מתחיל.....

koala

New member
עלויות

תשיג גלשן משומש לא משנה מה השנה שלו העיקר שיהיה רחב , שמנמן וגבוה ממך בכעשרים ס"מ בערך, אתה יכול להשיג גלשן משומש במחירים של 200 ש"ח בערך ומעלה (תלוי בסוג הגלשן השנה שלו ומצבו...), עדיף לך לקנות גלשן כמה שיותר ישן וזול כי ככה לא יהיה לך מצפון עליו כשתלמד. דבר נוסך זה חליפה כי אם אתה מתחיל לגלוש עכשיו , אז בקרוב החורף נכנס ותצטרך חליפה, תקנה משומשת , ישנם חליפות במחירים 200-300 ומעלה, אתה יכול לחפש בלוחות בפורום או בפורומים אחרים כמו ישרקם ,טופסי ואנדרנלין. בהצלחה.

dddgeman

New member
עוד שאלה.....

דבר ראשון תודה רבה על התשובה ועוד שאלה: אחר שקניתי גלשן וחליפה איך אני לומד לגלוש?

DaRזה אני

New member
מותק אני לא יגיד שום דבר

כי את קטנה וחמודה ושמך פלפלתץ(סתם לא) אבל אל תגידי סתם כי את לא מבינה עדיין ויש קורסים בחורף דווקא יותר טובים למה קובעים בחורף יומיים ושעות קבועים בשבוע וכמעט תמיד זה טוב בגלל שיש יותר גלים. רק אל תדבר לפני :) סליחה אני ממש ממש מצטער מותק

b m x

New member
ג'ינג'י! אל תתנפל...

עליה,אתה יכול להסביר לה את זה בלי לפגוע! אז אולי היא לא מבינה .

DaRזה אני

New member
מותק אני לא יגיד שום דבר

כי את קטנה וחמודה ושמך פלפלתץ(סתם לא) אבל אל תגידי סתם כי את לא מבינה עדיין ויש קורסים בחורף דווקא יותר טובים למה קובעים בחורף יומיים ושעות קבועים בשבוע וכמעט תמיד זה טוב בגלל שיש יותר גלים. רק אל תדבר לפני :) סליחה אני ממש ממש מצטער מותק

dddgeman

New member
מישהו?......

מישהו יודע מה עלות של קורס כזה? והעם יש סיכוי ללמוד לבד בכלל?

tstar

New member
קורס...

בטח שאפשר ללמוד לבד הרבה עושים את זה .. אבל בהתחלה יהיו לך המון שאלות שתצטרך מישהו שיהיה לידך צמוד אלייך ויעזור לך... אז נראה לי שעדיף שתיקח איזה קורס או אפילו עם איזה גולש מנוסה... בכל מקרה לך על זה ואף פעם אל תתיאש! בהצלחה!

noah501

New member
במרינה בהרצליה במועדון REEF יש

חוגים כל השנה בימים רביעי ושישי, ואולי בימים נוספים

koala

New member
dddgeman כנס

כעקרון יש בשנים האחרונות טרנד חדש של בתי ספר לגלישה , הוא נובע מכמה סיבות: הגלישה נהיתה אופנתית בארץ ובעולם (נקוה שזה יפסיק בקרוב) ויש הרבה מאוד ילדים וילדות שרוצים להכנס לתחום, החברה הוותיקים של הגלישה בארץ מצאו להם קומבינה קטלנית (גם לגלוש גם לעבוד),הילדים וההורים נהיו יותר מפונקים ורוצים שכל דבר חדש וקשור לספורט ילמד בחוג/אימון ויש בטחעוד מלא סיבות אבל אין לי כח לרשום אותן. מה שכן אני ממליץ ללמוד גלישה בדרך המסורתית שזה עם חברה בים , לימוד עצמי יענו , לדעתי חבל על הכסף וגם זה יותר כיף ללמוד לבד עם החברים והח'ברה בים. מה שכן אני בטוח (מהכרות עם כמה אנשים שמדריכים) , שהשעורים הם דיי רצינים והם באמת מלמדים שם כמה דברים בסיסיים... אז או לבד או בשיעור.

BADbob

New member
תיראי

יש בתל אביב בחוף הילטון וגורדון קורסים של טופסי שזה שיעורים פרטיים אם יש לך תקציב לכי הם מספקים תציוד ואני ממליץ ובחוםםםםםם שאני אומר חום אינ מתכוון לוהטט שתקני גלשן ורק אחר כך תלכי לקורס

למעלה