מתחיל

צחישמיל

New member
מתחיל

טוב, אז אני די מתחיל. רוקד כבר כחודשיים, פעמיים בשבוע. הייתי בכושר לא טוב לפני, אז לקח לי קצת זמן להכנס לעניינים. עכשיו, הייתי רוצה שתסבירו לי מה סוד הקסם, מה כייף בלרקוד סלסה, כמה זמן לוקח להיות רקדן ממש נחמד. כי איך נאמר, אני לא מתכוון להפסיק כי הצבתי לעצמי מטרה להיות רקדן טוב, אבל לא הכי כייף לי, קצת משעמם אותי הריקוד, אותם תנועות, צריך לעכז את הישבן בצורה מוזרה ולא טבעית. איך עושים שאני אהנה ? טיפים? תודה ובברכה.

או שכן או שלא

או שאוהבים סלסה או שלא....ואם הצבת את זה בתור אתגר ..תנסה להנות..התנועו תבאות עם הזמן....צריך פשוט להשתחרר ולהיות מתורגלים..ואף פעם לא תספיק ללמוד הכל....תמיד יש משהו חדש....בהצלחה

XUXA141

New member
איך אמר פטריק סווזי בריקוד מושחת?

feel the music....

בדיוק../images/Emo45.gif

מה גם שכל אחד משתלב בסלסה בצורה שונה... לפעמים לוקח קצת זמן להיכנס לזה.. לזרום עם המוזיקה .. ולהנות ממנה!

Lechko

New member
עצה אחת

בתור אחד הרקדנים היותר ותיקים בפורום (לא ותיק באמת) אני יכול להמליץ על דבר אחד - פשוט תרקוד איך שכיף לך. זה יביא לך את כל ההנאה. ברוב המועדונים בארץ מלמדים אותך שכדי להינות אתה צריך לרקוד ברמה גבוהה, בתור אחד שעבר את רוב הרמות פלוס למד עוד הרבה תרגילים מהצד, אני יכול להעיד שככל שאני משתמש בפחות מהם, אני נהנה יותר. כמו שאתה בא להינות במועדונים של מוזיקת מיינסטרים, פשוט בוא לסלסה, תזיז ת'גוף כמו שבא לך, תפוס איזו בחורה, שתזוז יחד איתך, ותעשה חיים. אל תתרכז ב"עכשיו עושים אינשופלה", "עכשיו עושים לנטו" וכך הלאה... פשוט תזוז ותהנה מזה.

למעלה