מתחיל

maayan15

New member
מתחיל

ננכון תמיד יש המון שרשורים לפרק...אז היום תכתבו תגובות כאן!!

יו כמה שאני שונאת את ג´סטין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

קודם כל הוא ברווז מסריח שנית לא מגיע לו את בריאן ובטח שלא את אית´ן יו איך הוא מעלה לי את הפיוזים המז***ן הזההה

maayan15

New member
אהההההההההההה

מייקי- קצת עצבן אבל לדעתי הוא התנהג כמו חבר טוב, כמו שחבר טוב צריך להיתנהג!!...ככה אני הייתי רוצה שייתנהגו אליי, וגם אהבתי שהוא דאג לבן!! דבי- גדולה!, ככה אני אוהבת אותך מותק!! טד- א-ל-ו-ה-י-ם!!!!....חשבתי שהוא רוצה להיזדיין עם בריאן- לא להיות בריאן....הקטע של הצמיד היה גאוני.....אבל להיתאהב בחבר הכי טוב שלך?...באמת...מה יש לך איתם?...קודם מייקי עכשיו אמט.. אמט- ממי! נשמה! מלכה!!! ג´סטין- לא ייאמן כמה שאני שונאת אותך יא חתיכת אידיוט!!!....לא ייאמן... בריאן- שאלוהים יעזור לי איתך....באמת שיעזור...אתה פשוט הורג אותי לפעמים...אין עלייך!!!...בהתחלה...הוא היה גאוני (בתחילת הפרק) ובסופו עוד יותר....אני חושבת שג´סטין עשה בסוף מקלחת עם מים קפואים...כי אני במקומו א הייתי יכולה לתפקד אחרי דבר כזה...בחיים לא ראיתי את בריאן מנשק בכזאת אלימות...וןאני לא מדברת בקטע של סאדו...הייתה אלימות רגשית בנשיקה הזאת...זה היה יפייפה!!!!!!!! ודבר אחרון לבינתיים..(ורק לבינתיים)...בן- you unbeliveable!!!!

סילביא

New member
תרגעו

הבנתי אתן שונאות אותו או קיי.. אבל סיכמנו שמפסיקים עם כל השרשורי שנאה לדמויות , לא?

די כבר! הסכמנו על הפסקת אש.....

עוד פעם מישהי מצייצת "ברווז" אני חוזרת לחמור!

maayan15

New member
יאללה....באמת שמתחיל להימאס לי מכן!

לא אמרתי ברווז ליאור, את שמעת (קראת) אותי אומרת את המילה ברווז?....כי אני לא שמתי לב לזה... ואני לא מדברת על זה בכלליות...בקשר לפרק הנוכחי...הוא התנהג כמו אידיוט!!....אם הוא לפחות היה אומר במקלחת את האמת...אבל הוא לא עשה את זה....אז אתן יודעות מה?....את רוצה לקרוא למייקל חמור בכיין?...עשי חיים, אני לא יכולה לעצור בעדך...אבל נמאס לי לשמור על כל מילה שיוצאת מהפה שלי...אני באמת שמנסה בשבילכן וזה לא כאילו רשמתי שהוא מגעיל ותמיד היה מגעיל...הפרק! הוא היה אידיוט הפרק!....אם אסור לי יותר לכתוב דעות עליו אז בסדר!....מעכשיו אני מגיבה על הכל חוץ מעל דברים שקשורים לג´סטין....תודה רבה....ואני לא צוחקת!

סילביא

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo4.gifמעיין - לא לכעוס עליי

כתבתי את זה כי זה נורא מרגיז לקרוא את זה , מצטערת -זו דעתי ותתפלאי למרות שהקלדתי בקשר למייקל שהוא חמור.. לחצתי על מקש הבקספייס ומחקתי את זה כי נזכרתי שלך זה מפריע , במקום זה חיפשתי מילה אחרת...אז חשבתי שזה הגיוני שגם את או כל מי שחושבת רע על מות אחרת (לא רק ג´סטין) תעשה אותו דבר...זה הכל

סילביא

New member
אגב

מה שכתבתי מקודם ( בקשר לזה שהסכמנו להפסיק) לא בא בעקבות ההודעה שלך אלא בקשר להודעות שמעלייך

למעלה