מתחילה שנה חדשה

soulbird

New member
טוב יום א´ מתחילה שת לימודים

חדשה . בחיים לא חשבתי שאגיע לשנה ג´. ביחד אם ההתרגשות ישנה גם חששות. האם אני אעמוד בזה? האם אני אעמוד בלחצים של גם עבודה גם לימודים וגם פרויקטים שאני עובדת אלהם . שנה עמוסה . קצת חוששת .האם אני אתמודד עם הלחץ. ןגם שההורים לא ממש תומכים (כספית כן אבל זה לא תמיד הכל). ביטחון עצמי אין לי ממש ולפעמים גם זה מפריע. המון חששות לשנה החדשה
אני

soulbird

New member
מתחילה שנה חדשה

ואתה הרבה חששות . בחיי לא חשבתי שאגיע לשנה ג´ (ביטחון העצמי שלי לא משהו). גם עובדת גם לומדת וגם עסוקה בכל מיני פרוייקטים . האם אעמוד בלחץ? אני לא סטודנטית טובה במיוחד.הכל זה בחריקות שיניים ומאמץ רב. האם לקחתי על עצמי יותר מידי? חוששת שבסוף לא ישאר לי כלום יש פתגם ש... אםם לא משנה לא נראה לי שמתאים פדיחות

דרדרית

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

היי ציפורנפש יקרה ונהדרת לא האמנת- והגעת לשנה ג´. מה היה קורה אם היית מאמינה???
פעם אמר חכם סיני אחד (אינני זוכרת מי) שאם אתה מאמין במטרה- תוכל להגיע אליה. אז מה הבעיה? יודעת שכאן כולנו עומדים מאחורייך ומחזיקים לך אצבעות, כולנו שולחים לך המון הצלחה והמון
ואם את לא טובה במיוחד (כדברייך)- אז מה??? חכם סיני אחר אמר פעם שלא הטובים ביותר הם המוצלחים אלא דווקא אלה שטובים פחות ומתאמצים יותר. אז אם הוא אמר- שנחלוק על דעתו?? ציפור.... יש עוד מיליוני סינים והרבה מהם חכמים. על כל השגה שלך- יש להם משפט
שוב בהמון הצלחה והמון אהבה מכולנו כאן בפורום ובמיוחד ממני דרדרית

אבל אנחנו תומכים בך! ../images/Emo24.gif

והנה - הגעת לשנה ג´ למרות שלא האמנת! ואוטוטו זה נגמר! ואת רואה? את יכולה! ואנחנו תמיד ידענו! ואנחנו יודעים שתצליחי גם השנה ושאת נהדרת!! ואוהבים אותך כל כך ותמיד פה בשבילך! תני לנו להתגאות!!
אפרת בשם כל חברי הפורום (נכון חברים?)

soulbird

New member
תודה לעידוד ולתמיכה

דרדרית יש לך מייל ממני שבת שלום

soulbird

New member
זה הוא היום זה הזמן זה הרגע

קצת התרגשות הרבה חששות . האם לקחתי על עצמי יותר מידי? לא יודעת אם אני עושה את הדבר הנכון הולכת להיתקונן יללה ביי ובהצלחה לחוזרים ללימודים מחר

למעלה