מתחילה מחדש

יעל סתם

New member
מתחילה מחדש

הייתי היום בפגישה אצל הרופא והוחלט כרגע לא לנתח ולהתחיל טיפול וכנראה בשבוע הבא הוא יתן לי פרוטוקול והivf השלישי והמנצח יצא לדרך.

יעל סתם

New member
תודה ושאלה

תודה לכולכן. שאלה קטנה: מכיוון שכמעט שנה לא הייתי בטיפולים אשמח להסברים: מה זה גונל אף בעט, פוריגנובה, אסטרופם, פיוריגון, סינראל ואנדומטרין? אשמח אם מישהי תעשה לי קצת סדר.

ליהיS

New member
אאוץ..לא מכירה אף אחד מהשמות

אצלי בפרוטוקול היה רק פרגונל, כוריגון ואיזה כדורים להחלשת המע' החיסונית וכמובן כמוסות הפרוגסטרון לאחר ההחזרה.

גל חוף

New member
קצת סדר בין כל ההורמונים האלה:

אז ככה, גונל F הוא הורמון מלאכותי מטוהר (בניגוד למנוגון), שמגביר את הביוץ ועוזר לשחלות "לגדל" כמות גדולה יותר של ביציות מאשר ביוץ טבעי רגיל. הוא ב"עט", בגלל שהזריקה עצמה מוכנה מראש כמו עט ופשוט צריך להכניס המחט לעור ולהזריק (בניגוד לאמפולות של אבקה ונוזל שצריך למהול). הסינראל הוא משאף שעושה את הפעולה של דקאפפטיל קצר טווך, ז"א יומי, והוא יותר ניתן לשליטה - משמע, יוכלו להגיד לך לאורך הטיפול אם להגדיל הכמות או להקטין. (זה מאוד פשוט, סתם שכטה קטנה לאף!!!!). האנדומטרין והפרוגינובה משמשים כתמיכה לאחר החזרת העוברים: פרוגינובה בכדורים ואנדומטרין בנרות ואגינאליים, שעוזרים לרירית הרחם להתעבות ולשמור על העוברים. - זו, כמובן, הכוונה, אבל הרחם עושה מה שהוא רוצה. אצלי השלב הזה הוא בדר"כ קשה מאוד, כי הגוף כבר רוצה להיות במחזור, והתמיכה הזו לא נותנת לו...sorry... בכל מקרה, שאר התרופות לא מוכרות לי, גם אחרי 8 טיפולים, אבל אני בטוחה שהאחיות יוכלו לעשות לך סדר בכל זה, וגם בפורום פוריות... מקווה שעזרתי קצת... ושיהיה בהצלחה!

בלגן2

New member
יעל- בהצלחה../images/Emo140.gif

מחזיקה לך אצבעות

למעלה