מתחילים..

מתחילים..

בס"ד

שלום,
אנחנו זוג טרי- נשואים רק 5 חודשים (ביום שלישי
).
אני מאובחנת כחולה במחלת ריאות נדירה כבר 3 שנים וחצי. אסרו עלי באופן חד משמעי להכנס להריון.

אנחנו רוצים ילדים!

אין לנו מושג מאיפה להתחיל-
אנחנו רוצים ילדים כמובן מביצית שלי וזרע שלו.
מאיפה מתחילים? האם העמותות עורות או רק מייקרות עסק שכבר יקר? אילו עמותות מומלצות?

למה כדאי לנו להתכונן? נפשית? פיזית?
בקיצור- אבודה..

MAMALY

New member
מתחילים בהתחלה

קודם כל את לא אבודה יש לך אותנו אמהות מיועדות רבות בפורום הזה ישמחו לעזור גם אני אם את רוצה שלחי לי מסר עם הטלפון שלך ואשמח להסביר לאט ובסבלנות אני עשיתי שני תהליכי פונדקאות בישראל.

אין עמותות.
יש משרדי תיווך
אישית אני ממליצה לא לעשות לבד את בטח תשמעי פה הרבה דיעות לכל מיני כיוונים

חשוב לזכור שתהליך פונדקאות הוא בעקרון להגיע עם תינוק בריא הביתה ושתהיה פונדקאית טובה ואמינה ותהליך טוב ורגוע

יהיה בסדר את תראי.

טרולידי

New member
בהצלחה!!!

ידיים יקרה, בהצלחה בתהליך המיוחד והמייגע שאתם צועדים בו, תשמרו על אופטימיות ותזכרו שבסוף הדרך מחכה לו תינוק מתוק מתוק רק שלכם! שוב בהצלחה..

natasaa

New member
בהצלחה

קודם כל - מזל טוב ליום נישואים החמישה חודשים שלכם
. אין כמו זוגיות חזקה כדי לעזור לך לעבור את תהליך הזה בקלות (יחסית..)
אני ממליצה לבדוק קודם את נושא של שאיבת ביציות שלך. אני מכירה כמה בנות שבגלל ראות לא המליצו על שאיבה תחת הרדמה.. לדעתי הכי חשוב לקבל הערכה לגבי העוברים שלכם, ומשם ממשיכים..

יש המון מידע באינטרנט, מין הסתם תקבלו גם מידע בפורום. אם סוכנות או בלי - זה מאוד אישי, איך שאתם מרגישים עם זה..

בקיצור - בהצלחה יקירתי , אני מקווה לראות אותך עוד לא הרבה זמן כאן, מצהירה על הלידה
.
נטשה

טרולידי

New member
מימון

המדינה מממנת את עלות ה ivf מעקב ההריון כמו כל אישה רגילה (מה שבסל) אבל לא משתתפת בשום חלק מהליך הפונדקאות כשלעצמו.

למעלה