מתחילים עם לקוחות?

מתחילים עם לקוחות?

בעקבות הקידום של ההודעה הזו (אני מניחה שחלקכם כבר נתקלתם בה), נזכרתי במקרים של קולגות שחששו להתחיל עם לקוחות, ובפעמים שיצא לי להעניק שירות ללקוחות שווים למדי ו... פעם אחת לפחות הלקוח היה זה שהתחיל איתי (הייתה לי מדיניות לא לערבב ביזנס ופלז'ר
). מה אתם הייתם עושים אם היה לכם לקוח שהיה מוצא חן בעיניכם? ואם כבר הבאתי את ההודעה ההיא, מה דעתכם על מה שקרה, בגלל שמדובר במלצר גאה אתם חושבים שמה שהוא עשה היה לא לעניין? אני אישית חושבת שלא, ושאם זו הייתה מלצרית הלקוח היה מגיב אחרת לגמרי (וככה גם הוא טען).

בן מלצר

New member
דעתי:

בקצרה: כנותן שירות סביר להניח שאני בחיים לא אעשה את מה שהמלצר עשה - זה נותן ללקוח תחושה לא נעימה, מביכה ובעיקר עלול להוביל לאיבוד לקוח. כנותן שירות - לא אכפת לי לקבל טלפון מלקוח - כאן זה כבר לא בשליטתי והלקוח עשה את מה שעשה בידיעה שגם סירוב אפשרי הוא תשובה. פעם הייתי במספרה, החופפת סגרה את הדלת וחפפה לי את השיער במשך 15 דקות, אחרי זה היא ניגבה את הידיים והתחילה לעשות לי מסאז (!!!) ולסיום אחרי התספורת הספר אמר לי שהיא רוצה את הטלפון שלי. סירבתי בנימוס, השארתי לה 20 שקל טיפ (בנוסף לטיפ לספר ותשלום עבור התספורת) ולא חזרתי למספרה הזו יותר - המסקנה - עדיף שלא! אולי רק במקרים חריגים אם זה נראה לכם ללכת על בטוח והלקוח שידר שהוא מעוניין אז אולי אולי אולי כן.

בן מלצר

New member
../images/Emo122.gifתיקון - בפסקה הראשונה:

כמקבל שירות במקום נותן שירות.

deja vu 23

New member
אוף די כבר להתלהב שכולם מתחילים אית

כך שני וחמישי את מספרת "זה וזה התחיל איתי". למה שמישהו יתחיל איתך? את לא נראית טוב, ראיתי.

מה אתה רוצה?

רוצה לריב? בבקשה בחוץ ועם מישהו אחר. הבאתי קישור להודעה מפורום אחר ושאלתי מה דעת חברי הפורום בנושא, לא מעניין אותך, אל תגיב. הבנתי כבר שלדעתך אני לא מתאימה לעבודתי (ובאמת מזל שמרכז ההערכה, השב"כ והממונים עלי חושבים אחרת) ועכשיו אני מבינה שיש לך עוד דעות לא חיוביות עלי, אבל הפורום הוא לא המקום להביע אותן. אם יש לך בעיות עם מישהו מהפורום, כולל איתי - במסר.

WannaLove

New member
להתחיל עם לקוחות :)

כשעבדתי במוקד של ספקית תשתית יצא לי אפשר לומר להתחיל עם לקוחה. ולקבל ממנה מספר טלפון. באופן כללי, לקוחות מתחברים אליי מהר מאוד ובאופן כמעט טבעי זורמים איתי לשיחה שמגיעה אפילו לפסים אישיים ומבחינתו זה כיף, מבחינתי זה כיף וזה משרת גם את האינטרסים שלי - למכור לו. קל לי מאוד להגיע לסיטואציה כזו. כשהתחלתי לעבוד בשירות ולא בתמיכה יצא לי לדבר עם איזשהי מזכירה של לקוח, אחרי שכביכול סיימנו את הסידורים היא די נשארה על הקו, היה סוג של מתח ב(זמן)אויר, כאילו לא סיימנו את השיחה, אז נשארו עוד קצת לדבר ובסוף היא נתנה לי את המספר שלה, וככה נוצרה ידידות נחמדה =) מעבר לזה... שום דבר בינתיים. אבל המטרה מקדשת את האמצעים!! :)

Oיון

New member
באופן כללי יש לי בעיה עם כותב

ההודעה שעושה רושם שהוא קצת הומופוב, אבל לצורך העניין, לא יצא לי בכלל להתחיל עם בחורים.. ואם מתחילים אני מבהירה יפה מאוד שהשיחה לא תזרום לשם, בשירות טלפוני מאוד קל ונוח להתחיל עם בחורות, והיו כמה שניצלו את העובדה שיש לי טלפון מהעבודה והוא מפורסם ללקוחות, הייתה לי תשובה דומה לכולם (לא מרשים לי לצאת עם לקוחות), וזהו.

למעלה