מתחילים ברגל שמאל

מתחילים ברגל שמאל

יצא עיתון מטעם הוועד החדש - כתוב שהיו 3 ישיבות וועד ושקיפות היא מעל הכל אז היכן מתפרסמים הפרוטוקלים של הישיבות ? כבר יוצאים למלחמה שוב עם השכנים מכפר אורנים- מקימים צוות לבדוק פתרונות למעבר דרך הישוב אחרי שמוציאים מכתב לשר הבטחון עם פתרון שנראה שכבר מישהו החליט שהוא היחידי הקיים מבחינתו. ככה רוצים לפתוח בהדברות איתם? כל העיתון שיר הלל לאיש אחד. נראה כמו תחילתה של דיקטטורה - עוד מעט יהיה גם פסל שלו בכניסה. נקווה שלא נפלנו שוב.

j u l i a n o

New member
שנה, שנה השם-מהר=לא מתאים הכינוי

ומה אתה עשיתה בישביל המדינה!???

זכותי לשאול

אני כבר רואה שלא תתנו לשאול או לבקר את הוועד החדש. אני מקווה שלא יבואו לעצור אותי בלילה כי העזתי לשאול היכן הפרוטוקולים. כפי שאמרתי - יש ריח חריף של דיקטטורה באויר.

תמיר מה קרה אין תגובה?

אני יודע שאתה בודק את האתר כל הזמן. מה קרה נגעתי בנקודה רגישה ? השקיפות נעשית עכורה מיום ליום. אולי ממתינים להוראות של המפקד?

lake of fire

New member
ממלאה את בקשתך

Where do bad folks go when they die? They don´t go to heaven where the angels fly They go down to the lake of fire and fry Won´t see ´em again till the fourth of july I knew a lady who came from duluth She got bit by a dog with a rabid tooth She went to her grave just a little too soon And she flew away howling on the yellow moon [Repeat Chorus] Now the people cry and the people moan And they look for a dry place to call their home And try to find some place to rest their bones While the angels and the devils Fight to claim them for their own

JACKY35

New member
העיתון לא מטעם הוועד החדש,,,,,,,,

לגבי השקיפות אדאג שהפרוטוקולים יפורסמו כפי שהבטחנו אנו הנבחרים ככלי ראשון לפרסום באתר זה בפורום לגבי הטענות האחרות תפנה אותן ליו"ר ועד הישוב הוא בטח ישמח לענות לך עליהן ודי להסתתר מאחורי השמות ג'קי

גבר גבר

ג'קי תודה לצערי רודפים כאן כל מי שמעז לעלות דעות שונות מזה של עיתון "המפלגה" תרשה לי להשאר בעילום שם ואני מבטיח לבוא בביקות ענינית לטובת כולנו. אני באמת מציע שיו"ר ידאג שהוועד יפרסם עדכון חודשי לתושבים שלא עובר צנזורה של חברו הטוב. תודה

JACKY35

New member
די למריבות יאללה חיוכים...

אגב אנחנו מכירים ????? ..... בישיבה הקרובה נדבר גם על הפירסום לילה טוב ג'קי

לא מכיר אף אחד אישית

בשל עבודתי לא יכול להיות פעיל בציבור כרגע. אבל מאז הבחירות האחרונות אני פוקח עין מן הצד. בחרתי באיש כי אכן עשה רושם של פעיל והתעלמתי מכל ההשמצות. ערב אחד אני מגיע לביתי ופותח עיתון שאתה טוען שהוא לא של הוועד אבל הוא בטוח של היו"ר וכל משפט שם מוציא אותי מהכלים. החלטתי להגיב מיידית בפורום כי אין לי כרגע דרך אחרת. מה שחשוב זה לא מי אני - חשוב שדברים יבוצעו בצורה דמוקרטית. יש 9 חברי וועד - כל דבר צריך לעבור דיון והצבעה . לפי תמיר יש רק איש אחד שמחליט כאן וכל השאר רק מפריעים. גם העיתון שלו זה בדיחה אחת גדולה- זה לא עיתונות זה יומן מפלגה. על תגיד לי בישיבה הבאה נדבר על פרסום הפרוטוקולים - זה כבר מעורר חשד שיתכן ולא יפורסמו. אין פה מקום לדיון בכלל - זה חוק - אני מבקש שיפורסמו במיידי באתר. בהצלחה

