מתחילה

The Halo Killer

New member
מתחילה

שלום. אף פעם לא ניסיתי לרכב/ לגלוש על רולרבליידס אבל אני רוצה להתחיל. אציתי לדעת איפה כדאי לקנות רולרבליידס והכי חשוב: האם אפשר ללמוד לרכב לבד, ואם כן אז איך?

WinterPerson

New member
ברוכה הבאה! :)

יש שיעורים למתחילים בימי ראשון בספורטק. לא כדאי שתתחילי לבד, הכי כיף ובטוח שמישהו שמבין ילמד אותך. שיהיה לך בהצלחה! חנויות שהכי מומלץ לקנות בהם רולרבליידס: קרייזי רולר בהרצליה- מבחר גדול מאוד של רולרים רוזן מינץ- רחוב הירקון 40 בתל אביב אטלנטיס ליד קניון איילון וספורט ורטהיימר (אין הרבה מבחר) זה מאוד תלוי כמה את מוכנה להשקיע ולאיזו מטרה את קונה את הרולר (מחיר של רולר טוב שבאמת זז מתחיל מ-700 מינימום) נתן, תוסיף עוד פרטים יותר מקצועיים, תודה.

The Halo Killer

New member
תודה רבה

השיעורים בספורטק מתאימים למתחילים ממש שלא יודעים אפילו את הדבר הבסיסי ביותר? הבנתי מהאתר של הרולר ישראלי שהשיעורים בחינם. גם הכניסה לספורטק היא חינם (אני מראשון... סליחה על הבורות)? בקשר לכמה כסף להשקיע, אני לא בטוחה. אני רוצה להתמיד אבל השאלה אם באמת אני אעשה זאת. הבגרויות עוד לא נגמרו ואחיהן אני מתחילה ללמוד לפסיכומטרי. כמובן שאני לא אלמד כל היום, אבל אני לא יודע אם ייצא לי לרכב הרבה בשנת הלימודים הבאה.

נתן.ל

New member
השיעורים לטרום מתחילים הם

בימי רביעי בהדרכת ג'ו(כפרה). אם את נכנסת לספורט וורטהיימר וודאי קודם שזה הסניף שנמצא בנמל תל אביב ושם יש את סאשה שהוא מבין ברולרים ויכול לעזור. אגב, הטריק ללמוד לבד להחליק הוא פשוט לצאת ולהחליק(יש ללבוש מגינים) אחרי כמה נפילות בטח תקלטי את העניין. אם נורא בא לך את יכולה להגיע אל השיעורים בימי רביעי או לדבר עם מישהו\י בכל מועד אחר שיוכל לתת לך שיעור פרטי(שזה יהיה בדיוק כמו שמנסים לבד רק עם בטחון שלידך עומד מישהו שיצחק עלייך).

The Halo Killer

New member
אפשר לנסות בבית?

אפשר בהתחלה לנסות להחליק בתוך הבית, או שזה מסוכן/ לא נוח?

נתן.ל

New member
אפילו על הגג אם נורא בא לך

הקטע הוא לנסות ולנסות עד השרירים מתרגלים לתנועה ואז השמיים הם הגבול(טיסה לפריז בחודש הבא)

גיאגלגל

New member
לא כדאי בתוך הבית

אלא אם כן יש לך בית ממש גדול, ריק מרהיטים וציוד שביר.

The Halo Killer

New member
אז זהו, שאין לי בית כזה

אבל חשבתי רק בהתחלה, כדי ללמוד לעמוד על הרולר יציב ולסוע קצת?

WinterPerson

New member
כשהשתגעתי על סקייטבורד

ניסיתי לעשות עליו החלקה ראשונה (!!!!) בתוך הבית P: בואי נגיד שמזל שזה נגמר רק במנורה אחת (יקרה) מנופצת לרסיסים בכל הסלון...

WinterPerson

New member
אל יאוש! אל תקשיבי לסיפורים שלי

בואי ללמוד ותעשי כיף! זה שווה את זה!

masterform

New member
הייהו (שלום - או סוג של שלום...)

אז ככה, השיעורים בספורטק מחולקים לכמה רמות - טרום מתחילים (עלק טרום, מתחילים - בקיצור), מתחילים מתקדמים (אנשים שיודעים להחליק ברמה בסיסית ורוצים לשפר סגנון), מתקדמים (חבל על הזמן, אנשים מקצועיים סוף הדרך שעושים כאילו שהם צריכים הדרכות
) ההדרכות הן בהתנדבות כאשר האחריות היא על המודרכים ועל כן כדאי לוודא מראש עם הן תקפות גם לגיל 17. (בד"כ הן מיועדות לגילאי 18 ומעלה - בעלי זכות חוקית לקחת את האחריות על עצמם) אבל לא נראה לי שיעשו לך בעיות. הכי טוב זה לברר בלינק שנתן הוסיף. חוץ מזה, הכניסה לספורטק היא אכן חינם, זה פשוט פארק ספורט ענק, אבל אם את מגיעה עם רכב תתכונני להיפרד מ- 20ש"ח לחניה.

The Halo Killer

New member
תודה גם לך

אני אברר ונראה בכלל אם יש לי דרך להגיע (שלא לדבר על לקנות רולר קודם).

הרולר הכי בטוח בעולם שלא יפיך אותך

בעוד שבועיים מגיע לארץ הרולר היחיד בעולם שתוכלי לעמוד עליו בלי ליפול שהוא להיט באמריקה לנשים ולאקסטרים מצרף לך תמונה חמודה בהחלט בהצלחה

נתן.ל

New member
יש לציין שאתה הוא המייבא והמשווק

של המוצרים הנ"ל ומטרתך היא למכור. מטרה אשר לא תמיד עולה בקנה אחד עם צרכי הלקוח.

למעלה