מתחילים סבב ראשון

מתחילים סבב ראשון

היי... אז מחר מתחיל לנו סבב טיפולים ראשון ומקווה באופטימיות שיהיה זה גם האחרון... בידיעה שגם יש סיכוי שלא.. לפונדקאית המהממת שלי אני רוצה להגיד תודה ע-נ-ק-ית!!! אוהבת אותך המוןןןןן!! ומאחלת לנו המון הצלחה ודרך קצרה ומדהימההההה!!

מירבי*

New member
בהצלחה

תותיתות יקרה,איזה כיף לקרוא את ההודעות שלך,כל כך הרבה אופטימיות ורוח חיובית.
מאחלת לכם בהצלחה,אתם צוות נפלא ואין לי ספק שתעברו תהליך מדהים.

בהצלחה ואל תשכחי לעדכן

GAMI0881

New member
היי מירב

שיהיה ברור, אנחנו מתאפקות נורא שלא להתקשר ולהציק לך.. ויש המון חחחח...
כמובן וכמובן שנעדכן... ותחזיקו אצבעות.. גם אוריתוש..

מירבי*

New member
יקירתי

אל תתאפקו,אתן מוזמנות לצלצל מתי שבא לכן,אשמח להתעדכן ולסייע במה שאני יכולה.
לגבי העיכובים,אני זוכרת מצויין זוג מקסים במיוחד שהתחיל את התהליך וכל הניסים והנפלאות קרו להם,תאונת דרכים קלה בדרך לשאיבה,בלבול ביום ההחזרה,לקיחה לא נכונה של התרופות ומה בסוף? תאומים מקסימים שכבר הולכים השנה לכיתה א.
אז גייסו אופטימיות ואל תישברו מתקלות קטנות...

בהצלחה

GAMI0881

New member
חחחחח אלוהים צוחק מלמעלה

אוווווףףףף... בחיי אלוהים בוחן אותנו על הסבלנות ונראה לי מאמי שאנחנו נכשלות נמרצות חחחי.. מה יהיה כל פעם צץ משהו.. טוב מקווה שזו ההצצה האחרונה של הקטעים המבלבלים...

מקסימה אחת.. הכי כיף בעולם והכי מאושרת לעבור את התהליך הזה איתכם.. את אישה מהסרטים... תודה מאמי על כל התמיכה והעזרה והכוח לבלבולי מוח חחי ולבלאגנים שנוצרים...
יאלה בהצלחה שיהיה לנו..

חחחח

צריך להיות קאץ'... הרי לא יכול להיות שהכל מושלם... חחחחחחח אולי זה אומר שהתהליך עצמו יילך סבבה??? אם כן אני מוכנה לעיכובים מהסוג הזה!!!!

gami088

New member
הלוואי

האמת... בכייף עוד מאה עיכובים כאלה ושזה לא ייפול בעיכובים אחרים וכואבים יותר... בעזרת השם שיילך חלק מעתה והלאה...

למעלה