נתתי בקלפי

אך התנהלות כמו שאני רואה כרגע - אצלי זה קו אדום מיידי אם לא נעמיד אותו במקום עכשיו זה רק יחמיר. ראו הוזהרתם. בהצלחה

angel cry

New member
מי שבחר בו ידע שזה סגנון הניהול שלו

גם אתה!!! רק מראה שאתה לא רציני

פשוט המום ממך

עכשיו זה כבר ממש מגיע לשיא - אני בחרתי באיש שהצהיר על הקמת צוותים , וועדות , תוכנית 100 ימים , שקיפות. פתאום קיבלנו דיקטטור ואומרים לי שהייתי צריך לדעת שכך האיש מתנהג ואני עוד אשם שנתתי שיעבדו עלי וכל המסע בחירות היה בסך הכל תעמולת בחירות זולה ותרגיל מסריח לקבל ג'וב. אני מודיע לך ולאחרים שחושבים כמוך שאם הכוונה לתת לו להמשיך להתנהג בצורה הזאת אז ימיו ספורים. אם חשבתי לפני יומיים שאולי יש פה תקלה - עכשיו אני כבר בטוח. חברי וועד יקרים - על תהפכו להיות חותמת גומי. תדרשו דיון והצבעה מסודרת בכל נושא - זה זכותכם וזה החוק. מה שלא תדרשו היום לא תוכלו לקבל אח"כ. אם הפרוטוקולים לא יפורסמו עד שבוע הבא אני יוזם החתמת עצומה מבית לבית בדרישה לשקיפות של פעולות הוועד והיו"ר. בהצלחה

angel cry

New member
תמים שכמותך...זוהי טבעה של תעמולה

פנה אל משרדי הוועד ותבקש להצטרף אל אחת הוועדות (פורומים).

נשמע שאתה

מראש מזלזל ביכולות שלהם. לא יעלה בדעתך שהם בחרו מרצונם בתפקיד התובעני של להיות חברי וועד רק כדי להגשים את תשוקתם העזה בלהיות-חותמת גומי. פחחחחחחחחחח

kiyossi

New member
בשל עבודתך?

בגלל שאתה אינך מזדהה -ומיכוון שאתה עסוק אז: *יש לך זמן לקרא עיתון "מפלגה-לא רציני" *מכיר טוב את האנשים. *אתה מכיר את ג'קי אבל ...לא מאמין לא? *יש לך אפשרות שלא לקרא את "יומן המפלגה".(שלא ממומן מכיסנו) ולהעביר אותו לתושבים שכן רוצים אותו. -אבל כאן תגיע בטח התגובה של שינ יים. אני מציע לך כשכן -פקח 2 עיניים ולא אחת מהצד,וראה את המציאות! נ.ב. שאלת את עצמך היכן הסתתרו בשנים האחרונות הפרוטוקולים הקודמים? מעניין שאז-אותך זה לא עניין.!!!? סבלנות-ותן לג'קי לעזור במידה ויש לך שאלות. בברכת חברים יוסיK

אז מה אתה אומר

שבגלל שהיה וועד כושל בעבר והצבעתי למישהו שהבטיח עתיד ורוד ומהפכות ושקיפות ולא מקיים אלא מתחיל מייד בכשלון חדש משלו אז אני צריך לשבת ולשתוק? אין פה שום קטע אישי - כי כמו שאמרתי אני לא מכיר את אף אחד אישית ולא חבר של אף אחד. ולגבי העיתון - אז מה אם לא ממומן מכספי הוועד - היו"ר שלך בחר לעדכן את התושבים במחשבות שלו רק דרך עיתון זה ולא בפרסום רשמי של הוועד - רק זה כבר לא תקין. לך תקח קורס בדמוקרטיה ומנהל תקין באוניבסיטה הפתוחה אולי תבין על מה אני מדבר.

eldad at far

New member
מי זה ההיסטרי הזה?

