מתחילת ההתנתקות

One Echoe

New member
לא הטעם שלך../images/Emo6.gif חחחחח ענק...

אלוהים מתהפך בשמיים...חחחחח

spoop

New member
תזלזלו חופשי

רוצים להיות הומואים? לבריאות! כבר חופש הדיבור אין כאן! אני לא יכולה להיות בדעה שונה? לא כפיתי עליכם כלום!

טוב דבר ראשון

אני יודע שאני לא הומו, ואני מניח שגם אקו לא. זה לא חופש דיבור, לומר לבן אדם שיש לו מחלה נפשית כי הוא הומו זה ממש לא חופש ביטוי.

spoop

New member
השתמשתי בביטוי מחלת נפש?

למה כ"כ חשוב לך שנדע שאתה לא הומו? מה זאת בושה?

בושה? לא, צר לי אם זה הורס לך.

גם כשתגידי להומו שהוא סטרייט יהיה לו חשוב לתקן אותך, אז לי חשוב לתקן אותך במצב ההפוך. לא השתמשת בביטוי "מחלת נפש", אמרת שצריך לקחת אותם לפסיכולוגים ושמעת שברוב המקרים אפשר לרפא את זה. בפעם האחרונה שבדקתי, רק מחלות מרפאים.

spoop

New member
יופי נדב

מה אתה רוצה? אני מאמינה בתורה נכון? כתוב שם שאסור להיות הומו נכון? אז זה לא שאני גועלית או משהו,זה פשוט אסור. אז מה אתם רוצים?

רולדההה

New member
אז את עיוורת ../images/Emo98.gif

אין לך נימוקים, נכון? אין לך הסבר. ככה כתוב אז זה בוודאי נכון. טלי קורה מבין עינייך, ילדונת! הכירי את הציבור הנפלא הזה לפני שאת פוסקת רשמית שזו מחלה שצריך לרפא. קראי, למדי, זה גנטי! חוץ מזה, אם אלוהים הוא נגד הומוסקסואליות, איך זה שהתופעה שרדה מיליוני שנות אבולוציה? גנים שאינם מועילים לאדם לא שורדים ומתנוונים. כנראה שיש בגן ההומוסקסואלי משהו מועיל וטוב שגם אלוהים מעריך, אחרת הוא היה מעלים אותם.

spoop

New member
נכון. אין לי לי הסבר.

אני לא יודעת למה צריך לנטול ידיים,למה צריך לברך,למה צריך לשמור שבת. אבל אני יהודייה,ואני דתייה,ואני מאמינה בכל ליבי נשמתי שהתורה היא האמת. אז ברגע שיש את האמונה שצדקת הדרך,כבר אין ספקות "למה". למה? כי ה' ציווה אותנו. אבל ברור שיש שאלות אמוניות של למה זה,ולמה זה? הומוסקסואוליות היא אחת מהן. כאילו אני ממש נגד להיות הומו,אבל אני אין לי שום דבר נגד הומואים.

One Echoe

New member
או בקיצור:

:ככה חינכו אותי, ואני מעדיפה להישאר עיוורת ולא לשאול שאלות. אני נגד הומואים כי ככה כתוב בתורה. למרות שאני לא יודעת להסביר למה.

One Echoe

New member
אז בעצם,

את אומרת, שכל מי שבעד הומואים הוא הומו? אם הייתי הומו, לא הייתי מתבייש בזה. אבל אני לא, וגם אדריכל לא. אז אל תנסי להדביק לנו דברים שאנחנו לא. וזה לא קשור שזו בושה, אנחנו פשוט לא. בדיוק כמו שאדריכל אמר, אם היית אומרת להומו שהוא סטרייט, הוא היה מתקן אותך. אותו דבר כאן. ו...את מאמינה בתורה אבל לא יודעת להסביר את האמונה שלך? איך אפשר להאמין במשהו סתם ככה על סמך עיניים עצומות? אולי כי ככה גדלת? נסי לפקוח את העיניים.

One Echoe

New member
למה אין חופש דיבור?

סך הכל ציטטתי אותך, זה אסור? ולא, אני לא הומו אדריכל.

למעלה