מתחיל ומעט מבולבל

diSamurai

New member
מתחיל ומעט מבולבל

אוקיי, אני מחפש דרך בטוחה לחלומות צלולים. אין לי בעיה לחכות ולהשקיע קצת. הבנתי שכדאי לי להתחיל עם כתיבת יומן חלומות. נגיד שאני מצליח לזכור כמה חלומות כל לילה... מה אז? והאם אני אוכל להצליח לחצלל רק מהעניין של לזכור חלומות ולרשום אותם .. בלי יותר מדי התעסקות 'בעולם האמיתי' (למשל בדיקות מציאות וכו'...) קראתי משהו על שלבים א' וב'... הכותב אמר שהוא יעדכן אחר כך אבל זה היה לפני 3 שנים והדרך הבטוחה והאיטית שלו נשמעת לי מצויינת. כל תגובה מוערכת

idan334

New member
תגובה..

יומן חלומות זה מצויין בשביל מתחיל.. במה זה עוזר? יש חלומות שכל הזמן חוזרים על עצמם וכשאתה נכנס שוב לאחד כזה אתה מייד קולט שאתה בחלום,נכון יומן חלומות נשמע ילדותי אבל הוא יכול לעזור אפילו יותר מטכניקות מתקדמות והוא מצויין למתחילים.. אני מציע לך קודם להשקיע ביומן חלומות ולקרוא טוב טוב את כל החומר באתר הזה: http://planet.nana.co.il/Lucidity/ בהצלחה!

silverhawk

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום!
כפי שקראת וכפי שנאמר לך, יומן חלומות הוא אכן הבסיס ליצירת חלומות צלולים. במקביל לכתיבת יומן חלומות, מומלץ להתאמן על בדיקות המציאות. מדובר בהשקעה של מספר שניות פעם בכמה שעות - לא פרוצדורה מסובכת במיוחד. אני ממליץ שתקרא את האתר שעידן קיששר אליו, את השאלות הנפוצות בפורום ואת המאמרים, ונשמח לענות לך לאחר מכן על כל שאלה.

diSamurai

New member
אוקיי תודה רבה לשניכם

אין לי בעיה עם לכתוב יומן חלומות. הבנתי שעד שאני לא מצליח לזכור לפחות חלום אחד כל לילה אין לי מה להתקדם לשלב הבא .. אז אני אתחיל עם זה ואז אני אבוא אם יהיו עוד שאלות תודה!

silverhawk

New member
באופן כללי זה נכון

הרי מה הטעם בלחלום את החלום הצלול הכי מדהים שיש, אך לא לזכור אותו בבוקר? תעבוד על יומן החלומות ועל בדיקות המציאות - אתה תראה שזה ישתלם.

noaligo

New member
אם אין לך בעייה

לחכות ולהשקיע
, אז יומן חלומות זה ממש טוב. זה ייקח זמן אבל יגביר את המודעות שלך לחלומות שלך ולעוגנים (חלומות שחוזרים על עצמם). אני, בכל מקרה, ממליצה לך גם לעשות בדיקות מציאות. זה הדבר הכי פשוט עלי אדמות. יומטוב

למעלה