מתחיל לקיים הבטחות...

ferdinand

New member
מתחיל לקיים הבטחות...

דלת שנפרצה בקיר - יציאה אל גן סגור ולא שייך, נווה מדבר תקוע באמצע שיממת הגינה המשותפת שמקיפה את השיכון. הדלת נפתחת כדי סדק, המבט הירוק זורח אלי - "כנס". כמו במעבר דרך הדופן האחורית של הארון - נכנס אל "נארניה" אפלה של תשוקה וזימה. חדר אפל, הקירות צבועים בשחור. ציורים בצבע זרחני מחזירים את הקרינה של נאון הדיסקוטקים הסגול, המתעתע. מיטה גדולה תופסת את רוב החדר. מוזיקת אסיד בווליום נמוך לא מתאים, מפאת השכנים דיירי השיכון. הדלת נסגרת מאחורי. ערום פרט לתחתוני חוטיני לבנים - זוהרים בסגול, נצמד אלי, מדביק אותי אל הדלת, החבילה שלו מתחככת בג'ינס שלי. פה נצמד אל פה, לשון אל לשון, ידי מגששות אל הטוסיק שלו, מצמידות אותו אלי, נכנסות אל תוכו. הוא מתנתק, תופס מרחק, סוקר אותי. "הרבה זמן לא באת. "רזית." גוף חטוב ושחום, שיער מחומצן, מבט ירוק, מהפנט, מושך ודוחה, אפל וזורח. השיניים שלו, הפסים בנעליים שלי, והתחתונים שלו, מלאים עד להתפקע זורחים אלי בסגול חולני. "מה תשתה?" הוא נעלם לרגע. אני משתרע על מצעי העור של המיטה, מתמכר לשלווה המכושפת שעוטפת אותי בתוך העולם המוזר הזה של סטייל זול ומזוייף. כשהוא חוזר עם כוס גדולה, ובקבוק קולה, אני כבר ערום, יושב על קצה המיטה. הוא מתיישב לצידי, המבט הירוק סוקר את הזיקפה המתוחה שלי. לייד גוף כל-כך מושלם, הייתי צריך להרגיש רופס ונבוך, מוזר איך שהנוכחות שלו מקרינה אלי שלווה ורוגע. הוא מפשיל את תחתוניו. נחש עבה ענקי מתפרץ מתוכם, ממגנט אליו את היד שלי. הודף אותי בעדינות, משכיב אותי על הגב. מדביק נשיקה על פי, מתיישב מעלי. הנחש שלו, זקוף עכשיו מלטף את הזחל שלי. שתי בירכיו משני צידי ביטני, הנחש הנפלא הזה, רוקד מול פני. נוגע בפי, שרוצה אותו כל-כך. משרבב לשון טועם אותו. ניחוח נקי של מקלחת, והוא כבר חודר אל בין שפתי. ידי מרפרפות על הירכיים החטובים, אחת נשלחת לחפון את האשכים, השנייה מציירת את הקווים המושלמים של הישבן. והוא כבר עמוק בתוך פי, חודר ויוצא, חודר ויוצא. כשטיפה שקופה מבצבצת מראשו, הוא קם ממני, נשכב לצידי, ראשו בין רגלי, ומה שפיו וידיו עושים לי, אפילו אני לא יודע לעשות לעצמי. עד שכל גופי מטלטל, וכדור של חום סגול מתפשט בביטני, ומתפרץ החוצה אל תוך פיו. ידיו ממשיכות לנוע עלי מעבירות עוד ועוד גלים, סוחטות ממני אנחות מהמעמקים. כשאני מתאושש הוא מגיש לי את הכוס מלאה בנוזל השחור, רוכן על השולחן הקטן, לגלגל משהו, מגיש אלי את העשן המתוק. ..... יש המשך כמובן (אם יש עניין)

