מתחילים...

Cindy Campbell

New member
חחח כן, גם אני../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif../images/Emo183.gif

ובהתחלה חשבתי שזו הפרסומת מערוץ הילדים, כי דיברו עליה בפורום וכל הזמן פספסתי אותה
אבל הפרסומת ממש יפה!
מלאה באקשן
.

גיורא../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

נתת לי סיבה להיכנס לאתר הרשמי
ובבקשה תשקיעו קצת יותר שם כי נכנסתי לשם בטעות וראיתי בתקצירי פרקיפ: בלבלהלהלבהלהלבלה. חחח כנראה שהוא עוד לא מוכן.

../images/Emo42.gifתודה גיורא../images/Emo29.gif

אני מקווה לעונה מוצלחת יותר מהראשון (הראשונה גם היתה מעולה)

אני חייבת לומר לך משהו גם אם לא

תראה... כשאמא שלי ראתהאיתי את הסדרה (את הפרקים האחרונים) היא אמרה שהיא פשוט לא מצליחה להבין איך אתה מביא רעיונות כאלה הזויים (אבל מהצד הטוב של המילה כמובן!)

chen010189

New member
נראה לך שהוא לא יראה?../images/Emo6.gif

כמו בטב"ע כותבים הודעה בורחים
הוא יקרא את התגובות גם אם זה לא יהיה היום

למען האמת

אם כבר מדברים על טב"ע ירד לי לגמרי מהם אבל לגמרי.. היו כמה דברים שהשחקנים/יות אמרו שהחריד אותי לגמרי ועזבי אין לי כוח לפרט...

chen010189

New member
סבבה../images/Emo3.gif

אני כבר לא מתלהבת מטב"ע ובכלל לא מאף שחקן אני פשוט מאוד אוהבת את טלי שרון...... ואני בפורום שלה והיא אני מודה, גיליתי אותה רק בטב"ע

KiShKooSh

New member
דווקא ממנה?

היא דווקא נחמדה..(מקור ראשון, הסיפור עם המפגש קומונה)

תודה רבה גיורא

אתה באמת תסריטאי גדול ואתה מוכשר אני כבר מתרגש לעונה השנייה שמתחילה מחר שיהיה לכולם צפייה מהנה!!

סוף סוף היא חוזרת - השמינייה.

עד שניגמלנו ?!.......... סתם סתם ,אני מחכה ליום הזה תקופה מאוד ארוכה. ואני מאוד מאוד מאוד שמחה שהשמינייה חוזרת ואני סומכת עלייך ,גיורא, שהפרקים ימשיכו את מסורת המתח והאיכות שהשמינייה הצטיינה בה. מיותר לאחל בהצלחה אבל בכל זאת שיהיה בהצלחה.

dollzy

New member
את רוצה לעשות לי התקף בכל שירשור..?

אז שוב!! איזה מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (נסיים בזה)

נעמקה19

New member
אמאלה אני כמעט מתתי הרגע!!!../images/Emo2.gif

היא פשוט מדהימה!!!!!!!!! מהממת!!!! (יצאה לה תמונה יותר יפה עם הילדה הזאת מאשר איתי
)

למעלה