מתחילים עם MommyHug

מתחילים עם MommyHug ../images/Emo106.gif

יש לכם את על הסופ"ש לשאול.. להתעניין כל מה שתרצו.. היא תענה לנו שהיא תהיה :) <למי שלא מיודע: כל כמה ימים אנחנו בוחרים נחקר/מטופל אחר ואותו שואלים שאלות מכל וכל.. בעקרון הכל מותר. רק לשים לב לגיל הנחקר לפני מכיוון שבפורום זה גולשים קטינים> ******מתחילה לשאול
מהיכן הגיע הניק?
מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר?
מה הכי אוהבת לאכול?
האם יש דמות בסדרה שאת חושבת שהיא מיותרת?
האם יש דמות שאת מרגישה איתה הזדהות ולמה?
איך הגעת לפורום?
תובנה שהגעת לגבי עצמך בשנה האחרונה.... מוזמנים לשרשר לה עוד שאלות אחריי :) שיהיה יום טוב

סלינוש

New member
שאלות...

בת כמה את? מה הצבע האהוב עלייך? מה המזל שלך? סגנון מוסיקה אהוב? זמרים מסוימים? מה הסרט האהוב עלייך? במה לא היית רוצה לעסוק לעולם? מהי המילה האהובה עלייך? את מחשיבה עצמך כאדם חברותי ופתוח, או מופנם ומתבודד? 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד? אני אחשוב על עוד דברים, שלא יהיו דביליים מידי, ולא אישיים מידי לשאול... :)

שאלות

קודם כל את נשמעת אישה ממש מקסימה...
ועכשיו לשאלה.. ראיתי שבחתימה שלך כתבת "אני עובדת סוציאלית וגם סייעת בגן וגאה בשניהם.. (או משהו כזה) .. אז ככה.. 1.למה כתבת "גאה" בעבר לא היית שלמה עם זה..? 2.למה את לא עובדת כעובדת סוציאלית... (או שאת כן ופיספסתי את זה?) תודה..

MommyHug

New member
תשובות לקרן אור אחת

דבר ראשון- וואו תודה! אני גאה בהיותי עו"ס כי רק לפני שבועיים קיבלתי את האישור זכאות לתואר, ועד כה זה היה מאמץ אחרי מאמץ בלי לראות את הסוף, וכן- היו לא מעט ספקות לאורך כל הדרך. בקשר לגן- תמיד הייתי גאה! חולה על הילדים!!! לא עובדת כעו"ס כי רק עכשיו סיימתי ללמוד ויש לי מינוס מטורף בבנק- צריכה לכסות, דבר שני- הלימודים היו מעייפים (כי הם יחד עם עבודה מעשית) ואני צריכה להחזיק לעצמי כוחות שאבדו, דבר שלישי- איך אני אוכל לעזור את הגן אחרי 5 שנים??? (חוצמזה שהבוסית שלי הייתה הורגת אותי!!!) אין בעד מה
NEXT.....

טוב!../images/Emo24.gif

עכשיו את כבר לא נשמעת ואני כבר לא רק חושבת... אלא בטוחה שאת בחורה מקסימה... מקנא בך שקיבלת את התואר ומאמינה שזו דרך ארוכה.. אני בתחילתו (שנה שניה עוד שבוע) של תואר בפסיכולוגיה.. ונראה לי שבסופו של דבר אהיה עו"ס.. זה מה שהכי רציתי מאז ומתמיד! בכל מקרה... תודה על התשובות! בהחלט משחק מגניב! (אני רוצה להיות הבאה!!!!!!
)

MommyHug

New member
תשובות לסלינוש

בת 24 צבע אהוב- לבן מזל אריה מוזיקה- דאנס זמרים- ג'ניפר לופז ומדונה סרט אהוב- הרדוף לבן לא הייתי רוצה לעסוק לעולם- סניגורית של רוצחים או אנסים. המילה האהובה עליי- חיבוק ואמא (נו, איך לא...
) אני אדם מאד חברותי ומאד פתוח, אך לאחרונה החרדה מעט משתלטת עליי, ואני נלחמת בזה. יש מסביבי תמיד חברות והבית שלי תמיד פתוח לאנרגיות חיוביות
(לכן אני מנסה כבר שבוע לארגן מפגש!!!
) 3 דברים לאי בודד- את המטפלת שלי, דודה שלי מניו יורק (תחליף אמא) ועמית (ילד כמו בן בשבילי)
NEXT........