ferdinand

New member
ממשיך לקיים הבטחות

לוגם מהקולה, ושואף מהצינגלה, מתחילים לגלגל שיחה. ושוב צפה בי המודעות - עד כמה אני מרגיש נינוח ורגוע במחיצתו. מספר לו על פרויקט שאני עובד עליו, נשען לאחור ומשתרע על המיטה ומבטו שמלטף את מערומי רק עושה לי נעים. עוצם את עיני וממשיך לקשקש כהעשן המתוק עולה לי לראש. מרגיש את קצות אצבעותיו מטיילות על גופי - מציירות קו באמצע החזה, ועיגולים על הבטן סביב הטבור. הקו שעולה ממותני אל צלעותי מעביר צמרמורת. מצייר עיגולים סביב הפיטמה ומצרף כמכחול רטוב את הלשון. כל עשרת אצבעותיו חורשות ברפרוף את חזי כלפי מטה. שפתיו סוגרות על שפתי משתיקות את הקישקושים שלי. אני מוצץ לו את הלשון והוא נוגס בשפתי. אצבעותיו מרפרפות על ירכי, בעיגולים שהולכים וקטנים, עד שמטיילות על המפסעה, על קו התפר בין הירכיים לביצים. הזין שלי כבר זקור וזקוף, רוטט בציפיה למגע, ומתחשמל כאשר אצבעותיו מתחילות לטפס במעלה התורן. תזיין אותי, אני לוחש אל תוך פיו גבי מתקמר למגע היד שסוגרת עלי. עדיין עייני עצומות, מרגיש את הנחש מתדפק על שפתיי, מפסק אותן, נותן לו לחדור אלי, טועם אותו בשקיקה. מרגיש אותו קם מעלי, ולאחר מכן, שמן קריר נמשח על עכוזי, ועל פתח החור שלי. הוא מפסק את רגליי, מניח אותן על החזה שלו. אני פוקח את עייני, רואה אותו בין רגליי, והנחש היפה שלו, גדול וזקוף, שלוח לעברי. הוא מעביר את ראשו על ירכי, על הטוסיק, נוגע בפתח, ולאט,לאט חודר אלי פנימה, ידיו המשומנות עוטפות את איברי. נשימתי נעתקת. הוא נעצר כשהוא כולו עמוק בתוכי. "כואב?" הוא שואל, מה הוא מקשקש אני חושב לי, ומצליח לענות רק בלחישה סדוקה, "לא, בכלל לא, זה טוב". הוא מוציא אותו לאט, לאט, משתהה וחודר שוב, ואני עונה לו בתנועות של עכוזי. ידיו המשומנות משפשפות אותי ותנועותיו הולכות ומתגברות. אנקות של עונג נפלטות מפי, הוא נעצר, "עוד" אני אומר לו, "עוד, חזק, תזיין אותי" התנועות שלו בתוכי מגבירות את הקצב, ותנועות ידיו בהתאם. ידי אוחזות את מותניו, עייני נעוצות מרותקות אל מבטו הירוק שנעוץ בעייני. אני קורא בעייניו את התשוקה שלי שמשתקפת. ושוב החוֹם הסגול הזה שמתרכז בין רגליי, פורץ כמו מזרקה, ונוחת בזרמים לבנים על הבטן והחזה שלי. אנחות, וצעקות בורחות ללא שליטה מעמקי ריאותי, כל גופי מתפתל בין ידיו וירכיו שממשיכות כמו מכונה שאי אפשר לעצור אותה, מרגיש שעומד להתפקע כבר מעוצמת העונג, ואז הוא אחרי כמה הדיפות חזקות, נצמד, משתהה עמוק בתוכי, מבטו מתערפל, גלים מרעידים את כל גופו וזורמים בתוכי. נשימתו כבדה, עייניו עצומות מעונג, הוא קורס, ומשתרע עלי. שפתיו מוצאות את שפתי, מנשקות מלאות סיפוק....

bugbuster

New member
Fרדיננד, יא זיין שכמוך, תמשיךךךךךך

תמשיךךךךךךךךךךךךךךך תמשיךךךךךךךךךךךךךךך תמשיךךךךךךךךךךךךךךך מה? להגיד את זה שוב? שתמשיך? 'סעמקקקקקקקקקקקק, נו תמשיך!

ferdinand

New member
כן! להגיד את זה שוב! ../images/Emo140.gif

אבל עכשיו אני עסוק! צהרי יום שישי הגדול!!! בבבייי!

bugbuster

New member
צ'מע Fרדיניננד... קראתי שוב.

ולהזכיר ככה לרקורד, אני יכל להיות סטוי שמהסטוי אבל אני סטרייט, והתאור הזה מדהיםםםםםםםםםם[ הוא כל כך אסטטי לאקט הזה של גבר פוער רקטום של גבר אחר ומזיין אותו לחתיכות, זה מדהים.
ויותר מיזה חתיכת זיין מגרה שכמותך, הקראתי את זה בטלחפון למישהי, אגב, וימותו הקנאים, גולשת מהפורום.
היא הוטרפה ממהכתיבה. התעכבנו במיוחד עלך כמה משפטים. פאאאאקקקקקק פםאאאקקקקקק פאאאאקקקקקק.
אגב זה מיקרי ש-FUCK ו-Fרדיננד מתחיליםב-F

למעלה