מתחילה

סליחה אבל העיצוב הוא כמו של רולר

מעבר לזה מבחינת הגלגלים אלה סקטים! לרולר יש 4 גלגלים קצת יותר טובים ממה שמוצג פה (קצת הרבה יותר) ולסקטים יש 2 מקדימה 2 מאחור. מה, הכל בשביל למכור?

גיאגלגל

New member
התרעה יחידה

נא להפסיק לפרסם ציוד מסחרי ישירות בפורום. לצורך זה קיימים לוחות, ומחלקת פרסום בתפוז. הבנת, אריק?

גיאגלגל

New member
התרעה יחידה

נא להפסיק לפרסם ציוד מסחרי ישירות בפורום. לצורך זה קיימים לוחות, ומחלקת פרסום בתפוז. הבנת, אריק?

תודה על ההפנייה ללוח !!

ומותר גם להתפרנס ולא גנבתי לך ולוא אגורה אחת תכבד את כל האנושות בכדור הארץ ובכל זאת תודה !!!!!!!!!!

WinterPerson

New member
וואי כמה בולשיט! היילו אל תקשיבי לו

אנחנו תמיד כאן בשבילך, וגם בספורטק! :)

RieM

New member
המלצות

רולרבליידס של סלומון או K2 בעלות של כ-800 ש"ח. כך תקבלי גם רולר טוב שיעמוד במבחן המציאות (כלומר - מסלול TAR) וגם תצרי התחייבות בינך לבין עצמך להיכנס ברצינות לכל ענין ההחלקה ולא איזו גחמה חולפת. שימי לב שהנעל מותאמת היטב לרגל (לא להתפשר בענין הנ"ל !) ולכן יש חשיבות גם למי שמוכר לך. נתי מ"רוזן ומינץ" (הירקון 40, ת"א) עשה עלי רושם רציני של 'מבין ויודע' ולכן הייתי ממליץ לך ללכת אליו ולא לאיזה "מאכר" רולרים במגה ספורט ודומיו (AKA ספורט וורטהיימר ושאר סוחרים תאבי בצע). לאחר שביצעת את הרכישה הנ"ל, הינך מוזמנת להגיע לרחבת הרולר בספורטק בתל-אביב בכל אחד מערבי השבוע (עם עדיפות לימים בהם מתקיים קורס מתחילים) - תמיד ימצא אביר על רולר לבן שישמח להחלץ לעזרתה של עלמת חן במצוקה. בהצלחה !

מצטרף להמלצה על נתי ומוסיף

בספורט וורטהיימר בנמל עובד סשה (אני מקווה שכתבתי נכון את השם), הוא מתמצא במה שהוא מוכר. בקרייזי רולר בהרצליה יש דגמים נוספים, מרבית המוכרים שלהם הם נערים שמחליקים בעצמם (יוכלו להמליץ בעקר על אגרסיב, אבל כמה מהם מבינים גם בתחומים נוספים). אם מישהו יודע מה מידת ההתמצאות של מתי מאטלנטיס - שישרשר (לא מכיר אותו, שמעתי על קיומו). ככלל - בוורטהיימר ואטלנטיס ימכרו לך בעקר K2, ברוזן-מינץ SALOMON, ובקרייזי ניתן למצוא מספר יצרנים נוספים (בעקר ROLLERBLADE אבל גם אחרים).

PARALLEL

New member
מי מבין ומי לא !

מבין ביותר - נתי מרוזן מינץ מבין חלקית + - סשה מוורטהיימר לא מבין כלום בכלללללללללל !!!! - אטלנטיס, מגה ספורט וקרייזי רולר

נתן.ל

New member
באטלנטיס יש את מתי

שהוא המייבא הרשמי של K2 לארץ. אמנם הוא לא מחליק איתנו בTAR אבל הוא במין טוב מאד במה שהוא מוכר. PARALLEL, כבר הוזהרת בעבר - תרגע! אם יש לך איזה שהן טענות כלפי חנות כלשהיא אתה מוזמן לפרוש אותם בצורה מנומקת וכל אחד מן הגולשים יחליט אם זה שווה התייחסות. כאשר אתה משתלח בצורה כזאת בחנות, זה יגרום לך ללא יותר ממחיקת ההודעה ואף חסימה.

masterform

New member
../images/Emo6.gif נתן, אני גאה בך

עכשיו אתה מרגיש איך זה להיות בצד החוסם לשם שינוי

RieM

New member
תראה ... תשמע ...

