מתחילה

מיהי

New member
מתחילה

היי קוראים לי מיהי ואני רוצה להשתתף בפורום.אני צופה די אדוקה,וצריכה קבוצונת תמיכה -האם יש עוד מי שמרגישה שדר' סטן מעצבן?שיש לו חיוך קבוע ,לא מותאם ,פסיכולוגי כזה, וראש מהנהן בזחיחות גם? האם יש עוד מי שהיא שהטיפול בדניס לא מצא חן בעיניה?-הטיפול בבאלגן שלה היה בעיקר כדי שהיא 'תתאים',לבעלה,שניתן לו גם כח לתת לה ציונים...[לטעמי לא יכולה להיות מטרה של למצוא חן בעיני מישהו אחר,זו מטרה שלה למען עצמה].וחוצמיזה לא ברור לי מה עתידה?למה לא עשו ממנה סטנדאפיסטית למשל [לניתוב הסרקזם,והאלימות],?האם מעכשיו היא תהיה עקרת בית מאושרת? האם יש עוד מי שראתה שקייסי הפכה ל'רונדה לעניים',אותן מימיקות ,אותו בלונד ודיקלום של 'תשובות נכונות עפ"י רונדה"?

s m i l e 2 4

New member
ברוכה הבאה לפורום...

קאסי באמת הפכה להיות רונדה, מצטטת אותה, מעריצה אותה וכו'.. אבל אפשר להבין אותה במצב שהיא היתה.. לגבי דניס, לא אהבתי חלק מהדברים שרונדה עשתה איתה אבל הבעיה העונה שנראה שלרונדה אין ממש חשק לעשות משו והיחידה שבאמת משקיעה זאת איאנלה.. וזה ממש שינוי לעומת העונה הראשונה. לגבי ד"ר סטן,הוא דווקא בסדר לדעתי.. לא מועיל, לא מזיק..

מיהי

New member
כן רונדה צריכה אימון אישי

היא דהויה-מהוהה ולא יזיק לה ריענון.לא יודעת אם זו איאנלה שמחווירה אותה או שפשוט 'נגמר לה' וכדאי לה לחפש מטרות מלהיבות חדשות. עכשיו כשאני כותבת עולה לי שלא רק קאסי מצטטת את רונדה ,אלא גם רונדה מצטטת את רונדה...

s m i l e 2 4

New member
נראה לי שזאת איאנלה שמחווירה אותה..

במיוחד שבעונה הראשונה כל הפוקוס היה עליה..

p r i n c i

New member
רק שתדעו

רונדה הופיעה באופרה וינפרי. לה בעצמה היה סיפור חיים קשה. אבא שלה רצח את אמא שלה מול העיניים שלה והתאבד כשהיא הייתה משהו כמו בת 14 ובגלל הסיפור חיים הקשה שלה היא החליטה להיות מדריכת חיים.

מיהי

New member
למה לספר לאופרה ולא למתחילות מחדש?

ממש מענין.בעצם על רונדה אני לא יודעת .הסגנון שלה מאופק וסגור יחסית לאינאלה.לדעתי לכן היא מעוררת פחות הזדהות והיא דמות פחות בולטת.והרי ב'מתחילות' למדנו על הכח שבלפתוח ולשתף...תודה על ההאנשה של רונדה.

p r i n c i

New member
היא סיפרה לה כי

היה פרק באופרה על טראומות במשפחות ועל איך ילדים התגברו על הטראומות וכאלה. ואז היה את רונדה והיא סיפרה את הסיפור שלה. מה שבעצם באמת הופך את הסיפור שלה להרבה יותר מעניין ואנושי. כי בעצמה היא עברה דברים קשים. אולי היא כן סיפרה מתישהו ואולי הם מעדיפים להראות סיפור של אחרות ואת שלה פחות.

