עביר ואחזור עם תשובה..

נריוש1

New member
אני אשמח לשמוע על דבר כזה,

אז... נחנח, אם תוכל להחזיר תשובה לכאן (ולא רק במסר..), טוב? תודה (וסליחה אם אני נדחפת
).

Naych

New member
../images/Emo41.gif למי ששאל ../images/Emo41.gif

יש מפגש מעריצים כזה, זה מפגש שלא יארוך יותר מ-5 דק' ואני מציע לא לצפות ליותר מדי... אני מתאר לעצמי שכולם יהיו ממש לחוצים בגלל שהם מעלים מחר מופע חדש, בפעם הראשונה... תהיה התרגשות באוויר ויהיה קשה לקבל אותם בצורה הרגועה שהם יוצאים אחרי הופעות או לפני הופעות רגילות.. בכל מקרה, מי שהולך, שיהנה, זה מפגש שהוא למוזמנים בלבד, ואין דרך להשיג כרטיסים אלא אם אתה קשור למנהלים בכירים של קוקה קולה, ראש אחד או מפיקים של ניצנים... בכלמקרה... תנהו :]]

Naych

New member
אין מפגש כזה..

זאת התשובה שלי :] ואם יש, ואדם מסויים לא הוזמן אליו, שיברר מול מי שמזמין את המעריצים כי אני לא הצלחתי לשמוע פרטים על מפגש כזה..

בטח שיש !

בטח שיש , לפני שבועיים היה מודעת ענק בראש 1 שמאפשרת לאנשים לזכות במפגש אישי עם אמני כפר המוזיקה . צריך לשלוח מייל עם סיבה כאילו למה דווקא אני .. הכנתי כבר הכל ותכננתי לשלוח אבל זה היה דבילי מידי - אז לא שלחתי ופספסתי את ההזדמנות | =

למעלה