מתחילה

Y. Welis

New member
ברוכה הבאה!

ד"ר סטן עיצבן גם אותי בהתחלה, עד שבהמשך הוא יצא מהגומחה של הפסיכולוג הבלתי-מושפע, ונעשה מעורב יותר, פחות מעונב ובעיקר - הציע דרכים מעשיות לפיתרון בעיות והסברים מאירי-עיניים לבעיות השונות. הוא מייצג את הצד המקצועי יותר של הטיפול, ובאופן די נאמן - הם לרוב לא מעורבים אישית בטיפול. באשר לדניס - אני לא מצאתי בכלל משהו כמו מה שתיארת. הטיפול שהיא עשתה היה למענה בלבד - היא היתה מבולגנת עוד הרבה לפני שנישאה, והבלגן הזה נבע מההמולה שבראש שלה (טראומות, כעסים, דרכי התמודדות בעייתיות ועוד). לא חושב שבית מבולגן הוא מצב טבעי לבנאדם כלשהו, וסידורו לא נעשה לטובת אף אחד חוץ מלאותו אדם, שאחרת זה ריפוי חלקי. היא שאפה להיות סטנדאפיסטית, ואני מניח שהיא תגשים את זה. בעניין עתידה - גם אני הסתקרנתי לגבי המקצוע שלה לפני החתונה (כי לא נראה שהיא עבדה אחריה), ומה היא למדה (ואם בכלל).

מיהי

New member
דניס ז"ל-תבדל לחיים ארוכים ומסודרים

לעינין דניס-עובדתית,הוזכר והוזכר שלבעלה לא נח עם הבלאגן ושזה מאיים על נישואיהם.הגדילו לעשות זאת בכך שכשהוא הגיע לבית מתחילות,הוא נתן לה ציונים...לדעתי זה מבלגן את המסר הכללי של 'מתחילות' .מובן שאני מסכימה איתך בעינין הבלאגן..

Y. Welis

New member
השאיפה לשמר את הנישואים היתה אחת המדרגות

שלה (במקרה של טס למשל זו המטרה העיקרית שלה). זה אתגר עבורה, ולא 'מתנה' לבעלה (שאגב לדעתי ויתר לא מעט על דברים כדי להיות איתה, וראוי ל*הרבה* הערכה. אין לי ספק שמצבה היה גרוע יותר בלעדיו). הציונים נועדו להראות לה היכן היא נמצאת איתו (כמו השיחה של קנדי עם בן הזוג שלה לפני כמה פרקים).

למעלה