מתחילןןןןןןןן

א י ל ה

New member
מתחילןןןןןןןן

אתמול, כל היום, הטלפון לא צילצל אפילו פעם אחת. ואני יודעת, פשוט יודעת, שזה היית אתה! א י ל ה פולניות בע"מ

א י ל ה

New member
הטלפון

שלי דווקא כושי. שחור, נוקשה, עם ארוך ומסולסל. השערות הכוונה. א י ל ה תורת הגזע והגבעול

זו גם סיבה

כי הכושי עשה את שלו (בשישי) אז הכושי יכל ללכת (בשבת) חוץ מזה תלמדי כושי לא מצלצל (בפעמון) כושי ישר דופק (בדלת)

א י ל ה

New member
אם

הכושי לא בא ולא מצלצל, אז הכושי הוא המשיח? א י ל ה פרקי אבות ושיני בנים תקהינה

זיוי בת

New member
הלו הלו

על מה אתם מדברים שניכם? יש לי שיבושים על הקו. אולי מצותתים לי? זיוי [קו תפוס. גם השני]

זיוי בת

New member
מה

את רוצה שנעשה לך, קרן? נרביץ [תורה]? נקשור בחבל [ארץ]? נפרגן [למישהו אחר]? מה? מה את רוצה שנעשה לך על ההתפרצות הזאת לדלת הפתוחה ממילא? זיוי [עושה ומכסה]

גם פה עושים זובור ???

אפשר הנחה ??? איזה מבצע לחג כאילו ??? רגע, שאני אבין, אין פה בנים ???? חבל. אולי גם אני אנסה שוב במועד מאוחר יותר. (אז תקראו כבר לבנים!!!)

תראה.... זה לא בדיוק זה....

מקודם לא היו זיפים (את משתמש במך 3 ?) השכנה שלי לחדר למשל... יש לה הרבה יותר זיפים. ותירוץ/ליקוק אחרון שאולי אולי יעזור לחפר על ההתעלבות שהתעלבה עליך - טוב שאין בנים. אבל גבר - יש ! (או שבכל זאת פישלתי בגדול...)

א י ל ה

New member
כבר הנשיא

מגיע. הוא שנייה עוד באטליז. א י ל ה לתפארת מדינת ישראל

זיוי בת

New member
קרן,

תעשי מה שאת רוצה. תנסי שוב במועד אחר לא תנסי הכל הולך. זה לא ממש בוער לנו לשמוע את התהליך. את מפחדת מבנות? זיוי [על קרן הצבי]

לא

אל תעשו לי את זה... הזכרונות קשים... <ובטח שלא מתאים שהבנות יגידו אחרי כל משפט שלי: אנחנו אוהבות אותך קרן> לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה