מתחילה...

מישהי 111

New member
מתחילה...

לא רוצה להפגיז ישר.. (אחרי הכל יש גם שירים פחות מוכרים, אבל שיהיה..) "you walked in the room and time was standin' still..." טוב לא יודעת בעצם עד כמה כל אחד בקיא כאן.. אז תנו ניחושים...

NoWords

New member
כמה הודעות!

תשרשרי קצת

מישהי 111

New member
תשרשרי קצת?

אממ... סלחי לי על הבורות, לא מבינה במושגים האלה... מה לשרשר?

FreakOfNature

New member
הנה המשפט שלי../images/Emo26.gif

There is no rose without a thorn, no rain without the storm​

מישהי 111

New member
ליהי, תורך

להתחיל לכתוב מילים של שיר... (והאמת, לא הייתי מזהה כי לא נראה לי שיש לי את השיר שהוא כתב, או שיש ואני פשוט לא מתה עליו)

אוקיי אז הנה שלי ->>

Your love is like a gentle breeze upon a brand-new day Your touch and what it does to me - like a flower needs its rain זה קצת קשה...משום מה נראה לי כי יגאל יפתור את זה ראשון:)

מישהי 111

New member
i ask of you

תני קצת קרדיט גם לחלשים שבינינו:) אגב, איזו הופעה בדיוק? ואיפה היא נמצאת? אני לא טובה בקטע של אתרים... וכן.. אולי 30 תגובות אבל רובם רק ממך ממני ומיגאל.. ועוד שנייםש כתבו רק הודעה אחת:(

נכון:)---> חח תורך..

תכנסי לגלריה שבאתר שנתתי לך יש שם מלא תמונות מהמממות של סטסי! ותכנסי שם גם למדיה->וידאו..יש שם חלק ממהופעה..עם SAD..

מישהי 111

New member
אוקה....

אממ.. בואו נחשוב על מילים של שירים שלה... אתם יודעים שאפשר גם מהסוף, מהאמצע, כל דבר, כן? יופי.. רק רציתי לוודא.. משהו עצבני. בבקשה: "Are you scared of today? Running away I can see through you" ליהי, מאיפה את מביאה ת'אתרים האלה? חחח... תגידי, זה רק אצלי או שגם ממך הוא מבקש על כל פיפס קטן סיסמא עם שם? אם כן, מה אני אמורה לרשום? זה לא מקבל לי כלום? את חושבת שאת ההופעה הזאת אפשר להוריד בקאזה או באימיול? וזאת ההופעה שאמרתש היא הסתפרה? כי עושה רושם מהתמונה הקטנה בצד שזה נראה ככה בגלל שהיא עשתה בייבי ליס... מחכה לתשובות. אל תאכזבו..

תורך...את אמרת לפני חח=]

רגע אבל צריך אישור מעדי שזה נכון... נ.ב עדי זה היה קל מדי!

אז ככה:

לגלרייה זה ככה: שם משתמש: anastacia ססמא: gallery היא באמת עשתה בייביליסט בגלל זה כתבתי שהיא הסתפרה קצת כי אני לא בטוחה.. כיוון שתלתלים כאילו מקצרים את השיער.. אה והשיר שכתבת הוא: "עונות"...השיר הראשון באלבום ANASTACIA..

מישהי 111

New member
שתיכן צודקות, אבל..

בגלל שעדי אמרה קודם, אז, סורי ליהי... פעם אחרת.. (אולי זה יגרור אתכם להיכנס לפה יותר). ונו.. מה אני אעשה שאני לוזרית..? אתם פשוט טובים, אין מה להגיד... חשבתי שזה יהיה קשה... קיצר, עדי, תביאי אותה... אגב, שם מדהים יש לך.... :))))))))))))))))))))))))))))

adii1201

New member
חחחח

תודה תודה גם לך יש שם מדהים
אז ככה השיר שלי הוא: The ones that could not escape the pain and misery would no one ever set them free? why do you pretend to see בהצלחה!!

למעלה