מתחם שרונה - ליטל איטלי ווינריה

salo22

New member
נאמר בציניות, ללא קשר להצדיק או לא

בקיצור כנראה שלא ירדת לסוף או תחילת דעתי בהודעה
אגב זכותו של המקום לתמחר איך שבא לו ולהחליט מהם שיקוליו, אני בטוח שבשרונה לא התכוונו לרע ובאמת יש להם המון הוצאות לשלם, שוב רק חבל שמנגד התמורה גרועה. למשפט הפותח שלך אגב, "מי שפותח מסעדה צריך לקחת את העלויות האלו בחשבון", לדעתי הוא ממש לא ברור, או שלפחות אני לא הבנתי מה זאת אומרת לקחת את העלויות האלו בחשבון. אוקיי, יען כי אם אתה יודע שהעלויות גבוהות אז אל תפתח כבר מראש במקום כזה ולך על מסעדה של איש צוות אחד שמבשל מפחון קטן באיזור תעשיה ? אז לוקחים את העלויות האלו בחשבון והן לכטב משמעותיות ומשפיעות גם על המחירים הגבוהים, חייבים להתחשב ולגלם הכל.

alferd

New member
מאוד מבינה אותך

לשאול "מה המחיר" יוצר סיטואציה מאוד לא נעימה ולפעמים תגובות לא כ"כ "יפות" מצד המלצרים.
חברה שלי פעם אכלה ב"מקום בלב" עם בן הזוג שלה והציעו להם מנת ספיישל כלשהי שממש המליצו עליה. הם לא שאלו מה המחיר והזמינו שתיים כאלה. לבסוף התברר להן שכל מנה כזאת עולה יותר מ-150 שקלים.
זה באמת מאכזב...
תודה על הדיווח.
חג שמח:)

trilliane

Well-known member
מנהל
מזמן למדתי שחייבים לשאול. "לא נעים" מת.

מכיוון שלתמחור חלק נכבד בקבלת ההחלטות שלי אני לא מוכנה להזמין בלי לדעת ואז להיות מופתעת לרעה בחשבון. אין לי שום בעיה או עכבות לשאול עלויות; מרגיז אותי שהמלצרים לא טורחים לציין את העלות כחלק מהפירוט, אבל אם הם מחייבים אותי לשאול אקטיבית, להם צריך להיות לא נעים, לא לי.

sweetdreams

New member
אבל מקומות כאלו בונים על לא נעים

הם מראש מכניסים אותך למניפולציה הזאת כדי שתרגישי לא נעים ותזמיני במצב שבו אם היית יודעת את המחיר מראש לא היית מזמינה.
לכן או שמבינים שזו מניפולציה ולכן מתגברים על התחושה ושואלים בכל זאת, או שבכל זאת לא מתגברים על התחושה ואז בוחרים בין להמר שהמחיר הולם את התמורה, לבין לא להזמין קינוח בכלל, לבין גישה הפוכה שבאנו להנות ולכן לא אכפת לנו בכלל כמה קינוח עולה, העיקר שיהיה כיף.
כל הבחירות הן לגיטימיות, ותבחרי את זו שאת חיה איתה הכי בשלום. (אני למשל הייתי מבקשת לציין מחירים לצד תיאור הקינוחים השונים.)

יויו13

New member
סתם מסקרנות לגבי השאלה "האם באמת יש לפרום

השפעה על סצנת המסעדות והמסעדנות"?
את כותבת שאת קוראת כאן לעיתים.
מתחם שרונה קיבל כאן פטישי 5 קילו בראש בקצב רצחני
נכון שהיו מעטים שנהנו שם (בוב אושר)
אבל הרוב שלל בחריפות .
וכאן נכנסת השאלה האנטרפולוגית
למה למרות כל הנ"ל בחרתם במיתחם שכל כך מושמץ כאן?

pix37

New member
סקרנות ? נגישות ? חניה פשוטה יחסית באמצע העיר

שאלה טובה...

האמת שאני לומדת בטכניון במתחם שרונה פעמיים בשבוע, והמתחם עצמו מאוד נחמד, ונגיד הקפיטרי הוא אחלה המקום.
השיקולי העיקרי היה הנגישות שלה המקום לשתינו.
כמו כן התכנון המקורי היה לשבת במולי בלומס, אבל היו שם מעט אנשים, ונראה היה חשוך (הכוונה לחלק החיצוני) ולא מזמין.
לגבי קריאה בפורום - האמת שבחודש האחרון היתי ממש עמוסה ובקושי נכנסתי. עכשיו בתגובה לביקורת שלי שמתי לב שכבר היו תגובות לא טובות על המתחם.
פעם הבאה אשתדל להכנס לפורום לפני ולא אחרי

למעלה