גם אותי אפשר להגדיר כ-"משתלח בחנויות", מכיוון שבחלקן קיבלתי יעוץ / שירות גרוע. ולהלן רולרים מתחילת דרכי ועד היום : The very first beginning ! חנות "אוקטופוס" בנמל (נסגרה) - רולרים של "רוסס" הנקראים בשמה של עיר אירופאית כלשהי בעלות של כ-850 ש"ח. מסגרת עשויה פלסטיק נשברה בשני רולרים מאותו דגם (את הזוג השני קיבלתי בתמורה לזוג הראשון השבור אך גם הוא נשבר). פירמה מחורבנת שחבל-על-הזמן !!!! לא לגעת !! עדיין מתחיל ולא כל כך מבין .. "מגה ספורט" בקניון אילון ברמת-גן - רולרים של סלומון (850 ש"ח) במידה קצת קטנה ולא מתאימה. המוכר שיכנע אותי שמדובר בנעל מיוחדת המתרחבת עם הזמן ומתאימה את עצמה לכף הרגל לאחר החלקה ממושכת ("גרב זיכרון" וכל הבלה בלה הזה). כשהתחלתי להחליק קצת יותר באינטנסיביות ולהיכנס ברצינות לענין (קצת יותר משנה) סבלתי מכאבים, יבלות, לחצים בכף הרגל שלא עברו גם אחרי שבוע. אגב, חוץ מהנעל הקטנה - הרולרים מצוינים ! והיום .. רולרים של K2 - Power 6 שנקנו ב"אטלנטיס" בעלות של 1000 ש"ח לאחר הנחת TAR. לפני שהגעתי לשם, ביקרתי ב"ספורט וורטהיימר" בנמל. גם שם היה סיפור דומה שאת הדגם הספציפי שרציתי לא היה להם במידה הנכונה וגם שם ניסו לשדלני לקחתו בכל מקרה, רק ההבדל הוא שהפעם ידעתי מראש מה תהיינה התוצאות ...

forestdevil

New member
נתן... כפר,. אולי אתה לא מזהה אותי

פה... אבל הוא צודק...
הבחור מאטלנטיס לא ממש מבין מה הוא מוכר. לצערי זה שהוא יבואן בלעדי של K2 לארץ לא עושה אותו למבין... בעיקר לא זה שהם מביאים שלושה דגמים בשנה מתוך 20... אני קניתי בוורטהיימר את הראשונים שלי, ומאוד רציתי להמשיך עם K2. אבל לא היה להם באטלנטיס מבחר, והבחור לא ידע להסביר לי על הבדלים וכלום... היה לי ממש עצוב אבל הלכתי והשקעתי המוווון כסף ברולר שאני מאאאאווודד נהנה ממנו של חברה אחרת. לא אגיד איפה (כי לא שילמו לי על פרסום - הא) אבל FSK Crossmax3 זה אחלה רולר...
ד"ש אור.

PARALLEL

New member
נתן, סלח לי אבל מה בדיוק עשיתי ?

כתבתי מי מבין ומי לא לדעתי. מתי מאטלנטיס לא מבין. אתה רוצה תמחוק את ההודעה הזאת. רק דע שזה עצוב שהשוק נשלט בידי אנשים שמטרתם היחידה היא רווח (גם סלומון ככה, שלא יהיו אי הבנות. רק שהם מחזיקים אנשים כמו נתי וסשה שהם מבינים ונמצאים בתחום).

קצת סדר, OK?

1. נתן הביע את אי הסכמתו לדעתך, הוא לא מחק\איים במחיקה עד כמה שאני יכול לקרוא. 2. זכותך להביע דעה, וגם זכותו של נתן (למרות שהוא צבוע בכחול). 3. נכון, עצוב. כל אחד כאן כתב מנסיונו. 4. סשה שעובד בוורטהיימר מוכר K2 בעקר שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם.

boazarad

New member
באשר לשאלתך איפה לקנות

יש 2 חנויות בארץ עם דגמים עדכניים ומחירים לא מופקעים:\ רוזן מינץ' ברח' הירקון 40 (המלצתי האישית, כי יש שם מוכר בשם נתי שהוא מחליק מקצועי) אטלנטיס ליד קניון איילון (היבואן של חברת K2, מחליק מתחיל) באשר להמלצות לדגמים, אם זה מעניין אותך, תני צפצוף.

למעלה