טוב גם אני../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

1. דבר שאת הכי שונאת באנשים? 2. דבר שאת הכי אוהבת בהם? 3. הכאב הכי גדול שלי הוא.... 4. השנאה הכי גדולה שלי היא... 5. את הכי אוהבת.... 6. הכי שונאת... 7. הפנטזיה שלך היא... 8. חלום שהתגשם? 9. אהבה ראשונה- מתי?! ומי?! 10. וזהו-
לינוי

MommyHug

New member
תשובות ללילי נמר

1. צביעות וחוסר רגישות. 2. אנשים כנים, שמחייכים הרבה, מוכנים להירתם לעזרה. 3. זכרונות הילדות שלי והחסך באמא... 4. אני לא שונאת כלום, רק כועסת על מי שגרם לי לכל הסבל. 5. לרקוד ולהזמין אליי אורחים. 6. חגים (מדגיש בדידות) חוץ מפורים! 7. שתהיה לי אמא אמיתית משלי. ויותר מציאותי- שתהיה לי משפחה- ילדים, והרבה! 8. אני עצמאית ואדון לעצמי, חופשייה ועובדת בעבודה שאני אוהבת!!! 9. עדיין לא.............. NEXT.........

mkarin

New member
היי =)

1. האם את נמצאת בטיפול/היית בטיפול בשלב כלשהו? אם כן- מדוע דווקא פנית ליעוץ בשלב שבו פנית?

MommyHug

New member
תשובות לmkarin

אני נמצאת בטיפול היום. בגלל שהתגלו לי יותר ויותר קשיים וצלקות מהעבר ואני רוצה להתמודד איתם ולשנות דפוסים שמפריעים לי, בעיקר את הפחד מקירבה (לבן זוג מהמין השני) NEXT........

ואלה שאלותי

1. האם תשתמשי לציפורניים בלק כחול,צהוב ,ירוק ? 2. עגנוו הוא סופר אהוב עלייך ? 3. מה מספר הקעקועים המקסימלי שאת מוכנה לעשות ? 4. האם הספרים יוליסס,ברלין אלכסנדרפלאץ,הסהרורים מתחת להר געש מוכרים לך ? 5. איזו חופשה תכדיפי בחו"ל ג'ונגלים בדרום אמריקה או בטן גב ביוון ? 6. האם lesbian show מגעיל אותך 7. האם צפית בסירטי פורנו שמככבים בהם הומואים ? 8. מה כושר הספיגה שלך באלכוהול ? 9. האם התנסית בגראס אקסטאזי מריחואנה ? 10. האם בעטת בביצים למישהו שמגיע לו ? 11. איזו פתיחות ישנה בשיחות בנות שאת משתתפת ?

MommyHug

New member
תשובות לזוכמיר מ

1. לא אוהבת לק בדר"כ- מקסימום ורוד או בורדו או חום. (התשובה היא לא לשלושתם) 2. כשלמדתי את הספרים שלו אהבתי, אבל מהר מאד שכחתי... 3. שניים. (אין לי) 4. לא.......... 5. בטן גב ביוון 6. כן, קצת 7. לא, רק בסדרות שבהם במקרה היו סצנות בין הומואים 8. לא שותה בדר"כ, אבל אם אני יוצאת או באים אליי אורחים אני אוהבת לשתות, ואין גבול בעקרון. 9. גראס- פעם ראשונה ביום העצמאות האחרון, ופעם שניה לפני חודש. כל השאר- לא. 10. כן. 11. לצערי, רק מבחינתי יש פתיחות...
NEXT.............

L L B

New member
חייבת לשאול לגבי תשובה

מס' 10 שלך... את יכולה לפרט

MommyHug

New member
חחחחחחחחחח...... כן, אבל בערך...

זה היה לאח שלי. הוא היה מאד אלים אליי במשך שנים, עד שיום אחד...

L L B

New member
אם את אומרת שהיה מגיע לו... ../images/Emo45.gif

אז מגיע לו
את בקשר איתו כיום

MommyHug

New member
בחיים לא הייתי (חוץ מהאלימות מצידו)

וגם כיום אני לא! ותודה על העידוד

סלינוש

New member
עוד שאלות

האם את מאמינה באלוהים? (זוכמיר סאחה על השאלות..) מה החטא האחרון שביצעת ? אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לגלות את עתידך, היית הולכת על זה או לא? אם היית חיה, איזו חיה זו הייתה? מה הדבר הכי יפה בעולם? איך את שותה את הקפה שלך? צבע שיש לך סלידה ממנו? איך תקראי לילדים שלך? איזה כישרון היית מוסיפה לעצמך? על מה בחיים לא תוכלי לסלוח?

סלינוש

New member
אוייייייייייי

התבלבלו לי המשפטים. כן, מתאים לי.. ההערה לזוכמיר אמורה להיות משפט ראשון.. עוד לא לקחתי ת'כדורים שלי היום ..........

למעלה