מתחיל בתגובות........

מתחיל בתגובות........

דני שלום - נוכחתי לראות כי אתה חבר קבוע ומאוד רציני כאן. קראתי גם כמה אימרות שלך וכן ראיתי כי הזכרת את שמי - זה יפה ,זה בסדר רק אל תשכח שמעכשיו אני עם היד על הפורום ועוקב אחריך. אבקש להתייחס בכל הרצינות למיכל ולבקשותיה בעיניין דרישות אמצעים לתחריות.כמה שיותר מהר זה יותר טוב יעיל ומקל עלינו את המלאכה. והכי חשוב!תנסה לחסוך מאיתנו את התזכורות בנושא הנ"ל. תודה מראש. נתראה בנצרת ביום ראשון הקרוב. שרית ( בכינויה שרה והזכות לקרוא לה כך שמורה רק לי,בסדר דני?),כל הכבוד על הניסיונות לצרף חברים לפורום זה בהחלט יכול לעזור לקידום עשייתנו,לתקשורת טובה יותר ולהכרות טובה יותר בין העושים במלאכה. המשיכי בדרך זו. מה קורה עם מר חיים רווה?הוא לא חבר כאן? לגבי העתיד - ברצוני לברר האם אין צנזורה לפני פרסום התמונות של הצוות? כי גם אני יכול לצלם ולפרסם...ומה יהיה אז........? ורגע אחד של רצינות..ממש כייף לראות את התמונות מייד לאחר כל ארוע, המשיכי גם בדרך זו.יישר כוח! מיכל יקירתי,רואה אני מידי יום כי השתלבותך בצוות ספיישל נעשתה במהירות וללא תקלות וכבר נכנסת לחלק מהרכזים לשגרת חייהם... המשיכי לנדנד להם עד אין קץ ושיידעו כי אנו רציניים במלאכתנו...לטובתם, ובעיקר לטובת הספורטאים כולם. הצלחת כל טורניר היא גם הצלחתנו ובכך אנו נמדדים. יניב,גם השתלבותךנראית לי על הכייפק ...אבל אתה כותב כאן המון...אולי תפחית קצת את הכמות...אתה סותם את הפורום. חיים....תדליק את האור...איפה אתה? זהו להפעם ואשמח לקרוא את מוצא ידיכם וכמה שיותר...... להתראות!!!

../images/Emo140.gif ברוך הבא

טוב לראות גם אותך כאן....... חיים רווה כבר שלח כמה סנוניות לפורום ואני מניחה שישלח גם בעתיד. רק למען ההשכלה הכללית גם ג'ודי שלחה כבר סנונית ראשונה רק שהיא צריכה עוד כמה תזכורות ממני (כנראה) כדי להיות סנונית קבועה. אביבה ממשרדו של.... תצטרף אלינו בהמשך (המשימה מוטלת על ש.ל.ד ה
). תמונות זה דבר יפה. אפשר להיכנס לגלריות ולראות את התמונות. לגבי צנזורה... דרך אדמין הפורום, ניתן לשלוט בכל הודעה בפורום וכל המשתתפים בפורום. לידיעה כללית, קבצים שמשקלם מעל 250 KB לא יכולים לעלות לפורום. אין כמו הזמן של חג החנוכה לערוך חנוכת
רצינית כאן בפורום. בינתיים, תמונה מהצעדה העממית במושבה מגדל. לשאלתו של יניב: צעדתן??? הרי התשובה. חג אורים שמח!!!

למעלה