מתחילים עם MommyHug

MommyHug

New member
תשובות לסלינוש

מאמינה באלוהים. לפעמים לא... חטא אחרון?.... עברתי על קו לבן בכביש....
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיה- אריה הדבר הכי יפה בעולם- נחשו... חחח... חיבוק של אמא! קפה- נס, כפית מלאה נס וכפית מלאה סוכר ומעט חלב. סלידה מצבע קקי... צהוב כזה...צהוב ירוק... קשה לתאר... שמות לילדים- אני כל הזמן מתלבטת... דורש מחשבה עמוקה....... (לוקחת ברצינות!) כישרון-שירה!! לא אוכל לסלוח על פגיעה בילדים. NEXT..............

L L B

New member
MommyHug, תתכונני...

• מצטרפת לשאלה שנשאלה כבר מקודם - מאיפה מגיע הניק? • באיזה גילאים הילדים בגן שבו את עובדת? • האם יש קשר בין העבודה עם הילדים בגן שלך לעבודה הסוציאלית? • את אוהבת לחיות? • את מגדלת בע"ח כלשהו? אם לא, האם היית רוצה לגדל? איזו חיה? • סרט אהוב? • ספר אהוב? • האם היית פעם בחייך בטיפול? אם לא, האם את שוקלת להיות? • מה הדבר הכי עצוב או קשה שקרה לך בחיים? • מה הדבר הכי משמח? • האם יש לך אהבה כרגע?
• מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? • כתום או כחול?
זייו. מקווה לא בילבלתי לך במוח יותר מדי...
L.L.B

MommyHug

New member
תשובות ל LLB

עניתי לשאלה
הילדים בגן: הכי קטנה שנה ו-3, הכי גדולה 3. כן, יש קשר לסיבה שבחרתי בשניהם. אני אוהבת ילדים, אוהבת לעבוד עם ילדים ורוצה לשפר להם את החיים. מבחינה פרקטית- אין קשר (אם שאלת אם אני עושה עבודה סוציאלית בגן- לא) אוהבת לחיות מאד! אבל לפעמים קשה לי מאד!!! לא מגדלת והייתי רוצה (אם היה כסף) כלב או חתול סרט- הרדוף לבן ספר- conversation with God אני כרגע בטיפול הכי עצוב וקשה- הילדות שלי (ההתעללות שעברתי) ויותר מאוחר- המוות הפתאומי של חברה הכי הכיייייייי טובה שלי (לפני 3 שנים) הכי משמח- שפגשתי את דודה שלי מניו יורק (תחליף לאמא) לפני כ-4 שנים, וכשהתחלתי לעבוד בגן, באותה תקופה. לא...
סרט אחרון- הפנטזיה של הל כחול לא בלבלת, אבל שמחה שזהו לבינתיים..... התעייפתי..........

L L B

New member
סליחה על החוצפה,

אבל מותר לשאול איפה אבא היה בתמונה? המוות של החברה הטובה שלך מאוד ציער אותי...
. משתתפת בצערך
.

MommyHug

New member
אבא היקר...........................

הוא היה שם, מנסה לפשר. תפקידו היה בערך כמו הרוח שנושבת- היא מנסה להזיז דברים אבל לא ממש מצליחה... הוא תמיד רצה לשמור על הפסאדה הזו שהכל בסדר, ניסה להרגיע את הרוחות, אבל לא היה לו מספיק כוח בבית, והיא "ניצחה"

L L B

New member
../images/Emo10.gif

מצטערת...
... אבל היא לא ניצחה... אני חושבת שאת זו שניצחת. תראי איפה את כיום
את צריכה להיות גאה

MommyHug

New member
את פשוט מתוקה! מקסימה! נהדרת!

