מתחיל בתחום

אריאל83

New member
מתחיל בתחום

התחלתי להתעניין לאחרונה בתחום ולפי כך אני במשך השבוע האחרון עושה 5 פעמים ביום בדיקות מציאות...מסתכל על משהו מסובב את הראש ואז מסתכל שוב על אותו דבר לוודא שאין שינוי...לפני יומיים קרה לי דבר מוזר...הלכתי לישון מאוד מוקדם ואז התעוררתי באמצע הלילה,הלכתי שוב לישון כעבור שעתיים ואז לפתע אני מגלה שאני עושה בדיקת מציאות אבל הדברים משתנים...אני זוכר את זה בברור ואז אמרתי לעצמי מה זה...אני חולם...ניסיתי לעשות כל מיני דברים בחלום אבל לא הצלחתי...ניסיתי לעוף לדוגמא אבל זה ממש לא הלך...הדבר היחידי שאני זוכר זה רק שעשיתי בדיקות מציאות והיה שינוי...האם חוויתי חלום מציאותי??? מה השלב הבא? אודה על תשובה מהירה

Bluescale

New member
כל הכבוד על החצלול הראשון

זה היה חלום צלול ראשון שלך
עם כי הצלילות הייתה די נמוכה בו כיוון שלא הצלחת לבצע דבר אך ראה זאת כעולם נוסף שאתה רק עכשיו מגלה ולכן אפילו ללכת זה הישג רציני מאוד בעולם הזה בתחילת הדרך. שמור על הכוונות שלך כפי שהיו לפני שחלמת את החלום הצלול הראשון כי זה מאוד טבעי ש"מתחיל" יגיע לצלילות מאוד מהר אך להגיע לצלילות נוספת יהיה קשה יותר בגלל ההתעסקות. לגבי בדיקות המציאות - הדבר החשוב ביותר בבדיקה זה להיות "ער" ו"מודע" בבדיקה לזה שאתה בודק אם המציאות היא מציאות או חלום. במידה ותבצע את הבדיקה באופן "סתמי" ללא מודעות (אוטומאטית) אזי אין טעם כלל לבדיקה. לגבי דבר נוסף - לא ראיתי שהזכרת שאתה רושם יומן חלומות. מאוד חשוב לרשום את החלומות שלך - זה משפר את זכרון החלום ואת המודעות שלך לעולם הזה. מזל טוב וברוך הבא!

makron2

New member
שלום...

מומלץ לבצע הגברת צלילות לאחר בדיקת המציאות ולאורך כל החלום. לעוף לוקח לפעמים כמה נסיונות כדיי להשתפר,לי נוח לקפוץ לגובה במקום ולדמיין טילים במקום הנעליים/רגליים. ברוך הבא לפורום.

Bluescale

New member
אם אין לך בעיה עם אנגלית

בקישור לבלוג שלי [בחתימה] יש הצעות לתעופה.

silverhawk

New member
סחתיין

יפה שבדיקות המציאות עבדו לך כ"כ מהר, כן ירבו. כפי שכבר הציעו לך לפני, המשך עם בדיקות המציאות, ומומלץ לשלב את השיטות להגברת הצלילות במהלך החלום ויומן חלומות לאורך הדרך, במידה ואתה לא רושם. בהצלחה!

למעלה