מתחילה...

adii1201

New member
יפה יגאל!

הייתי בטוחה שלא תדעו.... לא הרבה מכירים את השיר....
אני חושבת שעכשיו תורך

FreakOfNature

New member
הנה:

All this time this life Is a rhythm without a rhyme 'Cause it makes me feel, uh I'm like a train without a wheel, whoa

adii1201

New member
אני יודעת אני יודעת!!! ../images/Emo9.gif

לשיר קוראים Yo' Trippin' והוא באמת ב NOT THAT KIND

יאווו ידעתי!!

באתי לראות את המילים של השיר הזה אבל בדף של המילים של השיר הזה זה כתב לי שהדף לא נמצא! איזה ביאוס!חחח

מישהי 111

New member
יוהו...

שניה לפניי שעמדתי לצאת מהבית רציתי לבדוק את השיר הזה, ואמא שלי כבר לחצה עליי לצאת.. איזה נאחס... שטויות.. אתם יודעים, אתם יכולים להביא שירים טיפה יותר זורמים.... למרות שזה נחמד גם ככה... תכלס, זה עניין של מי שנכנס קודם.... ולמה לעזאזל אנחנו רק ארבעה בפורום? לאן נעלמו כולם???

adii1201

New member
אז ככה...

Spread your wings and don't look back 'Cause you're better off that way And when your train heads off the track You know there's hell to pay בהצלחה

מישהי 111

New member
תסלחי לי...

אבל הפגזת!!!! את בטוחה שקיים כזה שיר? נשבעת לכם. המשחק הזה רק גרם לי להבין עד כמה בורה אני בנוגע לשירים שלה... נראה לי שעברתי כל שיר אפשרי שלה שאני לא מכירה, ועדיין לא מצאתי... תני רמז.. משהו.. מאיזה אלבום זה לקוח? זה בלתי אפשרי... אין מקום שלא חיפשתי.. יכול להיות שהראייה שלי דפוקה...

מישהי 111

New member
בסוף אני עוד אגלה

שזה השיר הכי מוכר שלה ואני אשנא ת'צמי על זה.. אווף.... הסקרנות הרגה את החתול.... ניד רמז.. חיפשתי כל שיר אפשרי שלא מוכר שלה ולא מצאתי... אולי זה UNDERGROUND- ARMY? מותר לנחש, נכון?

מישהי 111

New member
טוב התייאשתי..

שונאת להתייאש, אבל לאחר חיפושים כה רבים ומייגעים, אני חייבת לזוז.. חברים שלי מחכים לי. בכל מקרה תני רמז, מקווה שלא יהיה מאוחר מדיי... אלוהים יהרוג אותי, איזה שיר בחרת... שתהיי בריאה... חחחח... בסוף זה לא שלה בכלל:) שמתם לב איזה שירשור? שמחה שהמשחק עבד! כבר לא היה מקום:) זזתי.. לל"ט לכם!

חחחח

באמת שרשור ענק!! ועדידוש, נראה לי שזה מהאלבום not that kind או נגיד זה בלי אלבום, כמו boom..=]

מישהי 111

New member
אין לי מושג..

אתם מאמינים לי שחיפשתי כבר כל שיר אפשרי שלה? אין... לא מכירה ת'שיר הזה... עדי, את חייבת לתת רמז... זה לא יעזור אמנם כי חישפתי בנרות.. הפכתם אותי לחסרת חיים, אשכרה..

adii1201

New member
טוב תראו

זה לא שיר משום דיסק זה שיר מסינגל והייתי בטוחה שיגאל ידע כי נראה לי שיש לו את הסינגל הזה... ולא זה לא UNDERGROUND ARMY... סורי....

מישהי 111

New member
הפורום מת....

אני חיפשתי באמת כל שיר אפשרי.... לא יודעת מהו... וכן, תיארתי לעצמי שזה לא ,אנדרגראונד ארמי" כי נאי מכירה את המילים של השיר.. זה סתם נעשה מתוך יאוש, כי הוא השיר היחידי שלא מצאתי לו מילים (וגם עכשיו כבר מצאתי). קיצר, לא יודעת מה להגיד לך.. פרשתי עד להודעה חדשה... לל"ט לכם..

FreakOfNature

New member
Get Ready

(אני מקווה שאני צודק. אני לא כ"כ זוכר את המילים של השיר, אבל זה נשמע לי מתאים. ת'אמת, כבר אתמול חשבתי על זה אבל לא יכולתי לרשום כי הייתי עסוק מדי בדברים אחרים...
)

למעלה