מתחם דרום הקריה

G riffin

New member
אני ממש לא מבין אותך

נכון מדינת ישראל היא מהמושחתות בעולם היא באמת פועלת רק לטובת העשירים כאשר הענים ממשיכים לאכול מפחי זבל . אבל למדינה כזאת יש שם נוסף "דמוקרטיה" ובמדינה דמוקרטית תמיד י ציבור שידפק גם במדינות כמו יפן . לנושא של תרבויות של עמים אני לא יכנס כי אני מניח שאתה יודע את ההבדל בין תרבות העבודה היפנית לישראלית . לכלכלה היפנית גם היו שנים רעות לא צריך להגזים אין דבר כזה כלכלה בעליה תמידית ואף אחד לא שואף לכך . בשנתיים האחרונות הכלכלה הישראלית היתה בעליות הכי גבוהות ויציבות בעולם המערבי ושום מלחמה או פיגועה לא שינו את זה . לגבי ההתנתקות זה כבר עינין של דעה אני למשל רואה את האוכלוסיה הערבית בישראל בדיוק כמותך רק שאני לא מאמין שהם בדרך החוצה ואני ממש לא רוצה 2 מיליון ערבים מהשטחים כחלק ממדינת ישראל .
 
תישמע , תמיד יהיו כאן עניים ../images/Emo70.gif

אני באמת לא רוצה להיכנס כאן לויכוח , בפורום הזה לפחות . אבל תמיד יהיו כאלה עניים שהם יחיו לצד עשירים , כי המדינה הזאת הוקמה רק בשביל מי שהוא קרוב לצלחת של השילטון . גם הערבים חיו בעוני אבל כל הכסף שנישלח אליהם הגיע בסוף אל אירגוני הטרור .
 
" כוחי ועוצם ידי להיתפאר "

על איזה כלכלה חזקה אתה מדבר בדיוק ?!?!?!? .........
כל הצפון היה משותק ! , התיירות הייתה על הפנים ! . כל אחד שהוא חשב שיש לו לול עם צימרים פתאום הרים את הידיים אל הידיים וחיפש את השם . פתאום גם הפשיעה ירדה !
, גם הערבים ימח שימם הפסיקו לעשות פיגועים , כולם ישבו כמו טאטלה מיתחת לבניינים שלהם ! .
 

lunaluna1

New member
כמה קשקוש בכל-כך מעט מילים

אבל הפורום הזה כבר התרגל להודעות האלו....
 

Deanb

New member
פרוייקט ההרחבה מתוכנן להסתיים

עד נובמבר השנה, ככה כתוב בשלט שלהם ברח'
 

lunaluna1

New member
ההרחבה כן, אבל זה רק שלב א'...

יש עוד לבנות את המנהרות והכניסות התת-קרקעיות ואת זה הם לא יסיימו השנה
 
מישהו יודע מה קורה עם מגדל הממשלה

אני מיתכוון למגדל הממשלה השני שהוא ניבנה ממש מאחורי מגדל הממשלה ברחוב קפלן . אם באמת בונים שם דבר כזה , יש שמה שלט .
 

udigold1

New member
חוזר בתשובה תקרא בבקשה

אל תדבר על נושאים שאתה לא מבין בהף אתה סתם נשמע כמו מתלהם ולכן אף אחד לא לוקח אותך ברצינות. ושנית, הכלכלה של יפן לא צומחת בקצבים גדולים לידיעתך! רק השנה הצליחו היפנים לצאת ממיתון מתמשך שנמשך 15 שנים!
 
למעלה