מתחילים

מתחילים

אנחנו עומדים להתחיל טיפולים ,ואמנם סבב שני כלומר לילד שני, ואני לא מצליחה לגייס את הכוח .
מתנצלת שזה ככה ואולי זה נשמע קטנוני כי כבר יש אחד מה אני מתבכיינת .בעבר הפורום הזה היווה עבורי מקום מאוד נינוח ומעודד

מבינה אותך

לפני כמה זמן ילדת את הילד הראשון?
אני גם מתכננת לחזור עוד כמה חודשים ובאמת צריך לשאוב כוחות אבל מפלס הלחץ יורד ומגיעים לזה אחרת.
המון המון בהצלחה

a morph

New member
לא נשמע לי קטנוני בכלל

זאת הייתה הסיבה שאני מאוד מאוד רציתי תאומים, למרות כל הסיכונים והקשיים... אני יודעת שיהיה לי מאוד קשה לחזור לטיפולים לילד שני. רק המחשבה על להניע את התהליך המתיש הזה מחדש מעייפת.
יש לי גם חברה מאוד טובה שכעת מנסה לחזור לטיפולים לילד שני וזה לא קל לה בכלל, גם ההמתנות וגם האכזבות מהשליליים איכשהו לא נעשות קלות יותר.
תהיי חזקה ובהצלחה רבה! אני אישית חושבת שכולנו כאן לוחמות ונשיג את המטרות שלנו בדרך זו או אחרת.

מתחילים

הלוואי שזה יהיה מהיר לפעמים יש לי פנטזיה כזאת שאולי לא נצטרך פשוט נראה שתי פסים על המקל

acka

New member
מבינה לליבך

לא פשוט לחזור לזה. גם אני קיוויתי לא להצטרך.
תמיד הרי שומעים על אלו שפשוט נכנסו להריון בטעות אחרי שנות טיפולים.
לרובנו זה לא קרה.
אני יכולה קצת לעודד - את כבר מכירה את החומר והרופא כבר מכיר אותך.
הלוגיסטיקה אמנם יותר מסובכת, אבל יש לך בבית את נותן הכוחות האולטימטיבי והשלילי פחות כואב כשהם מחייכים אלייך.
מקווה שהסבב הזה יהיה קצרצר ויעיל.

אויי כמה אני מבינה

מיד אחרי הלידה הקשה אמרתי שאני לא עוברת דבר כזה שוב
חצי שנה אחרי כבר התחלתי את כל הבדיקות מחדש כי כ"כ רציתי עוד אחד/ת מופלאים שכאלה
התעכבתי ומשכתי ויצא שרק שנה אחרי ביצעתי החזרה של מוקפאים (שלא הצליחה).
עברה כמעט שנה מאז וכל שלילי רק מגביר לי את הצורך והמוטיבציה שלא היו בהתחלה.
לא קל לחזור במיוחד כשאת יודעת בפני מה עומד בפניך. אבל כשאת יודעת מה מחכה לך בסוף את (אני לפחות) מתעודדת...
המון בהצלחה לכולנן

בר 84

New member
כל-כך מזדהה

גם אני קיוויתי שזה יקרה איכשהו טבעי, כמו שאקה אמרה כולם מספרים על אלו שנקלטו טבעי אחרי שעברו טיפולים... אז גם אני קיוויתי מאןד לזה ולצערי זה לא קרה..
זאת אכן לוגיסטיקה נוספת ברגע שיש ילד ומצד שני ללא ספק הפרצוף שלהם מעודד ונותן כוחות להמשיך ולהבין שלא משנה מה עברנו בדרך, הכל אבל ממש הכל היה שווה את זה!

רניקה

New member
מבינה אותך כל כך

לגייס את הכח להתחיל מחדש זה קשה, לי לקח הרבה זמן להתחיל את התהליך לילד שני.
תנשמי עמוק יקירה,
זה לא פשוט אבל ב\שווה

תודה

וואו ממש מחזק מה שכתבתן דיי התביישתי לכתוב במיוחד כאן כי אני יודע מה אתן עוברות הרי היתי שם ממש לא מזמן

גוגו 888

New member
בכלל לא קטנוני

אני חזרתי לטיפולים ויש לי בבית ילדה בת שנה וחצי מהזרעה. מאז עשיתי הזרעה שלא נקלטה והזרעה נוספת שנקלטה להריון לא תקין (כרגע אני עדין בהריון הזה אבל אין לו תקווה). זה קשה מאוד מאוד מאוד. לא מרגישה שזה יותר קל מהפעם הראושנה באמת שלא.

למעלה