מתחממים ?

מתחממים ?

בוקר טוב לכולם\ן, כמובטח, היום אנו מתחילים בטיפולים קבוצתיים ופרטניים לקידום נפשי אישי. אנו נתקוף מזויות שונות את הבעיות של חברי הפורום ונביא להרפיה נפשית. למרות שהדבר נעשה בחצי חיוך- מטרותינו אמיתיות. הבעיה היומית בה אנו מטפלים הנה: חוסר סבלנות. ועד לבואה של היועצת שלא מבייצת בואו נתחמם קצת. זו משימת החימום שלכם: מרגע זה (השעה אצלי 09:27) אנחנו מעלים חיוך על פנינו. חיוך זה לא יירד כל היום ! חייכו לעובדים איתכם, לבני\בנות זוגכם\ן, לאנשים ברחוב, לברונטית במעלית. יתר על כן, עשו מעשה אחד לא אופייני שיעיד על סבלנות יוצאת דופן- הקשיבו לצרות של מישהו אחר, אל תצפרו בדרך לפגישה, נהלו שיחת טלפון סבלנית עם עמית לעבודה. לא נסתפק במעשה עצמו! אנו רוצים לשמוע על המעשה ועל תוצאות החיוך התמידי לקראת בואה של היועצת. מוכנים? לעבודה.... יום נעים לכולם\ן.

דוקטור תציל אותי../images/Emo53.gif

אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי... דוקטור זה המצב אז בוא ... שכחתי את המילים אינעל העולם..
יאללה הלכתייייייייייייי עכשיו באמת רות =====סוף===========

מוציא את השוט

מספיק שהישבן יהיה אדום? במחשבה שניה אני יכול לספר פה משהו שכולך תהיי אדומה (סתם סתם) חחחחחחח

נו אופטיייייייייייייייייייייייייייי

תעשו אותה אדומההההההההההההההה יש לי ים בעיות אני חייבת פתרונות עד הערב דחוףףףףףףףף לפני שבעלי חוזר מהעבודה...שיט

קרמבובת

New member
אתמול עשיתי את זה..

וגם היום... עד שבאתי לפה
חחחחחחחחחחחח...לא נורא...מגיע לכם

גיוRא

New member
מה היית אדומה?

לא נורא זה קורה לכל אחת יומיים עד חמישה..אחת לחודש.. בכל זאת את מיוחדת....

מיהNY

New member
בוקר טוב ישראל...

השעה אצלי 07:45 בבוקר(שעון חורף משלשום...שיט) הצלחתי להעלות חיוך רחב על שפתיי הבוקר(עיין ערך:עשיתי טעות...חחחח) מחכה ליום מוצלח ביותר...השמש זורחת בניו יורק לשם שינוי
מיה ניו יורק

למעלה