מתחילים סבב ב' :)

אמילי 28

New member
מתחילים סבב ב' :)

שלום לכולם,
לפני כמעט 3 שנים עברתי תרומת ביצית בזכותה יש לי היום שתי בנות מדהימות בנות כמעט שנתיים. ועכשיו מתחילים לחשוב על הילד הבא (טפו טפו טפו).
אז חוזרת לפורום שעזר לי כל כך הרבה בתקופה ההיא ורוצה להתעדכן במסלולים/רופאים נכון להיום.
אני מעוניינת בהחזרת עוברים טריים בארץ מתורמת מחו"ל. את התרומה הקודמת עשינו אצל ד"ר בר חוה, אבל לא בטוחים שאנחנו רוצים לחזור אליו גם הפעם ומעוניינת לקבל המלצות על רופאים אחרים.
תודה לכל העונים!

ido24029

New member
אני עשיתי אצל פר פרחי דרך מנור..

לי הייתה חוויה טובה..
ועל פרחי כרופא אני מאוד ממליצה (מאוד אנושי - שלי זה מאוד חשוב)

אמילי 28

New member
זה אומר שבאסותא ראשל"צ?

באיזו מדינה המרפאה של התורמות שאיתה הוא עובד?

להחזרת טריים בארץ שתי אפשרויות קודם כל ברוכה השבה

להחזרת טריים בארץ קיימות שתי אפשרויות:
1. דרך חברת מנור, על ידי רופאים שונים שעובדים עם המסלול, ההחזרה באסותא ראשל"צ (בר חוה ביניהם. אני עשיתי אצלו בשנה הארחונה אם תרצי לשאול). עם המסלול עובדים רופאים שונים כגון ד"ר באום, ד"ר הורוביץ, פרופ' משיח, ד"ר ויסמן, ד"ר כהנא ועוד.
2. יש את המסלול של פרופ' בידר, עליו הרבה אני לא יודעת, אפשר לקבל ממנו מידע, אם תרצי בעבר היו לי את הפרטים ואשלח לך אותם. אם זכור לי נכון הוא מביא את העוברים גם לבית חולים אלישע בחיפה.
בהצלחה!
איילת

ענת 68

New member
יש גם את המסלול החדש של זיידמן

לא יודעת פרטים כי עד שאישרו את המסלול עברתי לרופא אחר.

אמילי 28

New member
קצת מלחיצים אותי מסלולים חדשים.. או שאולי אני

לא מבינה את המשמעות של המונח "מסלול חדש"..

ענת 68

New member
הוא עבד בעבר עם מרפאה בקייב, והחליף למרפאה

אחרת.

כיוון שנמאס לי לחכות לאישור שלהם ממשרד הבריאות, החלפתי רופא (פרידלר דרך קופ"ח מאוחדת+חברת מנור) וטופלתי באסותא ראשל"צ, כך שאין לי פרטים לגבי עלות המסלול, וההתחייבויות.
תמיד אפשר להתקשר אליו לקבלת מידע.

פרופ' זיידמן

פרופ' זיידמן מקסים וקשוב
אולם יש לו את היועצת לענייני תרומות, מזוויעה
ולא ראויה. ורוב התקשורת והאינפורמציה עוברת דרכה.

אמילי 28

New member
בר חוה עדיין עובד עם קייב?

אם כולם בעצם דרך אותה חברה זה אומר שכולם מביאים מאותה מרפאה בחו"ל?
את עדיין מטופלת אצל בר חוה או שעברת לרופא אחר?

כן עדיין עובד עם קייב אני לא בטוחה שקודם זה היה דרך חברת מנור, אבל עכשיו זה מסודר דרכם. וכן כל הרופאים מביאים דרך אותו המסלול.
אני לא אצל בר חוה כי החלטתי בשלב מסויים לא להמשיך שם במעקב הריון. אני בשבוע 27, אחרי החזרה שלישית (קיבלתי 3 עוברים נקלטתי בהחזרה השלישית ).
את יכולה לראות פרטים על המסלול הן באתר של בר חוה והן באתר של חברת מנור מדיק.

למעלה