תודהההההההההההההההההה אני גאה, גאה מאד! היא לא ניצחה והיא לעולם לא תנצח היא רוצה שאני אמות? אני אחיה היא רוצה שאני אסבול? אני אהנה וכן הלאה והלאה... היא לעולם לא תנצח

L L B

New member
כל הכבוד לך../images/Emo70.gif

וואו
זה מראה על המון כוח מצידך. לא קל להגיד משפטים כאלו על אימא שלך... ובכל זאת... אני מכירה אנשים אחרים שלא יהיו מסוגלים להגיד לעולם את המשפטים האלו...! |חיבוקי| L.L.B

MommyHug

New member
אני כבר מזהירה- שיש לי סטייה-

אני אוהבת לענות על שאלות!!!
ותסלחו לי אם אני אגיד שזה אישי/קשה לי מידי, נכון? אז ככה: הניק הגיע מכך שאני כמהה לחיבק של אמא (גדלתי עם אמא מתעללת ורק לפני כ-4 שנים גיליתי מה זה חיבוק אמהי- לא ממנה כמובן!!!) וגם אני, בתור סייעת בגן מחבקת בלי סוף!!! ואני כרגע כמהה לחיבוק מהמטפלת שלי (נו כבר...
) דבר ראשון כשאני קמה בבוקר- מדליקה מחשב
לבדוק אם הגיעו אימיילים מהאישה הכי מדהימה בעולם, שהיא במקרה תחליף אמא מזה 4 שנים. הכי אוהבת לאכול שניצל!!! דמות מיותרת בסדרה- ידין (זה עם הסיפור של הצבא) לשאלה הזו כבר עניתי- אני מזדהה עם איילה כי הייתי במצב הזה שלה שבו הכל כביכול בסדר ולא מבינה מה רוצים ממני, ותמיד חלמתי לאזור אומץ להיות בוטה חמישית ממה שהיא. הייתי סגורה ומופנמת מידי... גם לי היה קשר גרוע עם אמא (לא באשמתי...
) אבל אצלה יש הרבה יותר תקווה כי נראה שאמא שלה אוהבת אותה ודואגת לה. הגעתי לפורום דרך הסדרה. תובנה: אני מתחילה להודות ולהרגיש פחות בושה מהחרדה שאני נמצאת בה, כלומר הגעתי לתובנה שאני חרדה מאד לאחרונה, יותר ויותר עם הזמן, ואם אני לא אעצור את זה עכשיו, זה יחמיר. פיוווווווו.......... יותר מעייף משחשבתי... NEXT

סלינוש

New member
תודה

על התשובות. את נשמעת בחורה מקסימה. מלאה בחום ואהבה. (גם אני עובדת עם ילדים וממש לא תמיד אני מפזרת כאלה מחמאות על העבודה... זו עבודה קשה לאללה) נעים להכיר אותך.

שריברי

New member
שאלה בשלוף...

ובטח יבואו עוד - אם היית יכולה לבחור בין האפשרות לעוף לבין האפשרות להיות בלתי נראית - במה היית בוחרת (וכמובן, מדוע?) שבת שלום, שׂרי.

MommyHug

New member
תשובה לשאלה בשלוף... ../images/Emo13.gif

הייתי בוחרת לעוף. ועכשיו ההסבר: *אם הייתי בלתי נראית לא הייתי מסוגלת לחבק והילדים בגן לא היו מבינים שאני שם... ואני רוצה להיות ולהיראות. *לעוף זה נהדר!!! אפשר להגיע לכל מקום, להיות בין העננים, להתישב על איזה ענן ולהיות קרובה לציפורים... הייתי יכולה לעוף לניו יורק, איפה שיש מי שייתן לי הרבה חיבוקים
ואם הייתי רוצה לברוח, הייתי יכולה לעוף, ולקחת איתי את מי או מה שאני רוצה...
מחשבה נהדרת!

MommyHug

New member
האשה הזו...... מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!

אלוהים שם לי אותה בזמן המדויק!!! אוהבת אותה חולה עליה, היא הראשונה שהראתה לי מה זה חיבוק אימהי אמיתי!!!

L L B

New member
♪ ♫"אנשים טובים באמצע הדרך"&#9834

. מה הרגשת כשהיא חיבקה אותך?

MommyHug

New member
וואוווווווווווו בכיתי כמובן........

התרגשתי, ומיד נהיה כזה קליק בינינו. זה היה חיבוק אמהי אמיתי ומאז היא לא הפסיקה לחבק אותי (הייתי שם במשך חודש) אני למעשה ביקשתי ממנה את החיבוק, כש ראיתי שכל לילה היא מחבקת את הילדים שלה לפני השינה (ילדים גדולים)... והיא אמרה שגם היא רצתה אבל לא ידעה אםנוח לי... (כי לא התראינו 8 שנים!!!) בקיצור- מדהים! הרגשתי מוגנת והיא מלווה אותי ברוח ובנפש ובאימיילים מאז!!!

למעלה