Y. Welis

New member
כי זה לא ממש חשוב. הן לא צריכות לקבל את

עצותיה רק מתוך רחמים (היא אגב עברה שלושה נסיונות התאבדות). גם לאיאנלה היה סיפור קשה מאוד (מאומצת שהוריה האמיתיים לא התעניינו בה, נוצלה מינית, בעל מכה, בת שמתה מסרטן ואחות שלא דיברה איתה עד הרגע האחרון), והיא כמעט ולא מזכירה אותו (רק במעט, כדי לשבור את ההתנגדות של טוואנדה ורייצ'ל). אני חושב שרונדה לעיתים לא מאזינה ופחות סובלנית, ויש לה תקופות טובות יותר ופחות טובות, אבל לנסיון שלה (שאולי גם קצת משפיע על הנטיה הזו) אין ערוך, והדוגמא האישית שהיא מציבה בפני בנות הבית היא אחד הדברים שמדריכים אותן טוב יותר מכל דבר אחר.

inbary68

New member
לדעתי, החיות מתחילה לחזור אל רונדה

יש לה כנראה תקופות כאלה, אני מסכימה שהיא היתה מאוד דהויה מאז תחילת העונה (ולא, לא רק על הרקע של איאנלה, שיש לה נוכחות אדירה) - מעבר למראה שלה שהפך רזה יותר ובעל סבר של מי שעברה הרמת לחיים, היא נראתה כאילו הוציאו ממנה את החיות ואת ההנאה מלעשות את מה שהיא עושה. אני חושבת שזו חלק מהסיבה שבגללה משהו בעונה הזו פחות עובד עבורי (סיבה נוספת הוא הדגש המוגזם על הבית ההולוודי). רונדה היתה כל כך מגוייסת וראו עליה כמה שהיא יצירתית וחכמה, והנה, זה זמן רב שהיא נראתה לי נטולת כוחות. והנה, לפני מספר פרקים החל לדעתי להסתמן שינוי לטובה בהתנהלותה, משהו בחיות ובחן הרונדאי נצפה שוב, גם הכוחות החלו לחזור והיא הרבה יותר יצירתית ו'בתוך' מה שהיא עושה. אני תוהה אם גם מישהו אחר שם לב לשיפור. אני באמת משערת שהיא אדם לא יציב, בגלל הרקע שממנו באה. היא ראויה לכל הערכה והיא מדהימה בכוחות שלה. אבל, תכנית כזו, אם כל החשיפה ומה שזה אומר, זה מאוד קשה להחזיק במשך זמן רב, ויכול להיות שהיא היתה בתקופה חלשה וירודה (ולדעתי הדיאטה שהיתה בה גם היא השפיעה על מצב הרוח - אפרופו משמעויות של אוכל). אני מקווה שהיא באמת חוזרת לעצמה (עד לפעם הבאה - מי שחי עם חוסר יציבות של מצב רוח ,זה מצב כרוני שחוזר על עצמו, לפעמים עזרה תרופתית גם יכולה להיות במקום). הימים האחרונים הזכירו לי למה אהבתי אותה כל כך בעונה הקודמת.

../images/Emo107.gif

הדבר היחיד ששמתי לב שחוזר אצל רונדה זה הז'קט הירוק המחריד משולב בחולצה כחולה-זוהרת מלמטה!
מה, היא חשבה שלא נזכור שהיא לבשה את זה לפני 20 פרקים בדיוק? זו רוטינה שאנדי מאחוריה? האם להפקה יש תקציב לבית הוליוודי אבל אין כסף לתת לרונדה שתלך להתחדש באיזו חולצה מ"פוקס"? ומי רצח את רוג'ר ראביט???? כל זאת ועוד בפרק 651.. *טו בי קונטיניוד*

מיהי

New member
לא חשוב?

כידוע לכל העוקב אחרי 'מתחילות' [וגם לאנדי],החיצוני הוא פנימי,והפנימי חיצוני...אין יותר\פחות חשוב

מיהי

New member
למה 'להשחיר' את איאנלה../images/Emo6.gif

רונדה חיוורת -ראי תגובתי ל'פרינסי'.

המונשרי

New member
ברוכה הבאה ו....

בקשר למשפט שלך "רונדה מצטטת את רונדה " . השם הקודם של איאנלה היה .......רונדה. [ לפני שהחליפה ל"אם הגדולה" באפריקנית].

למעלה