מתחיל להיות לי כיף

twisst

New member
מתחיל להיות לי כיף

הבוקר לבשתי מכנסיים שבתחילת התהליך אפילו לא עלו עד למעלה . הבוקר עלו ונסגרו ואני אפילו נושמת
. אין לי מושג עדיין כמה זה במשקל, עוד לא העזתי לעלות עליו, אני בתהליך מ-10 באוקטובר, ואני מתכננת להשקל בסוף החודש, נראה לי שזה יהיה משהו כמו 10- (רק בערך כי לא נשקלתי בתחילת הדרך, רק הערכתי עפ"י מצבי עם הבגדים על משקל שכבר הייתי בו פעם בשיאי). בוקר טוב לכם.

twisst

New member
הכי יפה שידעת שזה ג'ינס ../images/Emo140.gif בלי שכתבתי

כי אני כל כך אישה של ג'ינס, ב- 99.9999% מהזמן אני לובשת ג'ינס, ואני אכן נהנית מאד מהחיאת הג'ינס הזה, למרות שהוא ביניים לגמרי (מבחינת מידות).

לילית462

New member
אין אף זוג מכנסיים שיכול לשמש מדד

כמו זוג ג'ינס. כל שאר הבדים מתרחבים, נמתחים וכל מיני כאלו. לא סתם קוראים לזה "מדד הג'ינס" זה ביטוי ידוע לא אני המצאתי (או שאולי כן...)
לא לבשתי ג'ינס כבר כל כך הרבה זמן... אף אחד מאלו שיש לי לא עולה עלי, ויש לי במגוון מידות. אני כמעט מתפתה ללכת לחנות ולקנות זוג אחד או שנים. מה דעתכן? האם ללכת ולקנות שנים שלושה זוגות מכנסיים חדשים, במידה גדולה (כנראה 48) או שלהמשיך ללבוש את המעט (מאוד מעט) טייצים ומכנסיים עם גומי שיש לי עד שארזה? מצד אחד זה מאוד מדכא אותי ש"אין לי מה ללבוש" מצד שני אם אני אקנה חדש תהיה לי סיבה לא להתאמץ...

jesie12

New member
חבל שאת רחוקה

הייתי מעבירה לך כמה ג'ינסים אני רצתי לקנות בכל שלב מכנסיים שבדרך כלל נעשו רחבים אחרי שבועיים, חבל על הכסף אבל מה הכסף לעומת הרגשת הכיף של מכנס במידה חדשה?

לילית462

New member
אם זה היה שלב בדרך למטה - מילא

אבל לקנות מידות יותר גדולות ממה שיש לי - אני מתבעסת קשות. כאילו שאם אני קונה מידה 48 אני מקבלת על עצמי את הגורל של תחת במידה 48. כל עוד אני מצליחה לדחוס אותו איכשהו למה שיש זה כאילו עוד לא ויתרתי לגמרי ואני מתכוונת לחזור בגדול למידה 44 ולשאוף כמו תמיד למידה 42.

EFRATY10

New member
ג'ינס שקניתי לפני חודשיים,עכשיו יורד בקלות

מבלי שאפתח חגורה ורוכסן.

למעלה