מה קרה אבא'לה? ממה הלחץ? זה שאתה לא מזדהה, זה כבר מעלה חשד על האינטרסים שלך, אבל הטיעונים, עיוני, הטיעונים לא ממש רציניים. אז מה בעצם אתה מחפש כאן? רק להתסיס? בוא נעשה לך קצת סדר: חברי הרשימות נבחרו ב - 17 בינואר. לקחו שבועיים - שלושה עד שהם קיבלו מינוי פורמאלי - והופ אנחנו כבר בפברואר. לקח עוד קצת זמן עד שראש המועצה הנבחר קיבל מינוי ממשרד הפנים וכינס את הועד לישיבתו הראשונה אצלו במשרד, ובראשותו (כך קובע החוק) והנה עף לו פברואר. אנחנו באמצע מרץ, הוועד רק החל לפעול וכבר לאיש המריבות יש טענות וביקורת? וכבר אתה רותח? ומה יהיה כשבאמת יעלו החלטות על סוגיות רציניות שיש עליהן מחלוקות בישוב? בזמן הקצרצר (רק כמה שבועות) שהועד מכהן כבר התקבלו החלטות על חלוקת אחריות לכל חבר ועד, מונתה גזברית מתנדבת, מונו יושבי הראש של הפורומים כפי שהובטח, פורסם מכרז למזכיר היישוב, נעשתה עבודת עומק ללימוד התקציב ועומק הגירעון, הוחלט על צעדים להגברת הגבייה, מתקיים תהליך לבדיקת תקציב הצופים וחיפוש מקורות תקציביים חיצוניים, פורום התרבות בראשותם של ג'ינה וארי כבר הפציץ שורה של אירועים בפורים, נקבעו כבר צוותי עבודה בפורום התרבות לכל אירועי השנה, שהחלו בעבודה (כולם מתנדבים כמובן) ומכיוון שאני לא יודע הכל אני בטוח שיש עוד המון דברים שנעשו בזמן הזה. במקביל, ובלי שום קשר לפעילות הועד, יש בישוב יזם, שמוציא כבר יותר משנה עיתון פרטי. אם יש לך בעיה עם העיתון הזה פרסם שם מכתב תלונה או שתוציא עיתון מתחרה מטעמך. אבל עוד פעם להאשים את התקשורת השמאלנית? על מה? לא מוצא חן בעינך - אל תקרא. עובדה שבנתיים כולם קוראים את העיתון הזה בשקיקה. עד כמה שאני יודע הוועד נערך להוציא עידכון חודשי לתושבים. טימי תמיד דיבר על זה ולכן אני מאמין שזה יבוצע. אז בוא נרגיע קצת, כי הקצף שלך יוצא כאן על כלום. אלא אם כן יש לך אינטרסים אחרים לגמרי.

אלדד שלום

שום אינטרס שונה משלך. אז אולי הייתי קצת חריף אבל העובדות של דברים לא תקינים : החלטות חשובות נעשות לבד ללא דיון. עיתון פרטי משמש צינור האינפורמציה הרישמי של היו"ר ( טור אינטימי) עיתון פרטי מקבל דווח לפני התושבים ולא מפרסמים פרוטוקולים. לדעתי כן חשוב להתריע עכשיו כבר בהתחלה כדי למנוע צרות בהמשך. אולי אני היסטרי - אבל אני צודק. את שלי אמרתי - לפי התגובות אני במיעוט . בהצלחה לכם.

למעלה